GRUPA CHYŻBET

• Koniówka

3. Opinie o pracodawcach Chyżne
  5. Opinie o GRUPA CHYŻBET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GRUPA CHYŻBET Chyżne

Nie przegap nowości o GRUPA CHYŻBET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Słowacy pozdrawiamy

26.01.2020 08:57

Witamy pana Jana i informujemy że beton pierwsza klasa !!!!! 10/10 fantastic
    zadowolony

11.06.2012 09:35

CHYŻBET jest firmą dla ludzi którzy chcą pracować, jeśli pracujesz i nie boisz się wyzwań to jesteś zadowolony i pracujesz tam. Jeśli liczysz na łatwe pieniądze bez żadnego wysiłku to nie masz tam co szukać. Ludzie pracują tam po kilkanaście lat i nie narzekają. Ja uważam że w dzisiejszych czasach i tym co się słyszy i widzi Chyżbet to firma solidna i uczciwa. Pozdrawiam.

Tomek

17.03.2026 11:11

Kostka brukowa to jakaś masakra ! Kupiłem około 750 m i już podczas ubijania popękało ze 30m ,a po pierwszej zimie porobiły się w kostkach dziury. Reklamację przyjęto , ale nie wiadomo kiedy ktoś się pojawi to powymieniać ,a co najważniejsze czy po kolejnych sezonach nie będą odparzać dziury w kolejnych kostkach . Nie wspomnę już o tych 3 paletach które wymieniłem na własny koszt. Stanowczo nie polecam kostka ARTO czarna kupiona w Charsznicy.

19.03.2026 07:25

Dziękujemy za zgłoszenie oraz spotkanie podczas wizji lokalnej. Zgodnie z ustaleniami na miejscu reklamacja została przez naszego przedstawiciela uznana, a sposób jej rozwiązania został Panu przekazany bezpośrednio podczas oględzin. Firma Chyżbet każdą sprawę rozpatruje w oparciu o obowiązujące przepisy prawa oraz jasno określone i publicznie dostępne warunki sprzedaży i gwarancji. W tym przypadku podjęliśmy decyzję o wymianie wskazanych elementów nawierzchni na nasz koszt. Prace zostaną wykonane niezwłocznie w odpowiednich warunkach technologicznych, a o dokładnym terminie realizacji poinformujemy Pana z wyprzedzeniem. Zależy nam, aby każda inwestycja z wykorzystaniem naszych produktów spełniała najwyższe standardy jakości i satysfakcji użytkowników

Pytający

09.04.2024 19:10

Jak oceniacie obsługę klienta?

26.11.2023 03:37

Na czym polega to ubezpieczenie grupowe i czy umowa o pracę od razu obowiązuje? W ogłoszeniu na pracownika Produkcji podali, że zatrudniają w oparciu o umowę o pracę, ale chciałem się upewnić, czy ona jest od pierwszego dnia, bo jak pracowałem wcześniej gdzie indziej to praktycznie nigdy się nie zdarzyło, żeby od razu dawali taką umowę, wcześniej było zlecenia, potem może zmienili. I czy jest jakiś okres próbny?

26.11.2023 15:19

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych. Po pozytywnej weryfikacji, podczas rozmowy kwalifikacyjnej przedstawimy Panu warunki pracy i ubezpieczenia grupowego.

11.12.2023 08:14

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych. Po pozytywnej weryfikacji zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną.

17.02.2021 06:06

Pracowałem w firmie kilka tygodni chyzbet Kraków, na produkcji linia niby co dopiero otwarta lecz bardzo awaryjna byłem na sortowaniu kostki(chociaż miałem być na całkiem innym stanowisku) pomagał mi (usunięte przez administratora)młody chłopak ,szczerz praca ciężka (jak idzie kostka to jest ok ale jak są inne elementy o wiele cięższe to masakra, masakra też jest gdy operator nie dopilnuje i idzie kiepski produkt wtedy trzeba wszystko ściągać ), podziwiam tego co mi pomagał, nie mogę sobie wyobrazić jak można zostawić jedna osobę na Lini by przebierała kostkę, pilnowała Lini by się nic nie popsuło a jak już to się stało to musiała szybko to naprawić, na pomoc kolegów nie miał co liczyć,po prostu udawali że nic nie widza,widzieli go wtedy gdy zaczęło brakować blatów na których produkowana jest kostka a i wtedy nie można było liczyć na ich pomoc.... nie wiem jaka on miał kasę, lecz stawka jaka mi zaproponowali za pracę i jak na Kraków to strasznie mała, czy polecam na przetrzymanie może i tak na dłuższą metę nie nie polecam..... (usunięte przez administratora)dzięki za pomoc... Jeśli jeszcze tam jeszcze pracujesz to uciekaj......

19.02.2021 16:20

Dziękujemy za opinię. Forumowiczów prosimy, aby zwrócili uwagę, że opisywany przez Byłego Pracownika temat dotyczy nie „niby co dopiero otwartej” linii, ale nowo uruchamianej linii produkcyjnej, w nowym zakładzie produkcyjnym. Naszym zdaniem fakt „pracowania w firmie kilka tygodni” nie upoważnia do prezentowania jednoznacznych, przejaskrawionych i niemerytorycznych opinii na temat współpracowników, zakładu i pracodawcy. Szanujemy opinie naszych pracowników, gdyż wspólnie tworzymy naszą Firmę i budujemy jej przyszłość. Pamiętajcie, że każdy z nich może osobiście zgłaszać problemy kierownictwu, ponieważ cenimy zaangażowanie, inicjatywę i kompetencje. Byłego Pracownika pozdrawiamy i życzymy sukcesów w dalszej karierze zawodowej.
    tomek

25.11.2023 21:14

nie polecam pracowac pod mistzrem ARKIEM -bardzo wymagajacy gosciu gonie ludzi do pracy ponad sily,madrala wielki

06.10.2023 14:40

w sieci znalazłem ofertę na stanowisko kierowcy C+E. firma podkreśla, że pracownik musi być dyspozycyjny. jak często? wiecie? bo widzę, że można pracować na część etatu. na ile najmniej? poza tym, od czego zależy rodzaj umowy? można wybrać samemu spośród wszystkich podanych czy niekoniecznie?

06.10.2023 15:56

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy. Uprzejmie prosimy o kontakt telefoniczny do osoby prowadzącej nabór dla danej lokalizacji.
    M

27.02.2023 11:06

Dzień dobry. Szukam pracy w Państwa firmie. Od niedawna zajmuje się wizualizacjami 3D, renderowaniem. Pracowałem wcześniej jako sprzedawca okien i drzwi - ale również zajmowałem się wizualizacjami 3D tychże obiektów (np. na tle domu). Głównie w programie Blender. Mam też niewielkie doświadczenie w projektowaniu CAD (program Solidworks). Bardzo ciekawym dla mnie doświadczeniem byłby rendering i wizualizacje Państwa produktów. Czy są Państwo zainteresowani?
    Olo

21.12.2021 09:42

Witam jak wygląda praca operatora ładowarki, na jaka kasę można liczyć i czy jest sens aplikować na to stanowisko?

21.12.2021 11:43

Dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie na stanowisku operatora ładowarki. Warunkiem podjęcia pracy jest posiadanie właściwych uprawnień operatorskich UDT, mile widziane jest doświadczenie w pracy na ładowarkach. Od pracownika oczekujemy zaangażowania w wykonywane obowiązki, otwartości na pracę zespołową i dbałości o powierzony sprzęt. Koniecznym jest też dyspozycyjność, gdyż jest to praca w systemie zmianowym. Oferujemy stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę oraz konkurencyjne wynagrodzenie. W sprawie możliwości zatrudnienia prosimy o kontakt mailowy: [email protected] za wskazaniem wybranej lokalizacji.

02.03.2021 17:49

Szanowni Państwo!
    W ubiegłym roku zarejestrowaliśmy Grupę Chyżbet Sp. z o.o. bazującą na wieloletnim dorobku i dokonaniach firmy P.P.U.H. Chyżbet Jan Łyś. Przez prawie 30 lat naszej działalności wypracowaliśmy skuteczny model podejmowania decyzji opierający się na doświadczeniu i analizie potrzeb rynku.

Odpowiadając na Państwa oczekiwania prezentujemy nową, jeszcze bogatszą ofertę zgodną z najnowocześniejszymi trendami. To kontynuacja i uzupełnienie naszych dotychczasowych produktów, ale przede wszystkim wprowadzenie atrakcyjnych innowacji zgodnych z europejskimi kierunkami w rozwoju branży.

W obecnym sezonie proponujemy następujące rozwiązania:

• Wyjątkowe kolekcje kolorystyczne kostek premium. W ubiegłym roku do imponującej kolekcji 9 kolorów kostek płukanych z wachlarzem aż 5 szlachetnych szarości dołączyliśmy 8 kolorów kostek śrutowanych z 5 pastelowymi, w tym czerwonym i brązowym, wzorowanych na naturalnych porfirach!

• Modne, nowoczesne formy większych kostek bezfazowych. Podążając za trendami oferujemy większe zróżnicowanie form kostek w ramach jednej kolekcji.

• Produkty wetcast. To nieosiągalny dla wyrobów wibroprasowanych indywidualizm i zróżnicowanie. Wdrażamy je jako odrębną kolekcję, ale pasującą i w pełni uzupełniającą dotychczasową ofertę.

• Olbrzymi wybór palisad. Oferujemy 5 grup palisad w 11 wysokościach od 25 cm do 150 cm.

• Stylowe murki ogrodowe. Uzupełniamy ofertę ogrodzeń o 3 rodzaje rustykalnych murków ogrodowych wraz gamą daszków płaskich dwu-, trój- i czterostronnie łupanych.

• Krawężniki przystankowe. Dopełnienie naszej oferty dla instytucji i firm realizujących zadania z zakresu infrastruktury transportu publicznego.

• Korytka górskie. Ciekawe produkty o wielu zastosowaniach – od funkcji inżynierskich po meble ogrodowe.

• Systemy elewacyjne Fronterm. Innowacyjne panele betonowo-poliuretanowe do budowy elewacji.

Naszą misją jest dbanie o ciągły rozwój, wysoką jakość oferowanego produktu, innowacyjne rozwiązania łączące w sobie zarówno funkcjonalność jak i walory estetyczne. Nieustannie podejmowanie nowych wyzwań czyni naszą ofertę wysoce konkurencyjną na rynku.

Dziękując za zaufanie, jakim nas Państwo darzą od wielu lat, możemy śmiało patrzeć w przyszłość. Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć i liczymy, iż w dalszym ciągu będziemy mogli spełniać Wasze wysokie oczekiwania.

Zapraszamy do kontaktu również poprzez nasze nowe strony internetowe: chyzbet.pl i chyzbet.sk

Kontakt - GRUPA CHYŻBET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

111 34-481 Chyżne

Branże: Wynajem nieruchomości
    Dawid

17.11.2020 17:19

Jak robicie w weekendy?
    Wojsko

17.11.2020 17:40

W Wojsko obrony terytorialnej pracuje sie w weekendy i czasem jak jest potrzeba to tez w tygodniu. WOT godzi prace zawodową i służbę w Wojsku.
    Wojsko

17.11.2020 16:57

Witam. Pytanie kieruję do szefostwa i zarządu firmy Chyżbet w Charsznicy. Jaki ma firma stosunek do osób prazujacych w Wojsku Obront Terytorialnej(wot pracuje w weekendy i czasem są powolania w tygodniu).Czy taka osoba ma szanse na zatrudnienie w firmie?
    Zainteresowany 4

21.05.2019 18:49

A jakie macie zdanie odnośnie obsługi klienta?
    Andzelka banas

26.11.2019 12:16

Super!!! Uwielbiam ta spolke !!!0
    ads

28.05.2013 20:21

witam proszę o odpowiedź: jakie narzędzia, podstawa(premia: prowizyjna czy uznaniowa) na stanowisku PH/DTH, jakie targety i teren do ogarnięcia dziękuję ads

Zostaw merytoryczną opinię o GRUPA CHYŻBET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Oferty pracy - GRUPA CHYŻBET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko ds. automatyki