Kolejny pracodawca kłamca i (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!
Kłamie w prost w oczy zmyśla totalnie bajeczkę jak tu pozbyć się przyszłego pracownika pod pretekstem zadzwonimy i tak mijają tygonie i nic totalny (usunięte przez administratora) , szczerze jak bym miał firmę to ja osobiście bym nie chciał z kimś takim spół pracować i robić biznes totalny burak brak słów (usunięte przez administratora) która myśli tylko o sobie i ma za nic pracownika jak ktos taki nie dba o pracownika to poco z kimś takim spół pracować ani po co pracować u kogoś takiego co tylko ogląda swoje (usunięte przez administratora) i nawet nie jest skłonny pomuc innej osobie a sam wymaga od innych pomocy śmieszny pan jest mam nadzieje że kiedyś pójdzie pan po rozum do głowy i nie będzie takim burakiem , człowiekiem być a nie hamem co tylko patrzy jak tu wykorzystać na swoje cele bo ja się nie dam wykorzystywać i morze i dobrze ze nie dzwoniłeś bo ja juz nie chcem z kimś takim pracować z (usunięte przez administratora) i kłamcą . Nie Polecam CHodzenia na żadne rozmowy o prace z tym Burakiem . Szkoda waszego czasu i paliwa na rozmowe 5 min i gadka zadzwonimy bo on nigdy nie dotrzymuje słowa .