4.7/5

• Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Nast-Bud Sebastian Nastarowicz

Opinie o Nast-Bud Sebastian Nastarowicz Łódź

Nie przegap nowości o Nast-Bud Sebastian Nastarowicz!

09.11.2023 13:14

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników, którzy odwiedzają nasz profil!

Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych jak i byłych współpracowników, oraz klientów. Śledzimy treści pojawiające się na forum i zawsze staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.
    News image

Wywiadu udzielił/aSebastian Nastarowicz

25.10.2023 15:38

Czym zajmuje się Państwa firma?

Firma NAST-BUD to jeden z największych producentów betonu towarowego oraz materiałów budowlanych w okolicach Łodzi. Działalność rozpoczęliśmy w roku 2000 i od tamtego czasu lista naszych Klientów nieustannie się powiększa. Naszą ofertę kierujemy do klientów indywidualnych, deweloperów oraz wykonawców dróg. Aby sprostać ich oczekiwaniom postawiliśmy na rozwój naszego przedsiębiorstwa. Inwestujemy w nowoczesne wyposażenie i technologie produkcji, jak również w kompetencje i kwalifikacje naszych pracowników.

W jakich miastach Państwo działacie?

Nasza siedziba znajduje się w Gospodarzu i posiada trzy węzły do produkcji betonu. Mamy też oddziały w Niesułkowie (koło Strykowa) oraz w Aleksandrowie Łódzkim.

Jak wyglądały początki firmy? Skąd pomysł na działalność w tej branży?

Firma Nast.-Bud powstała w 2000 roku. Wzorowałem się na swoich wcześniejszych doświadczeniach wyniesionych z pracy w rodzinnej firmie logistyczno-transportowej. Od początku istnienia firmy nieustannie inwestujemy w intensywny rozwój, zarówno w kwestii wyposażenia i produkcji, jak również kwalifikacji pracowników. Dzięki posiadanemu sprzętowi jesteśmy w stanie zagwarantować produkcję i dostawę betonu na poziomie 300 m3/h. Dysponujemy ponadto własnymi agregatami prądotwórczym o mocy znamionowej 400 KW, co pozwala na zabezpieczenie ciągłości dostaw. Nowoczesny park maszynowy, doświadczeni operatorzy i kierowcy – to wszystko sprawia, że oferujemy usługi oraz produkty na najwyższym poziomie.

Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w najbliższym czasie?

Od naszych pracowników oczekujemy przede wszystkim umiejętności stricte zawodowych, w tym praktycznych, np. obsługi maszyn, urządzeń i programów specjalistycznych oraz tzw. wiedzy branżowej. Najczęściej rekrutujemy na stanowisko kierowcy betonomieszarki. Sprawdzamy umiejętności oraz kwalifikacje kandydatów w siedzibie firmy. Przez pierwsze dni kandydat jeździ w asyście innego kierowcy, który sprawdza jego umiejętności. Jesteśmy też otwarci na pracowników bez doświadczenia. Zapewniamy im przeszkolenie i specjalistyczne kursy, dające uprawnienia. Mamy wysokie zapotrzebowanie również na pracowników biurowych. Wynika to z naszych standardów obsługi, które systematycznie podnosimy.

Kto odpowiada za rekrutację w Państwa firmie?

Za rekrutację w firmie odpowiadają kierownicy oddziałów oraz dział HR.

W jaki sposób dbają Państwo o pracowników?

Doświadczenie, wiedzę i profesjonalizm naszych pracowników wynagradzamy adekwatną pensją. Rokrocznie podnosimy też wypłaty naszym pracownikom, ponieważ zdajemy sobie sprawę z rosnących cen i kosztów życia. Ponadto oferujemy szkolenia i możliwość podnoszenia kompetencji pracowniczych. Doceniamy zaangażowanie i chcemy tworzyć jak najkorzystniejsze warunki do pracy w naszej firmie.

Jakie macie Państwo plany rozwojowe?

Przygotowujemy się na dynamiczny rozwój, ponieważ do Polski trafią duże zagraniczne inwestycje, co może zwiększyć naszą liczbę klientów. W dalszym ciągu pragniemy być elastyczni i przygotowani na nowe przepisy i wszelkie zmiany.

Maszynista Mustafa

24.05.2023 21:16

Pracowałem nie całe dwa lata, jest bardzo elastycznie. Jak ktoś lubi nudną, ale spokojną pracę to szczerze polecam. Jak ma się lekką nogę to premia paliwowa gwarantowana. Ze świecą szukać takiego pracodawcy. Polecam.

01.08.2024 12:09

Poszukujemy pracownika na stanowisko: Mechanik samochodów ciężarowych
    Umowa o pracę

• Dni pracy:
      dni robocze (poniedziałek - piątek), sobota

• Godziny pracy:
      7:00-15:00

• Możliwa praca w godzinach nocnych:
      nie

• Tryb wypłaty:
      miesięczna

• System wynagrodzeń:
      stała podstawa wynagrodzenia + premia za wyniki + nadgodziny

• Zakres obowiązków

• Diagnozowanie usterek i naprawa pojazdów ciężarowych

• Wykonywanie przeglądów i konserwacji pojazdów

• Naprawianie i wymiana uszkodzonych części i podzespołów

• Wykonywanie prac związanych z układem hamulcowym, układem napędowym, układem elektrycznym i układem chłodzenia

• Wykonywanie regulacji i napraw zawieszenia oraz układu kierowniczego

• Wykonywanie napraw związanych z układem paliwowym

• Wykonywanie prac związanych z układem wydechowym

• Diagnozowanie i rozwiązywanie problemów z nadwoziem i systemem hamulcowym przyczep

• Przeprowadzanie napraw i konserwacji układów hydraulicznych i pneumatycznych

• Wykonywanie napraw awaryjnych i pomoc drogowa w razie potrzeby

• Przeprowadzanie testów po naprawach dla sprawdzenia poprawności działania pojazdu

• Prowadzenie dokumentacji dotyczącej przeprowadzonych napraw i konserwacji

• Przestrzeganie zasad BHP i dokumentowania przeglądów technicznych pojazdów

• Utrzymywanie porządku w miejscu pracy i dbanie o narzędzia i materiały pracy.

• Nasze wymagania
    • Doświadczenie w naprawie i konserwacji samochodów ciężarowych

• Znajomość najnowszych technologii i narzędzi używanych w branży motoryzacyjnej

• Umiejętność diagnozowania usterek i szybkiego rozwiązywania problemów

• Znajomość podstawowych zasad i procedur bezpieczeństwa dotyczących napraw samochodów ciężarowych

• Umiejętność czytania i interpretacji schematów, rysunków technicznych oraz instrukcji serwisowych

• Dobra organizacja pracy i umiejętność zarządzania czasem, aby wykonywać naprawy i konserwacje zgodnie z harmonogramem

• Dbałość o szczegóły i dokładność w wykonywanych zadaniach

• Umiejętność pracy zarówno samodzielnie, jak i w zespole

• Gotowość do ciągłego doskonalenia i podnoszenia swoich umiejętności w obszarze napraw samochodów ciężarowych

• [/li][/li]

20.12.2023 08:34

Dobrych Świąt Bożego Narodzenia życzy firma Nast-Bud
    News image

Misiu

17.12.2023 12:43

Witam. Można prosić jakiś kontakt do odpowiedniej osoby w tej firmie co zajmuje się rekrutacją pracowników

Kontakt - Nast-Bud Sebastian Nastarowicz

Romana 39/41 93-370 Łódź

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

14.03.2020 19:56

Praca jest spoko jak ktos lubi duzo pracowac. Szef jest do dogadania
    Laki

13.11.2019 17:14

Pracuje ktoś w tej filmie badz pracowal, Jakie opinie?

Zostaw merytoryczną opinię o Nast-Bud Sebastian Nastarowicz