Pan Drochomirecki na początku wywarł na mnie wrażenie "fachowca", lecz zawiodłem się na nim bo po siedmiu latach obsługi mojego pieca przestał odbierać telefony, jak zadzwonię z innego telefonu to odbierze !!!
ZOSTAŁEM BEZ SERWISANTA MOJEGO VAILLANTA, co jest straszne bo w mojej okolicy nie ma nikogo do takiego kotła . Od czterech lat (usunięte przez administratora) i nie przyjeżdża na serwis pieca, (usunięte przez administratora), prosi o wysłanie wiadomości przypominających SMS. Przez cały ten czas Pan Jan przyjeżdżał wyłącznie na serwisy, piec się nie psuł, lecz teraz mam AWARIĘ być może przez brak serwisu od czterech lat i zwodzenia Pana Drochomireckiego jestem bez ciepłej bieżącej wody i (usunięte przez administratora) w domu a mistrzu po dodzwonieniu się do niego z innego telefonu łaskawie odbiera i(usunięte przez administratora)że może w sobotę a w sobotę mówi że nie przyjedzie bo śnieg na drodze.
Moi drodzy jest to klasyczny przykład (usunięte przez administratora) i nie rzetelnej osoby - OMIJAĆ Z DALEKA !!!!
Ja też prowadzę działalność ale nie mam opinii negatywnych - wogule nie stać mnie na nie
jadę jak trzeba do Wrocławia i Poznania i nawet Legnicy.
Panie Janku i każdy klient jest dla mnie ważny !!! - to są moje pieniądze
Zadbam o to Panie DROCHOMIRECKI żeby stracił Pan autoryzację Vaillanta im chyba nie potrzebna
taka anty reklama firmy Vaillant jak Pan.