Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Gesal Eugeniusz Skoczyński!
byly pracus
05.03.2022 07:36
krotko i zwiezle firma jest solidna tylko maja duzo pracy a malo ludzi sa uczciwa firma gdzie jest jakas awaria natychmiast tam sa !! osobiscie polecam
Dawnylokator
22.01.2019 20:12
Witam chciałbym coś powiedzieć o firmie P.Skoczynskiego .Miły Pan ,bardzo dobry człowiek który angażuje się w różne sprawy ale mało kto wie że niewywiazuje się umów .Kamienica ul Studzienna lokatorzy zaufali tej firmie z którą podpisali umowę o wykonanie prac ,lecz gdy w połowie prac lokatorzy chcieli wziasc inspektora bo ktoś stwierdził czy faktycznie prace są robione że sztuką budowlaną ?firma ta miała problem żeby się spotkać z inspektorem omijała szerokim łukiem lokatorów ,nie odbierała tel a otrzymała cała zapłatę za pracę które były w umowie a już nie zrobiła dalszych prac .Na dodatek P.Eugeniusz dobry człowiek pomógł w załatwieniu nowego zarządcę gdzie zarządca wiedzac o sytuacji i podpisaniu umowy z lokatorami z ul studziennej i rozmowa z firmą Gesall powiedzieli że "p.Skoczynski już więcej nic nie będzie robił bo jest niezgoda i naciskanie przez na niego "ale jesli jest umowa niech pan się nie dziwi że jest naciskanie ,a nie zwlekanie i unikanie oraz kłamanie .Z umowy się wywiązuje i lokatorzy nie odpuszcza swoich pieniążków ,to że są nie są jakaś wielka firma nie należy ich tak potraktowac .Bo jeśli byśmy byli firma znana w Inowrocławiu nie pozwolił by Pan sobie na to a tak to tylko małe robaczki że studzinnej
Tylkoprawda
24.07.2019 21:25
Po pierwsze, ten kto napisał te fałszywa opinie o firmie, to niech wpierw nauczy się pisać poprawnie w języku ojczystym, ( no chyba jakieś szkoły ukończył), by poprawnie stosować składnie zdań, ortografie i interpunkcje. Wstyd się wypowiadać publicznie nie umiejac poprawnie pisać, to niczym słoma z butów. Po drugie, to co tu pisze ów ktoś , to wierutne kłamstwa oraz bzdury wyssane z palca. Ponadto, to nie my lokatorzy napisaliśmy te kłamstwa tutaj, bo nie mamy pretensji do Firmy za wykonaną profesjonalnie usluge, tylko dwaj tacy głupio mądrzy - jeden odwołany przez Wspólnotę z członka Zarządu Wspólnoty i drugi jego wujek, to oni złośliwie burza spokój w kamienicy, robią co chca wbrew woli innym, nie licza się z nikim, nie znają się, a wypowiadają krzycząc i obracając w danych kwestiach i zawsze są na nie. Zatem, ta nie językiem polskim napisana pseudo opinia, to złośliwe oczernienie firmy Gesal i Jej Prezesa, a dane tu zamieszczone są kłamstwem!!!. Na miejscu Prezesa firmy owi dwaj wichrzyciele powinni być podani do Sadu w mysl Kodeksu karnego i polskiego prawa o oczernianie i zniesławienie!!! Nie mozna dawać przyzwolenia na kłamstwa, oczernianie i zniesławienie!!!!.
Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Gesal Eugeniusz Skoczyński