Tekwoj Fabryka Mebli Wojciech Dusza

Adres: 35, 55-140 Bychowo

NIP: 9151003366 REGON: 930447439

Tekwoj Fabryka Mebli Wojciech Dusza
1 154 198 5 1

Opinie o Tekwoj Fabryka Mebli Wojciech Dusza

Filtruj opinie po kryteriach:

myslec
 Opinia

Ja sie dziwie ze nadal sa ludzie ktorzy ida do tego oszusta pracowac.Ludzie czytajcie opinie a nie bajek pseudo-pracodawcow jak pan wojciech dusza.

Pomocna?
Tak15Nie
anonim
 Opinia
@myslec 01.07.2019 23:27

Tak tak to wszystko co tu piszą to prawda nie wyssana z palca pracowałem kilka miesięcy u niego(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak16Nie
anonim
 Opinia
@myslec 01.07.2019 23:27

W . D powinien pisać bajki a nie zajmować się Transportem . Albo napjsać poradnik jak cyganić. oszukiwać i okradać kierowców w tym jest asem nad asami. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie
byly
 Opinia

Z daleka od tego oszusta.Pracowalem i bez Pip lub Sadu Pracy nie odzyskasz kasy.Pracowalem u tego cwaniaka to wiem.Te volwa to kakaniec 85 i tankujrsz za swoje a pozniej obiecanki ze kase odda.Oszust i zlodziej.

Pomocna?
Tak16Nie
Oszukany!!!!
Nazwa działu: Transport i spedycja
 Opinia

(usunięte przez administratora) co za zmiany z TEKWOJ na ROKWOJ? Jak znam Pana to za zmianą szyldu na czole auta nic więcej się nie zmieniło!!!! Czyżby ostatnia deska ratunku? Czy ostatni gwóźdź do .........

Pomocna?
Tak17Nie1
Bus
 Opinia
@Oszukany!!!! 01.05.2019 10:53

Zmieniło się będą nowi kierowcy (usunięte przez administratora) bo na tekwoja już nikt nie leciał a teraz poleca, ale to już sama nowa nazwa mówi Rok Wojtka do pogrzebania

Pomocna?
Tak16Nie
!!!!!obecny oszukany
 Opinia
@Oszukany!!!! 01.05.2019 10:53

Ładna gadka gdy się prrzyjmujesz jaka to dobra firma telefon do pan (usunięte przez administratora) który tak zachwalał FIRME TEKEOJ A TERAZ I ROKWOJ (usunięte przez administratora) i ciągłe problemy z tankowaniem nowych VOLV. Sytuacja jest krytyczna w tej firmie ja osobiście nie polecam A!!!!!!!!!!?.??.????.

Pomocna?
Tak16Nie
Byly
 Opinia
@!!!!!obecny oszukany 14.05.2019 19:25

Tez pracowalem u dziada i tez mnie oszukal. Ma to we krwi juz

Pomocna?
Tak15Nie
Prawie Nieobecny
 Opinia
@Byly 15.05.2019 08:34

Uwaga Uwaga Firma Tekwoj i Rokwoj jest (usunięte przez administratora). Kierowcy nie mają wypłacane wynagrodzeń na czas 2 miesiące po terminie trzeba soę prosić o swoje wynagrodzenie a (usunięte przez administratora)y i z kierowców nic sobie nie robi czy mają za co żyć . Nie polecam to są ostatki tych firm Pozdrawiam wszystkich naiwnych kierowców tej firmy dających się nadal (usunięte przez administratora).Dusze

Pomocna?
Tak15Nie2
Fd
 Opinia

Moje sugestie dla Tekwoj Fabryka Mebli Wojciech Dusza: Firma jest niewypłacalna!!!

Pomocna?
Tak41Nie
Były
 Opinia
@Fd 14.11.2018 11:34

Potwierdzam,ja oddałem sprawę do sądu prywatnie

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Frontosa
Nazwa działu: Transport i spedycja
 Opinia
@Były 15.11.2018 19:51

Witam, czy mógłbym prosić o kontakt? Rowniez myślę nad założeniem sprawy, proszę do mnie napisać na mejla: frontosa1@wp.pl

Pomocna?
TakNie
Byly
 Opinia
@Fd 14.11.2018 11:34

Teraz bedzie wyplacalna bo wojtus za krzywdy kierowcow zmienil nazwe firmy teraz uwaga na rokwoj i biale komfortowe volva

Pomocna?
Tak3Nie
Frontosa
Nazwa działu: Transport i spedycja
 Opinia

Witam.(usunięte przez administratora)To co przedstawia na rozmowie nie ma pokrycia w rzeczywistości. Trzeba mieć własną gotówkę by zacząć pracę - płacisz z własnej kieszeni dosłownie za wszystko - a zwrotu pieniędzy nie ma. Straszy karami finansowymi za nieodebranie towaru - gdzie sam w trakcie trasy mówi aby tego towaru nie odbierać ???? pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław Musielak prawdziwy
 Opinia

Witam serdecznie. Jestem prawdziwym Jarkiem Musielakiem. Kolego jak już udajesz mnie to chociaż pisz inteligentnie i nie rób ze mnie (usunięte przez administratora)tak płytkimi wypowiedziami. Jak to piszesz "fejsa "czyli Facebooka nie posiadam bo cenie sobie prywatność swoją i mojej rodziny . Nie będę tu się więcej rozpisywał bo pisanie z Tobą jest nie w moim stylu i szybko nawet tu nie zajrzę. Dla zainteresowanych mój nr kom jest do uzyskania u (usunięte przez administratora) i chętnie przekaże informacje co i jak. Pozdrawiam ludzi mądrych czytających to forum bo osób bez rozumu jest tu sporo.

Pomocna?
Tak2Nie5
Pp
 Opinia

Co slychac w firmie dziad trans jeszcze istnieje ?? Czy sie poprawilo ze juz nikt nie narzeka

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!!!
 Opinia
@Pp 18.03.2019 19:22

Dalej istnieje . nie (usunięte przez administratora)trans tylko MEGA (usunięte przez administratora) TRANS.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Pp 18.03.2019 19:22

Slyszalem ze firma sie skonczyla i nowe komfortowe volva fh500 tez teraz zostaly nie komfortowe iveca ???????????? a komfortowe volva zabrala firma z barlinka klamstwa i oszukiwanie kierowcow ma krotkie nogi

Pomocna?
Tak2Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarek Musielak
 Opinia
@Pp 18.03.2019 19:22

Firma Tekwoj i nowa Firma Rokwoj W Duszy dalej (usunięte przez administratora) kierowców . Ładna gadka a wypłaty brak na czas . Zaraz administrstor strony to (usunięte przez administratora)bo ładną kase mu pan Wojtelk płaci . Prawda jest (usunięte przez administratora)a fałszywe wiadomości o firmie zostają prosze kierowów aby nie wieżyli W Mega Trans Tekwoj i Rokwoj

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarek Musielak
 Opinia
@Jarek Musielak 10.04.2019 17:19

Prawdziwe wiadomości o firmie TEKWOJ i ROKWOJ na feisie jarek musielak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Komornik
 Opinia
@Jarek Musielak 10.04.2019 19:12

Co sie stalo kolego. Kasy dziad ci nie wyplacil???!!!! Przeciez ostatnio go tak broniles ze jest ok, ze super.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jancio
 Opinia

Co dobrego u Wojtka? Dalej kierowców okrada czy po kontrolach usiadł na d......e? Pzdr kiery

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny
 Opinia

I nadodatek nie ma na wypłaty

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!!!
 Opinia
@Obecny 16.02.2019 14:06

To jest po firmie TEKWOJ W. D. ZA DARMO PALIWA NIE DAJĄ. I KASY .Puk Puk. Komornik

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pp
 Opinia
@Obecny 16.02.2019 14:06

Czas najwyszszy zeby zamkli mu ten graidolek za krzywdy ludzkie.(usunięte przez administratora) Ja nie pracuje juz dlugi czas i mi nie wyrownal rudy ci...

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jancio
 Opinia
@Obecny 16.02.2019 14:06

To jak wy jezdzicie bez wypłat. Czytacie ci się dzieje od długiego czasu i dalej jezdzicie?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kita od lisaaaaaaa
 Opinia

Jak tam podobno iveca wróciły do jazdy.legalnie się wykonało przegląd czy w łapę posmarowalo diagnoscie??? leasing zapukał po zapłatę od naczep i nowych komfortowych Volvo 500.

Pomocna?
Tak25Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Napoli
 Opinia

Mega Dziad

Pomocna?
Tak27Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dfggsaa
 Opinia

Pan Wojtus ma dluzszy nos niz pinokio.Klamanie to jego motto........

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pp
 Opinia
@dfggsaa 07.01.2019 13:20

To jak pracowales u niego to nie widziales ze na biurku temperowka stoi ? I co dzien ten nos temperuje i dlatego tyle trocin lezy w biurze

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!!!
 Opinia
@dfggsaa 07.01.2019 13:20

To prawda że cały czas kłamie. Prawde powie jak się pomyli albo ma wzięte.

Pomocna?
Tak32Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byly
 Opinia

Koles chwali sie nowymi volvami na ktore nie ma na paliwo i prosi kierowce zeby zatankowal za swoje a pozniej kase odda,volwa 85 kakaniec no i musisz miec wlasny telefon za ktory placisz wszystkie polaczenia i zlecenia ktore dostajesz no i za badania wstepne do pracy tez placisz z wlasnej kieszeni.A jak sie zwalniasz to nie wyplaca delegacji tylko podstawe wiec jak chcesz miec kase do PIP lub Sadu a to trwa troche.Klamie na kazdym kroku falszywy typ i nie stabilny finansowo a zaladunki markety i wiecznie zwrocy z paletami.Pracujesz pod roznymi spedycjami i smieciowe zaladunki z gieldy ktorych nikt nie chce brac.Przepierdal.......kabotaz i wysyla do francji bez wymaganych dokumento ktore kierowca musi miec w casie kontroli i wiecznie trzepie szwabow gora i dul te same trasy.Kombinator i oszus.....

Pomocna?
Tak35Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pp
 Opinia
@byly 04.01.2019 12:38

Tankuj tankuj.a kasę która Ci przeleje na konto to policzy Ci na poczet wypłaty

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byly
 Opinia

no i 6500 to nie zobaczysz ktore obiecuje gora 6000 jak bedziesz potulny jak baranek

Pomocna?
Tak31Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pp
 Opinia

Nikt szefowi wojtusiowi i firmie tekwojjj nie pożyczył wesołych świąt??? Chyba premie pozabieral na karpia którego robi

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!!!
 Opinia
@Pp 26.12.2018 11:54

Słyszałem że nikomu nic niedał z czego jak ta firma ledwo się. Trzyma. Jak dziad może coś dać jak nie śmierdzi groszem.

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia
@!!!!! 27.12.2018 09:17

Za moich czasów jak pracowałem w tej pseudo firmie Tekwoj nigdy nic nie dał jak sobie sam nie wzioleś to niedostałeś.zawsze był dziadem i nim zostaniem .A najlepiej niech się wypowiedzą obecni kierowcy może się coś zmieniło . Pozdrawoam pana wojtka

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pp
 Opinia
@Były 28.12.2018 11:43

Też pracowałem u Dziada złamanego. Do dzisiaj.mi kasę wisi Ale już nie długo. I.ja wyżyga z odsetkami i.czasy pracy z tacho

Pomocna?
Tak32Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
smutny
 Opinia

Panowie kierowcy trzeba wesprzec kaska biznesmena roku 2018 bo mu firma padnie jak interes meblarski.To jest uczciwy i wspanialy czlowiek.....prosze!!!

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!!!!!
 Opinia
@smutny 28.12.2018 00:39

Do uczciwości mu bardzo a to 0ardzo daleko on się nigdy nie zmieni po trupach ale do przodu

Pomocna?
Tak29Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zboczeniec
 Opinia

A czy Pan Wojtek wysyla tez swoje gole fotki chetnie zaplace?

Pomocna?
Tak55Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fan
 Opinia
@zboczeniec 11.12.2018 13:46

To nie ma co oglądać ????

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pp
 Opinia

Panie D wdeples Pan w większe g... za te nakazy do zapłaty co dostał Pan z itd to jest kara dla uczciwego szefa a nie kierowców osobiście odwiedziłem z tym pismem itd i może sobie Pan to w buty włożyć żeby był wyższy.inspekcja jest w szoku że ktoś wysyła za nich pisma i podstawie pisma wystawione czyli ksera od itd czyli mogę oskarżyć pana i zastraszania

Pomocna?
Tak52Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OBSERWATOR FORUM
 Opinia

Panie Marku Pan akurat jest najmniejszym autorytetem w tej firmie więc proszę nie wychylac się z szeregu bo ci co pana znają to wszyscy wiedzą o Pana powrotach, podbojach z Monachium, świętach jak Pan wracał do domu na żywca czyli bez karty!!! Moim zdaniem niech pan panie Marku nieda się wciągnąć w gierki swojego obecnego pracodawcy bo wszyscy go znamy a pan już zna go najlepiej do czego jest zdolny aby osiągnąć swój cel !!! Więc proszę naprawdę rozważyć swoje podpisy pod postami swojego obecnego pracodawcy aby Pana nie wciąga w większe (usunięte przez administratora) niż jest. A tak na marginesie to Pana pracodawca opowiadał o panu ciekawe chistorie !!! Więc jestem bardzo zdziwiony że pan wyraził zgodę na swój podpis pod postami a zwłaszcza że pan nie pała miłością do swojego szefa !!!!!!

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bus
 Opinia
@OBSERWATOR FORUM 09.12.2018 12:28

Pan Marek to jest dwulicowiec jak nie widzi szefa to szef jest dla niego nikim i dziad a jak widzi szefa to Wojtusiu będę cię całował po piętach i jeszcze tam gdzie będziesz chciał

Pomocna?
Tak40Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław Musielak
 Opinia

Witam serdeczne. Nazywam się Musielak Jarosław i jestem byłym kierowcą firmy TEKWOJ. Nie boję się jak reszta podać swojego imienia i nazwiska bo nie mam nic do ukrycia. Zacznę od tego iż wyrażę obiektywną opinię o współpracy z Panem Wojtkiem i Roksaną. Choć nie pracowałem bardzo długo to zdążyłem poznać zasady panujące we firmie. A więc po pierwsze nigdy ale to przenigdy nikt nie kazał mi przeginać czasu tachografie a wręcz mi zakazano!! Nigdy nie miałem problemów związanych z powrotem na weekend do domu i szczerze mówiąc w piątek do 15-16 godziny już byłem w domu. Co do rozliczeń finansowych nie mogę zarzucić firmie nic bo bym zgrzeszył!! Wypłatę dostawalem na czas i jak się zwolniłem rozliczyliśmy się jak ludzie bez problemu. Wiadomo że też jak w każdej firmie były lepsze i gorsze dni oraz czasem bywały między nami potyczki słowne ale bez przesady że nie dało się dogadać jak to piszą inni wypowiadający się tutaj. Co do Roksany to dziewczyna robi swoją robotę należycie dobrze i zawsze była bardzo miła i uśmiechnięta więc proszę dajcie jej spokój a nie niszczycie jej życie jak jest Bogu ducha winna!! Zaraz pewnie pojawią się wpisy że Wojtek mi kazał to pisać lub wymyślicie coś innego na mnie ale prawda jest taka że nie mogłem już patrzeć na wasze wpisy i wypowiedziałem się w swoim imieniu czyli Jarka Musielaka. Gdyby co do innych kierowców chcących pracować w firmie Tekwoj możecie zemną porozmawiać telefonicznie a numer uzyskacie albo od P. Wojtka albo od Roksany i powiem wam jak jest naprawdę w firmie. Pozdrawiam wszystkich czytających mój wpis oraz byłego szefa i najmocniej Roksane!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Jarosław Musielak 05.12.2018 17:51

Napisze krótko jak byłeś w wojsku to wiesz co to znaczy.pracowales chyba dzień z dojazdem ja pracowałem rok i nie znam żadnego Jarka a co do powrotów to nigdy nie wróciłem w piątek do 15 chyba że jesteś w czepku urodzony i dlatego też masz wszystko wypłacone bo ja do dnia dzisiejszego nie mam uregulowane tego co mi się należała a ktoś sobie nie wysłał tego z palca i nie jestem sam taki

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Jarosław Musielak 05.12.2018 17:51

A odnośnie czasu pracy to gdy by Pan Wojtek chciał mieć (usunięte przez administratora) czysta to zasada jest taka i wszyscy to stosują przy każdym szczytami karty jeżeli jest przegięcie to powinieneś dostać odrazu cyrograf czyli takie i takie przegięcie i tyle i tyle jest do zapłacenia za dane przekroczenie i tu się pod tym podpisujesz i firma jest czysta a tu nawet nikt ci nie powiedział że masz jakieś przegięcie i nawet wydruku nie chciał

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Płóciennik Marek obecny.
 Opinia
@Jarosław Musielak 05.12.2018 17:51

Tak kolega mówi prawde bezpodstawne oszczerstwa . ja pracuje kilkanaście lat w tej firmie i nigdy nie miałem problemów z kasą czy innymi sprawami . Jak coś było potrzeba czy a konto bo to nieraz była potrzeba nigdy Wojtek nie odmówił zawsze pomógł jak mógł . Jak czytam te wpisy kto takie coś może wymeśleć . chya taki co zmienia firme 15 razy w roku . Kierowcy kiedyś sie zwalniali i wracali z powrotem bo nigdzie nie ma takich warunków jak w Tekwoju auto pod domem i co sobota i niedziela w domu . Nieraz można zaliczyc 45h w aucie bo taka jest praca nasza kierowców a pracować trzeba wszędzie . Z pozdrowieniami dla tych co im się nie podobało w Firmie Tekwoj

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Płóciennik Marek obecny.
 Opinia
@Byly 05.12.2018 21:40

Jezdziliście bez karty w tacho byle zjechać do domu . A teraz pretensje do Wojtka że wam wysłał pisma z obciążeniem za kare z ITD dla 4 byłych kierowców po 5000 zł. Jak to wszystko przeczytałem i stwierdziłem że to wasza wyłącznie wina a nie Wojtka zawsze są inne sposoby zjazdu do domu.Jak nie ma ładunku nieraz się zdarzy są auta które biorą pare groszy za podwiezienie do domu nieraz tak jechałem bo niebyło ładunku Zawsze zapłacił za przywiezienie i odwiezienie kierowcy do auta . A co do Roksany dajcie jej spokój bo to jest bardzo sympatyczna i inteligientna dziswczyna która tylko pracuje tak jak ja w tej firmie . Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Płóciennik Marek obecny. 06.12.2018 21:22

Drogi marku jeżeli to jesteś naprawdę ty czyli marek,jak ty dzielnie stoisz i bronisz szefa ale może napiszesz albo powiesz szefowi że z każdym kim się widzisz to wszystkim mówisz co co jest za dziadoska firma i cały czas się zwalniasz jak zejdziedz, zawsze masz.juz podanie napisane jak będziesz ją długo wozil to ci się pobrudzi

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Płóciennik Marek obecny. 06.12.2018 21:53

Marek kłamiesz, kłamiesz, za twoje przegięcie jako niby najstarszego pracownikowi to szef dał dyspense żeby miał kto jeździć ale i tak odbije sobie to z wypłaty

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bychowo
 Opinia
@Płóciennik Marek obecny. 06.12.2018 21:53

Sam pierwszy wyciągasz kartę

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Płóciennik Marek obecny. 06.12.2018 21:53

Lepiej pochwal się ile za darmo będziesz jeździł u Wojtusia, co by miał za co spłacić Twoje przegięcia. Jak już masz pier.....to pisz chociaż prawdę, ale nie pozdrowienia dla Roksanki najważniejsze.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kolega
 Opinia
@Płóciennik Marek obecny. 06.12.2018 21:22

Widzisz marek teraz nie wolno odbierać regularnego odpoczynku 45 godzin w kabinie!! Pewnie ci karze przerywać pauze albo sam to robisz. Nawet nie macie pojęcia o przepisach w transporcie tylko twój pracodawca umie kłamać oszukiwać i pracownika mieć za nic.wlazles mu w du..PE i siedzisz u niego bo nikt cię nigdzie nie przyjmie

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fan club tekwoj
 Opinia

Marek ty musisz pracować u dzbana bo cię nikt nie chce w okolicach Żmigrodu Trzebnicy i Rawicza ponieważ siedzisz u Wojtka w kieszeni. Także wiem jak dbasz o auto i powiem ci że zwierzęta w oborze mają czyściej!!! Jesteście na siebie skazani z biznesmenem bez kasy!!!

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byly
 Opinia

To prawda wysyla pisma do bylych pracownikow ktorych okrada.... i zada zaplaty za tacha i straszy sadami i windykacja INKASSO.Facet ma wiecej spraw w sadach niz wlosow na dup...Po 2 michach odzyskalem kase po interwencji PIP i przegral sprawe w Sadzie Pracy i musi mi zabulic kase.Trzeba tego zlodzie......i oszust....zalatw. aby wiecej nikogo nie okrad...Tymi pisemkami to mozna sobie dup...wytrze....ktore wysyla do bylych kierowcow.

Pomocna?
Tak43Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szrek
 Opinia
@byly 06.12.2018 23:27

Ja już sobie tylek tym pisemkiem podtarlem. Nie no geniusz!

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław Musielak
 Opinia

Już widzę że jest nas dwóch. Choć nie poznałem Pana Marka to widzę że to odważny facet z imieniem i nazwiskiem a nie jak pozostałe chłopaki bez jaj by się podpisać jak ja czyli MUSIELAK JAROSŁAW!!! Sorry Panowie ale nikt nie weźmie was na poważnie bo jak nie macie nic do ukrycia to poprostu napiszcie jak my i wtedy może ktoś Was wysłucha. Teraz przepraszam za określenie ale wychodzicie na frajerów a nie poważnych kierowców którzy walczą o swoje prawa.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Jarosław Musielak 06.12.2018 21:37

Właśnie poważni.kierowcy domagają się swojego a fryzjerzy skula ogon pod siebie i odpuszczaja albo piszą nie do rzeczy

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław Musielak
 Opinia

A tak apropo właśnie sprawdziłem na stronie GITD i polecam sprawdzić każdemu naxymalne jary które mogą nałożyć ITD podczas kontroli. Maksymalna kontrola na firmie to 30tyś zł ale w przypadku dużej firmy. Co do tak małej jak TEKWOJ kara może być max 15tyś a nie 50tyś. Kolego potwierdzalem to konsultując to z ITD w Lesznie przed chwilą telefonicznie aż dziwiac się że był tam ktoś o tej godzinie. A więc chociaż jak piszesz coś i wymyślasz to przynajmniej sprawdz to czy ma to sens.... bez urazy ale jak Ci zależy by tą firmę oczernić pod wieloma nikami na tym forum to Twoja sprawa ale chociaż sprawdz czy to co piszesz ma sens a nie jak to 50tyś kary bo jeszcze raz zaznaczę że ITD może max wystawić 30tyś i to na dużej firmie transportowej. Kurde człowieku do P. Wojtka nie pałam jakąś ogromną przyjaźnią czy coś ale też twierdzę że jest to normalny gość bo jak narazie (usunięte przez administratora) mnie na kase tylko jedna firma Pana Mikołaja Matuszaka z Piasków koło Gostynia i nie boje się o tym powiedzieć choć było to w 2010roku ale pamiętam mu to i lepiej bym to na swojej drodze życia nie spotkał.....Dlatego podpisz się imieniem i nazwiskiem jak ja jeżeli to prawda co piszesz a nie ukrywasz się jak nędzny szczur i wtedy z Tobą podyskutuje bo teraz zachowujesz się jak młodociany (usunięte przez administratora) który może dostał kosza od kogoś...... i się mści jak poprostu (usunięte przez administratora) Pozdrawiam Jarek Musielak

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roksanka
 Opinia
@Jarosław Musielak 05.12.2018 21:47

Ale te Jarku vel Wojciechu durny jesteś ???? dusza trupy z szafy powyciagal w postaci zadowolonych byłych pracowników, nie no extra. Czekać tylko jak same ochy i achy od byłych z fabryki mebli dojdą. Pewnie sprawy w sądzie i pipie to też bzdura? Pozdrów Wojciecha, niech dalej stuka w klawiaturę.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia
@Jarosław Musielak 05.12.2018 21:47

Nie rób posmiewiska z tą kara zadzwoń jutro bo chyba inspektor był już pijany.kara za zatrzymanie cie ma drodze i za stwierdzenie dużych przegięcie do kierowcy jest 10 tys

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław Musielak
 Opinia

A więc kolego nie jeżdżę już tam tylko i wyłącznie ze względów prywatnych o których nie będę na forum się rozpisywał ale chętnie Ci opowiem osobiście jeśli masz odwagę bo ja chętnie wypije kawę z Tobą w wolnej chwili przy rozmowie. A co do Roksany to jak to ujołeś "gwizdka" mi nie pokazała ani też śrubeczki, balonika, zegareczka czy nawet komórki i to naprawdę :) podobno ludzie anonimowi często o swoich pragnieniach i marzeniach wypisują na różnych forach więc jeżeli to prawda zalecam konsultacje z psychologiem....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fan club tekwoj
 Opinia

Krokodylki były i zostawiły mandacik w wysokości 50 tysięcy na firmie. Teraz pan pasożyt rozsyła po wszystkich kierowcach zawiadomienia z kwotami odnośnie aby zapłacili za przegięcia.sam do tego zmuszał a teraz szuka winnych. 4auta komfortowe volva 500 stoją pod płotem w pokrzywach bo taka ma reputację. Do wszystkich byłych kierowców aby ignorowali pisma z tej firmy ponieważ pan pasożyt opracował teraz nową metodę wyłudzenia kasy ,,metoda na dusze''. Jak było ci kolego tak dobrze to czemu dalej nie współpracujesz z biznesmenem roku 2018??? I co tak chwalisz jego córeczkę?? Gwizdek ci pokazała czy co???Firma bankrut i do przyszłych kierowców aby nie podejmowali współpracy z tym panem, ponieważ nie powyplacal wynagrodzeń za ostatni miesiąc pracy w tej firmie!!!! Wreszcie cię sięgała sprawiedliwość biznesmenie za to wszystko!!! Rozliczył byś się jak należy z każdym nie było by dymu ale to twój wybór był!!! A nawet jak nas obrabował..es z kasy to co na zapłatę dalej nie masz???

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roksanka
 Opinia

Koledzy, na etransport link wstawic do tych wpisów. Dziwne że opinia o tej firmie jest zaraz usuwana.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly
 Opinia

Taki kraj dla cwaniakow i zlodzi.......a pozniej sie dziwia ze nikt w tym zawodzie nie chce pracowac.Ogloszen o prace na kierowce jest od groma tylko to w wiekszosci zlodziej......a nie pracodawcy wiec ukraincy dymaja teraz.Po prostu w Polsce kary sa smieszne dla pracodawcow wiec jest jak jest.Gdyby PIP takiemu kolesiowi przywalila np. 100 tys za zgloszenie pracownika to by sie 10 razy zastanowil o wyplacie kasy pracownikowi.Czasami lepiej zalatwic jak to sie robi za wschodnia granica niz czekac az PIP lub Sad zalatwi a czlowiek bez kasy na zycie nie ma a oni maja czas.

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były kierowca
 Opinia

Kolego jak będziesz mieć sprawę w sądzie przeciwko temu DZBANOWI,który uważa się za pracodawcę to napisz tu na forum kiedy i o której godzinie z miłą chęcią będę u ciebie za świadka, także jak i u innych oszukanych przez DZIADA. Nauczmy ta zakuta pale porządku.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lubie lizac
 Opinia

Podobno produkowal mable do Bangladeszu ktore po pierdnie....w krzeslo rozpadalo sie na trzy strony.A pracownikow traktowal jak szmat......wiec padlo.Teraz robi to samo w transporcie...............biznesmen 100 lecia.

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
znudzony
 Opinia

Takich cwaniakow jak on to w Polsce na peczki.

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Tekwoj Fabryka Mebli Wojciech Dusza - Bychowo

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej