Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe
1 2 6 1

Opinie o Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe

Bylominelo

Wszystko tutaj sie zgadza. Nawet to,ze po tej firmie juz WSZEDZIE bedzie lepiej. Nagdodziny,darcie mordy jak ktos napisałł-wszystko prawda. BHP-ponizej krytyki. Ludziom z produkcji myszy wyjadaly jedzenie z szafek. Oczywiście,produkcyjni pracownicy (szacunek za pracę w tym pyle z farb) mysla,ze w biurze pije sie kawe... Niestety,krzyk i lzy to byl standard. Praca nie do przerobienia. Podwyżka=więcej obowiązków. Zakres obowiazkow jest tak rozlegly ze nie da sie tego opisac... To juz za mna. Innym- radzę po prostu przemyslec.

Kulawy
@Bylominelo 23.08.2018 21:48

Patrząc na wyniki finansowe (dostępne na stronie KRS) za ostatni rok 2017 tj 6 mln straty (słownie sześć milionów złotych straty) i katastrofalne zadłużenie musiało by się pozmieniać mocno w głowie Prezesa by tą firmę wyprowadzić na prostą. Swoją drogą trzeba być niezłym Miszczem żeby zwiększyć sprzedaż o 12 mln rok do roku i wygenerować przy tym 6 mln starty. Brawo Zarządzający!!! Panie Prezesie !!!

Oziemek
@Kulawy 28.09.2018 10:26

Szukają koordynatorów regionalnych. Nikt już chyba rozsądny tam nie chce pracować.

Bylominelo
@Oziemek 05.10.2018 09:18

Bardziej niz w prezesie poszukajmy winnego w Panu S. Byly dyrektor finansowy Almy. Jak Alma skonczyla chyba wiemy.

bylem_i_styka_syf
@Bylominelo 08.10.2018 15:01

haha śmiech na sali, a rodzinkę trzeba jakoś utrzymać :) Alma każdy wie, upadła. Hmmm, Alma i Polargos dwie zupełnie inne branże, ot to - trzeba być uzdolnionym, żeby w tak krótkim czasie się przebranżowić, albo po prostu trzeba być bratem M.......

Pracownik biurowy

Powiem tak klamia na potege. Stary P.R. cos obieca potem udaje że nic nie mowił. Zrzuca wine na innych. Za nas godziny normalnie nie chce placic. Wyzysk ludzi. Mial fajna ekipe techniczna to sie pozwalniali. Chyba myslal ze w tym (usunięte przez administratora) beda caly czas pracowac.

Marcin
@Pracownik biurowy 21.06.2018 08:36

Dokładnie. Pomiatają ludźmi jak chcą. Zwalniają ich. Teraz podobno odchodzi jeden z technologów, który posiadał dużą wiedzę i był pomocny. Widocznie nie docenili go i ucieka.

Olga

@anonymous, jak długo nie pracujesz w Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe? Jaki typ umowy został Tobie zaoferowany? Czy pracownicy otrzymywali dodatkowe profity? A może orientujesz się jak obecnie prezentuje się sytuacja w firmie?

Byłem, pracowałem, wiem

Rotacja pracowników jest olbrzymia, (usunięte przez administratora)Pracownicy są przerzucani na inne stanowiska, produkcyjni są przerzucani do biura bez doświadczenia i wiedzy. Awansują ludzie, zaraz się zwalniani. Szok i niedowierzanie że takie rzeczy się dzieją. Ciągle kogoś zwalniają lub ludzie sami odchodzą. Kultura osobista zerowa.

Melepeta
@Byłem, pracowałem, wiem 02.06.2018 15:55

A Prezes dalej gruby taki?

Anna
@Byłem, pracowałem, wiem 02.06.2018 15:55

Czy możesz napisać dlaczego ludzie zwalniają się z logistyki , czy cały dział się zwolnił? Zwolniona Pani kierownik to Pani Wioletta ? Właśnie zastanawiam się nad złożeniem CV do logistyki i zastanawiam się czy warto ? Dzięki za pomocna odpowiedź.

anonymous
@Anna 22.06.2018 21:49

Logistyka najgorsze dno, codziennie jakies pretensje do tego działu, płacz pracowników, szkoda mi ich było. Dobrze, że oni tam nie pracują i ja :) pozdro. Nie idźcie tam

zawiedziony klient

Nie wiem komu współczuć w tej firmie czy pracownikom czy klientom, którzy korzystają z ich usług. Czekać ponad miesiąc na realizację zamówienia to chyba lekkie przegięcie. Skoro ludzie z dnia na dzień się zwalniają to chyba polityka pracy w tej firmie musi być jakaś chora, ale dlaczego głównymi pokrzywdzonymi są klienci, którzy muszą płacić dodatkowe koszty za niewywiązanie się z warunków umowy tej firmy...? Jeśli mają problemy z pracownikami niech ograniczą ilość przyjmowanych zamówień skoro nie wywiązują się z obowiązków! Pozdrawiam

Olga

Czy ktoś posiada informacje odnośnie nowych ofert pracy w Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe? Jeśli tak, to na jakie stanowisko jest ogłoszona rekrutacja? Jak wygląda proces kwalifikacyjny? W jakiej atmosferze przebiega rozmowa o pracę?

Olga

@Byłem, pracowałem,wiem, widzę, że orientujesz się w aktualnościach firmy. Może napiszesz coś więcej? Czy wraz z awansem na wyższe stanowisko pracownicy przechodzą jakieś szkolenie? Zachęcam pracowników firmy do aktywności na forum. Każda rzetelna i wyczerpująca odpowiedź jest cenną wskazówką dla osób zainteresowanych pracą w Pol-Argos.

PopmaChom

Nie polecam czekam na dostawe juz 3 miesiące i ani zwrotu pieniedzy ani towaru dział reklamacji nie istnieje lepiej dopłacic niz z taką firmą robić interesy i to czy małe czy duże są poprostu niekompetętni

Olga

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się jak obecnie wygląda sytuacja w Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe? Czy uległy zmianie warunki zatrudnienia? Jaki typ umowy jest zagwarantowany pracownikom? Zachęcam do wyrażania swoich opinii. Pomoże to wielu osobom zainteresowanym pracą w tej firmie.

Sam

Główną zasadą panującą w tej firmie jest to, że los zależy od humorów ludzi znajdujących się na samej górze łańcucha pokarmowego. Niektórzy tzw. doświadczeni kierownicy potrafią drzeć mordę jak najgorsza patologia, na pracownika, który nie chce zostać kolejny raz za darmo po godzinach pracy. Nie muszą zwalniać ludzi - sami odchodzą. I jedno jest pewne - kto przeżył pracę w tej firmie może być pewny, że da rade sobie wszędzie.

Administrator

Rzetelne opinie dotyczące pracy w danym przedsiębiorstwie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe? Napisz o tym!

Tomek

Witam. Powie ktoś na temat w pracy w biurze, ponieważ chcę złożyć cv na inżyniera procesu i ile można zarobić.

ex office worker
@Tomek 18.03.2018 21:09

Co tu dużo pisać. Wszystko zawarte jest w praca do kitu Polargos (jeszcze jej nie zblokowali, ale nie można było dodawać wpisów przez jakiś czas). Również była strona poświęcona tej firmie na portalu (usunięte przez administratora) - ale też została usunięta. Firma pewnie płaci grube pieniądze za usuwanie negatywów, a jest ich tysiące zarówno ze strony pracowników, jak i klientów.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Oziemkówka.

Jarosław michalowski

Tragedia, w takiej firmie to jeszcze nie pracowałem

PRACA

podpisuje się pod opiniami wyżej. nie polecam!

leo

Firma produkuje buble a reklamacja graniczy z cudem nie pokecam tych wyrobow

Travis

Cała ta firma to dramat. Traktowanie pracowników jak bydła. Ciągły mobbing. Kilka "szarych eminencji" które "rządzą" albo donoszą właścicielowi. Do tego BHP, socjal itd. - tragedia

Mikey33

Niezaplacili mi za kilka dni pracy w tym zakladzie, to są zlodzieje i bydlęta po podsawowkach chlopy panszczyzniane j44ba3ne

czajnik

Ludzie omijajcie tą firme szerokim łukiem.. jedne wielkie [usunięte przez moderatora] a nie firma... OSZUKUJĄ ludzi jak chcą i płacą jak chcą.. mówione jest że to praca na akord.. za który i tak nie dostaniecie zapracowanych pieniędzy... na lakierni.. mowa o pracz godzinowej / akord... ale nic z tych rzeczy.. Czy nawet zapracujesz na 2000 zł to prezes [usunięte przez moderatora] wam 600 zl albo i wiecej... tyczy się to również godzin... mając np 168 godzin.. dostaniecie 1000 zł.. a praca w tej firmie nie kończy sie na 168 h tylko więcej... zmuszają, straszą.. a kierownictwo i cały zarząd to banda nieuków, odciągniętych od pługa... Praca, niegodziwa... przewyższająca siły człowieka.. na Lakierni można szybko nabawić się chorób układu oddechowego (PYLICA PŁUCNA) zapylenie przekracza 3 x normy.. ale nikt z nim nic nie robi... BHP'owiec jest przekupiony i olewa wszystko.. w tej pracy szybko można dorobić sie chorób serca.. nerwica sercowa... i innych LUDZIE NIE PRZYCHODŹCIE DO TEJ PRACY.. CHOĆ BYM NIE WIEM JAK WAS KUSILI...BO BĘDĄ ROBIĆ WAS [usunięte przez moderatora]

Olcia

Ja pracowałam tam jeden miesiąc i w życiu nie pójdę do takiej pracy za takie marne grosze.... Jeszcze tego całego przełożonego zwyzywałam powiedziałam mu co o nim i całej tej firmie myślę i podziekowałam wolałabym pracować jako babcia klozetowa niż tam dorabiać tych skończonych [usunięte przez moderatora]

Zostaw opinię o Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe - Oziemkówka

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Argos Co. Ltd. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe