Opinie o Kfm-Furniture Sp. z o.o.
Czy nadal firma poszukuje ludzi na stanowisko elektryka?
Zachęcamy do złożenia swojej aplikacji drogą elektroniczną, przez odpowiedź na opublikowane ogłoszenie.
Ok
Zacznijmy od tego, by podpisywać się imieniem i nazwiskiem pod każdą z opinii, w innym przypadku wszystkie te wpisy są g... warte. I osoby, które uważają że w tej pracy źle się dzieje nic takim anonimem nie zmienią ani nie poprawią. Z kolei pracodawca też nie rozumiem jak może to wszystko brać pod uwagę skoro napisać może to każdy, nawet ten, który nigdy nie miał niczego wspólnego z tym zakładem. Anonimowość od zawsze kojarzy mi się z donosem, tym bardziej się dziwię bo w wielu sprawach o których się tu pisze się zgadzam, czemu więc miałbym się pod tym nie podpisać.
Firma Kfm-Furniture Sp. z o.o. rekrutowała na stanowisko Elektryk. Czy nadal poszukują pracowników? Średnie zarobki na tym stanowisku wynoszą 4300 .
Jeśli jest Pani zainteresowana stanowiskiem proszę o przesłanie cv.
"Mój zespół" nie oznacza, że jestem osobą zarządzającą.
Firma Kfm-Furniture Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na stanowisko Kierownik Produkcji. Czy warto aplikować? Jakie macie doświadczenia?
Może i miałby za co się brać, gdyby na czymkolwiek faktycznie się znał. (usunięte przez administratora)
Kfm-Furniture Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na stanowisko Referent. Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej? Napisz, co sądzisz o tym spotkaniu. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
Podwyżki planowane będą od nowego roku
A może żeby zarabiać trzeba się wykazać czymś, a nie tylko siedzeniem w telefonie i narzekaniem?
Pani Alu, zmiany to jest proces. Nie da się zmienić wszystkiego w kilka miesięcy. Trzeba mieć świadomość, że zmiany mogą potrwać nawet kilka lat. Mamy nadzieje, że pracownicy KFM będą na nie otwarci oraz że będą brać w nich czynny udział.
I to bez odpowiedniego wyksztalcenia z tego co wiem
Jaki dress code obowiązuje w Kfm-Furniture Sp. z o.o.?
Jesteśmy na etapie wdrażania zmian, które widoczne pewnie będą w przyszłym roku. Ocene czy pralnia jest potrzebna proszę zostawić osobom zarządzającym spółką.
Są przyjęcia teraz?
Czy w firmie są zainstalowane automaty sprzedające do napojów gorących kawy, do napojów zimnych i przekąsek?
Czy w Kfm-Furniture Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
Może ktoś wie czy potrzebujecie kogoś na produkcję?
Zawsze jest tak, że dobry pracownik chwali sobie firmę!!!
Dlaczego "dobry" pracownik ma chwalić sobie firmę ? Bycie "dobrym" pracownikiem nie sprawia że firma staje się automatycznie "dobra". To nie ta bajka. Marny z ciebie filozof.
Jak obecnie sytuacja wygląda w tej firmie? Mam na myśli pracę na produkcji i tym podobnych działach.
Jak sytuacja w firmie?
Jak wygląda praca w firmie KFM-Furnitura Sp. z o.o.? Pracowałeś kilka lat lub byłeś na stażu u nich? Twoja opinia jest cenna!
Jak się pracuje w Kfm-Furniture Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Kfm-Furniture Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kfm-Furniture Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!