Firma Ardor Sp. z o.o. poszukiwała ostatnio pracowników na stanowisko inżynier automatyk. Czy dalej można tam aplikować?
Czy w firmie według Was panuje rodzinna atmosfera między pracownikami a szefostwem?
Naprawdę dobra firma. Miło sie współpracuje z takimi fachowcami.
Ten sklep ma rewelacyjny wybór pieców w super cenie.Ja jestem zadowolony z zakupu pieca i polecam!
Mają bardzo dobre piece w dobrej cenie. Polecam!
Super firma.Polecam!
Z przyjemnością polecam tę firmę ze względu na profesjonalne podejście do tematu mojego kominka.
Mam pozytywną opinię na temat tego miejsca. Kupiłem tutaj piecyk wolnostojący, z którego jestem naprawdę bardzo zadowolony. Bardzo bogaty asortyment oraz niezwykle konkurencyjne ceny to tylko kilka z atutów tego miejsca.
Profesjonalna obsługa i fachowa pomoc, teraz za dobre pieniądze mam piękny kominek. Polecam