Chciałabym podzielić się swoją opinią na temat firmy Orion i Pani Doroty Będkowskiej.
Nie miałam osobiście przyjemności spotkać Właścicielki ani jej pracowników.
Firma Orion wykonała piękny pomnik na Cmentarzu Komunalnym w Łabędach, przy okazji niszcząc tabliczkę z nazwiskiem oraz wazon plastikowy który stał przy grobie położonego obok skromnego nagrobka. Skrzynka drewniana była obsmarowana jakąś białą zaprawą, a piach wokół niedbale porozsypywany. Po rozmowie z pracownikiem MZUK Gliwice otrzymałam nr telefonu do Pani Będkowskiej do której niezwłocznie zadzwoniłam. Po przeprowadzonej rozmowie telefonicznej owa Pani obiecała naprawić zniszczenia - wielokrotnie obiecywała przez telefon jak również przez WhatsApp-ia. Nie są to duże pieniądze ale chodzi o zasadę, że jak coś zniszczysz to napraw!!! Sytuacja ta miała miejsce w miesiącu marcu 2021 teraz mamy październik 2021, a w tej sprawie nic się nie zmieniło. Jednak się zmieniło ;( Moja opinia na temat Właścicielki firmy.
Pani Doroto, już sami naprawiliśmy zniszczenia wykonane przez Pani pracowników. Opinia o Pani firmie idzie w świat.