Mal-Bud-1

ZESPÓŁ

CSR

TłoTło
  • Ciechanów

5. Opinie o Mal-Bud-1 Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Mal-Bud-1 Warszawa

Nie przegap nowości o Mal-Bud-1 Sp. z o.o. sp.k.!

Michał

26.06.2026 22:55

Te opinie wyglądają jak by każdemu kto napisze pozytywny komentarz dostanie premie świąteczna. Większość w jednym 🤣🤣

26.06.2026 15:02

20 czerwca obchodziliśmy Dzień HR'owca i z tej okazji dziś nasz Dział Personalny przygotował dla pracowników PROFBUD i MALBUD-1 słodką niespodziankę - świeże gofry oraz czas na wspólne rozmowy przy kawie 🧇. To prosty gest, który przypomina o tym, że największą wartością każdej organizacji są ludzie. W PROFBUD wierzymy, że budowanie to nie tylko tworzenie wyjątkowych miejsc do życia, ale przede wszystkim tworzenie środowiska, w którym ludzie chcą pracować, rozwijać się i osiągać więcej razem. Dlatego stawiamy człowieka w centrum wszystkiego, co robimy 🤲 To właśnie relacje, wzajemny szacunek i zaangażowanie są fundamentem naszej organizacji. Dziękujemy naszemu Działowi Personalnemu za to, że każdego dnia z troską dba o naszych pracowników i wspiera ich rozwój. Dzięki temu współtworzymy kulturę organizacyjną opartą na zaufaniu, partnerstwie i wzajemnym docenianiu 😊 .
    #DzieńHR #HRDay #PROFBUD #KulturaOrganizacyjna #TeamPROFBUD #TeamMALBUD
    News image

10.06.2026 09:46

Tak świętowaliśmy Dzień Księgowego! ☕🥗🥪🧀

Tym razem Działy Księgowości i Kontrolingu pokazały swoje umiejętności nie tylko w liczbach i analizach! 😊

To był doskonały moment, aby na chwilę oderwać się od codziennych obowiązków, spotkać się w szerszym gronie i wspólnie celebrować pracę osób, które każdego dnia dbają o finanse i sprawne funkcjonowanie naszej organizacji.

Takie chwile pokazują, że za istotnymi dla organizacji procesami stoją ludzie, którzy tworzą wyjątkowy zespół.

hasztag#DzieńKsięgowego hasztag#Księgowość hasztag#Kontroling hasztag#TeamWork hasztag#ŻycieFirmy
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2

20.04.2026 10:59

Ostatnie miesiące były dla menedżerów i kierowników PROFBUD oraz MALBUD-1 intensywnym czasem rozwoju 🙌🏻. Wzięli udział w dedykowanym programie rozwojowym “LEAD TO GROW”. Był to nie tylko rozwój kompetencji, ale też moment, żeby przyjrzeć się swojej roli lidera i temu, jak pracujemy z ludźmi każdego dnia.

Ten wyjątkowy czas pokazał jak duże znaczenie ma podejście w którym człowiek jest w centrum wszystkiego co robimy. Jego rozwój, relacje, sposób współpracy oraz komunikacji mają ogromne znaczenie.

Dziękujemy wszystkim uczestnikom za ogromne zaangażowanie i otwartość podczas spotkań.

#leadership #rozwój #lider #teamwork #LEADTOGROW
    News image
    Radek Wilk

16.12.2025 23:50

Stabilna firma z ugruntowanymi wartościami stawiająca na dobre relacje, profesjonalizm i wzajemny szacunek podczas współpracy zarówno z inwestorami, jak i podwykonawcami. Inżynierowie rozpoczynający swoją drogę zawodową mogą w niej szybko zdobyć doświadczenie ze względu na dużą samodzielność, różnorodność powierzanych zadań przy równoczesnym wsparciu doświadczonej kadry pomagającej budować pewność siebie ważną w tym zawodzie. Po zakończonej inwestycji firma gwarantuje kadrze płynne przejście na kolejną budowę, dając poczucie bezpieczeństwa. Firma stawia na osoby zaangażowane, dla których ważna jest jakość, a nie bylejakość, umożliwiając im rozwój przez m.in. organizowane szkolenia, udział konferencjach, warsztatach. Budowy posiadają BHP na wysokim poziomie, czego najlepszym przejawem są zajmowane wysokie miejsca w konkursach organizowanych chociażby przez PIP. Mimo zwiększających się struktur, w firmie panuje poczucie wspólnoty, co bardzo pozytywnie wpływa na atmosferę, środowisko pracy. Uważam, że w Mal-Bud-1 są realne możliwości rozwoju, awansu zawodowego, panuje zdrowa, pozytywna atmosfera. Dodatkowo ma się tu szanse brać udział w realizacji ciekawych, ambitnych projektów, dlatego jestem związany z firmą już od 8 lat.
    Łukasz Kukla

16.12.2025 23:44

Pracuję w firmie Malbud1 od kwietnia 2024 roku na stanowisku inżyniera budowy. Jest to moja pierwsza praca w Polsce oraz pierwsza rozmowa kwalifikacyjna tutaj i uważam, że jak na pierwszą firmę trafiłem bardzo dobrze. Wcześniej zdobywałem doświadczenie zawodowe za granicą przy mniejszych projektach, dlatego możliwość pracy przy większych realizacjach była dla mnie dużym krokiem rozwojowym. Bardzo pozytywnie oceniam zespół oraz kadrę – są to osoby doświadczone, otwarte i chętne do dzielenia się wiedzą, dzięki czemu można się tu naprawdę wiele nauczyć. Atmosfera w pracy jest dobra i koleżeńska – jak wszędzie zdarzają się też cięższe chwile, ale zawsze można liczyć na wsparcie zespołu i dobrą komunikację z przełożonymi. Wynagrodzenie zawsze wypłacane jest na czas. Dodatkowym atutem firmy są ciekawe i ambitne realizacje – obecnie pracuję przy projekcie „Miasto Polskich Mistrzów Olimpijskich”. Na koniec dnia, gdy widzi się realny efekt swojej pracy i świadomość, że w tych miejscach będą mieszkać ludzie, pojawia się satysfakcja i poczucie, że ta praca ma sens. Uważam Malbud1 za solidnego i uczciwego pracodawcę, którego z czystym sumieniem mogę polecić osobom chcącym rozwijać się w branży budowlanej.
    Karolina Szymczak

16.12.2025 23:04

Z firmą MAL-BUD-1 jestem związana od przeszło 8 lat. Swoją pracę tutaj rozpoczęłam jako inżynier budowy, następnie otrzymałam szansę na dalszy rozwój na stanowisku kierownika robót a obecnie kontynuuje swoją przygodę na stanowisku inżyniera kontraktu. Myślę, że jestem dobrym przykładem na to że firma MAL-BUD-1 dba o swoich pracowników, a pod okiem wykwalifikowanych i pomocnych przełożonych można dopasować się do zmiennych sytuacji życiowych, tak by wykorzystać swoje kompetencje i mieć szanse na ciągły rozwój. Na każdym z tych stanowisk spotkałam się z ogromną życzliwością i wsparciem. Jestem za to bardzo wdzięczna. W firmie MAL-BUD-1 mam szansę brać udział w ciekawych i wymagających projektach a budząc się rano nie idę do ROBOTY tylko idę do PRACY którą lubię wykonywać i w której lubię być. Benefity takie jak karta multisport, opieka medyczna czy szkolenia to bez wątpienia dodatkowy atut, jednak uważam, że tą wyjątkowość daje społeczność którą wspólnie tworzymy. Naprawdę polecam pracodawcę i atmosferę, która wiąże bardziej niż cement! Karolina #inżynierkontraktu
    Daniel Słubik

16.12.2025 23:00

Pracuję w firmie Mal-bud-1 sp. z o.o. sp.k. od ponad 11 lat. Przeszedłem w tej firmie drogę od inżyniera budowy do kierownika budowy, firma daję szanse młodym pracownikom na rozwój. Przez cały ten czas bardzo dużo się nauczyłem i zdobyłem bardzo cenne doświadczenie. Z każdym rokiem organizacja realizuje co raz ambitniejsze projekty. Firma zapewnia pracownikom bardzo dużo różnego rodzaju benefitów, każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Mal-bud-1. Daniel Słubik
    BuildingIcon

O FIRMIE

Zapowiedź profilu firmy Mal-Bud-1 Sp. z o.o. sp.k.

Nasz proaktywny zespół działa z wyprzedzeniem. Dzięki temu Inwestor zyskuje pewność, że wszystko potoczy się dokładnie tak, jak trzeba. Rygorystycznie przestrzegamy procedur, dobieramy najbardziej trwałe materiały, dbamy o porządek na budowie. Po zakończeniu budowy nasi serwisanci co miesiąc wizytują przestrzenie wspólne, usuwając usterki, zanim zostaną zgłoszone, a w mieszkaniach nadzorują wszystkie naprawy. Na życzenie dewelopera pracują w kombinezonach z jego znakiem firmowym, co buduje pozytywny wizerunek naszego Klienta wśród mieszkańców.

Zobacz więcej
    Patryk Pawelak

16.12.2025 22:06

Pracuję w firmie MAL-BUD-1 prawie 4 lata i mogę stwierdzić, że jest to dobre miejsce do rozwoju zawodowego. Czuję, że jako inżynier budowy nabyłem wiele nowych kompetencji dzięki realizacji bardzo ciekawych projektów. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, przyjazna. Podoba mi się kontakt z całym zespołem, z którym można rozmawiać swobodnie i bez stresu, przez co praca jest w moim odczuciu komfortowa. Firma dba o szkolenia i integrację pracowników, oferuje różne benefity. Mam poczucie, że wszystkim zależy na wysokim standardzie usług, przez co dobrze pracuje się z takim zespołem ludzi. Patryk Pawelak
    Mateusz

16.12.2025 21:21

W firmie MALBUD-1 pracuję od ponad 5 lat. O jej istnieniu dowiedziałem się z polecenia osoby, która wypowiadała się o niej w samych superlatywach. Zaryzykowałem, stawiając wszystko na jedną kartę, i dziś mogę cieszyć się realizacją wymagających projektów. Firma daje bardzo duże możliwości rozwoju — sufit zależy tylko od Ciebie. Największą zaletą są wartości, które w niej panują, oraz fakt, że osoby tu pracujące naturalnie je podzielają. Można wręcz powiedzieć, że firma dobiera ludzi idealnie wpisujących się w te wartości. Na szczególne podkreślenie zasługuje fakt, że Zarząd firmy darzy każdego pracownika ogromnym szacunkiem, dzięki czemu relacje w organizacji są zdrowe i partnerskie. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę MALBUD-1. www.linkedin.com/in/mateusz-zając-a91482114
    Bartosz

15.12.2025 20:43

W firmie pracuję od 2016 roku obecnie na stanowisku Kierownik Budowy. Z perspektywy czasu jak najbardziej mogę polecić pracę MAL-BUD-1. Firma działa już wiele lat na rynku realizując projekty jako Generalny Wykonawca dla Inwestorów Zewnętrznych jak i dewelopera GRUPY PROFBUD z którym jest tak naprawdę powiązana i realizuje jej wszystkie projekty. Praca w firmie jest bardzo wymagająca ze względu na ciekawe i nie łatwe projekty chociażby postawienie farmy wiatrowej, realizacja obiektów sportowych, realizacji budynków mieszkalnych z wizją czy wchodząc niedawno na rynek deweloperski o standardzie premium. Firma realizując obecnie projekt Miasto Polskich Mistrzów Olimpijskich pokazuje, że "sport" jest jej bliski i chce się z tym utożsamiać. Tak też jest w stosunku do pracownika. Benefity takie jak bilety dla pracownika na koszykówkę, piłkę nożną czy też na żużel. Karta Multisport, obsługa medyczna, nauka angielskiego, ciepłe posiłki, wyjazdy integracyjne czy też Mikołajki dla dzieci pracowników to niektóre z ciekawostek w firmie. Trzeba też pamiętać o wyróżnieniach za pracę 5,10,15....lat. Wiedzę, którą posiadam dotyczącą zarobków to widełki nie są złe i mieszczą się w przedziałach standardowych GW na rynku. Oczywiście trzeba dodać też system premiowania. Jeżeli myślisz o standardowym, spokojnym budowaniu mieszkań to niestety nie jest to firma dla Ciebie. Trzeba liczyć się z wyzwaniami, ciekawymi, trudnymi projektami i zmiennością która w nich występuje. I to właśnie wyróżnia firmę. www.linkedin.com/in/bartosz-wojtach-810036220
    Bartosz

16.12.2025 20:22

BARTOSZ WOJTACH - opinia www.linkedin.com/in/bartosz-wojtach-810036220
    Jan Ozga

16.12.2025 20:14

Pracuję w firmie MALBUD-1 od ponad roku jako inżynier budowy. To moja pierwsza praca w nadzorze budowy. Bardzo cenię w MB1 przyjacielską i partnerską atmosferę oraz otwartość doświadczonych pracowników na przekazywanie wiedzy i praktycznych wskazówek młodszym osobom. Firma bardzo zwraca uwagę na integracje organizując spotkania i wyjazdy. Z benefitów oferuje Multisport, opiekę medyczną oraz codzienne posiłki.
    Marta Wiśniewska

16.12.2025 20:13

Jako inżynier budowy pracuje w Malbud-1 2 lata i jest to firma, którą z czystym sumieniem mogę polecić. Rodzinna atmosfera idzie w parze z profesionalnym podejściem do inwestycji i zespołu. Organizowane są wyjazdy integracyjne, które sprzyjają budowaniu relacji i dobrej atmosfery w pracy. Firma mocno angażuje pracowników w różne inicjatywy, daje możliwość rozwoju i zdobywania nowych doświadczeń. Stabilne zatrudnienie, dobra atmosfera oraz wsparcie sprawiają, że Malbud-1 to miejsce, w którym chce się pracować.
    Daniel Sawicki

16.12.2025 20:13

Praca w firmie Malbud 1 to doświadczenie, które przypomina grę w piłkę nożną – dynamiczna, pełna codziennych wyzwań, ale przede wszystkim to ciekawa gra zespołowa. Każdy współpracownik, jak piłkarz na murawie, ma jasno określone zadania i rolę, co sprawia, że wspólny cel staje się łatwiejszy do osiągnięcia. W Malbud 1 każdy wie, co do niego należy, a komunikacja i współpraca są kluczowe, by zrealizować zadania na najwyższym poziomie. Tak jak na boisku, kiedy każdy zawodnik dobrze zna swoją pozycję, drużyna może osiągnąć sukces – tak samo jest w tej firmie. Zespół Malbud 1 to ludzie, którzy, dzięki wzajemnemu wsparciu i profesjonalizmowi, docenieniu osiągają wyniki, na które wszyscy mogą być dumni. Przyjacielska atmosfera w pracy pomaga, a każdy dzień to jak kolejny mecz, w którym wygrywa się dzięki zgranej drużynie. Polecam prace w tej firmie.
    Monika

16.12.2025 18:03

W firmie PROFBUD pracuję stosunkowa od niedawna - 6 miesięcy, firma daje możliwości rozwojowe w zakresie swoich kompetencji, co jest niezwykle istotne przy zarządzaniu, nie tylko projektem, ale również i w zarzadzaniu zespołem sprzedażowym. Atmosfera jest przyjazna, a współpracownicy zawsze pomogą w przypadku braku wiedzy. Wyjątkowe jest podejście do misji i wizji firmy, się takich wartości nie spotyka się w firmach deweloperskich. Monika C.
    #KierownikSprzedazy
    Mateusz

16.12.2025 16:08

Praca w firmie Malbud1 bardzo mi odpowiada. Codziennie uczę się nowych rzeczy, głównie od kolegów z działu, ale też z innych obszarów, dzięki czemu rozwijam swoje umiejętności i zdobywam szeroką perspektywę. Biuro jest przepiękne, atmosfera w zespole naprawdę sprzyja współpracy, a technologie i systemy informatyczne, z których korzystamy, są na bardzo wysokim poziomie – zdecydowanie zasługują na 4+. Naprawdę cieszę się, że mogę pracować w miejscu, które łączy profesjonalizm z przyjaznym środowiskiem, a codzienne wyzwania motywują mnie do rozwoju. Jedynym minusem jest fakt, że osoby, które muszą dojeżdżać autem, mają ograniczony dostęp do parkingu – przydałoby się stałe miejsce dla takich przypadków.
    #SpecjalistaIt
    Igor

16.12.2025 15:58

Pracę w MAL-BUD-1 rozpocząłem w kwietniu i już od pierwszych dni poczułem, że to miejsce, w którym można się rozwijać. Są to moje pierwsze kroki w branży budowlanej więc bardzo zależało mi, żeby trafić do firmy, w której stanę się członkiem zespołu. Od samego początku czułem wsparcie kolegów i koleżanek, atmosfera jest na wzorowym poziomie. Projekty, w których uczestniczę, są ambitne, różnorodne i uczą odpowiedzialności. Każda nowa inwestycja to okazja do poznania innego sposobu pracy i współpracy z nowymi ludźmi. Firma inwestuje też w rozwój pracowników poprzez szkolenia. Igor Danielak
    Martyna

16.12.2025 15:55

Do firmy Mal-Bud-1 trafiłam w czasie studiów – początkowo miała to być jedynie praca na chwilę, pozwalająca pogodzić naukę z pierwszym doświadczeniem zawodowym. Wtedy nie spodziewałam się, że to miejsce stanie się tak ważnym etapem mojego życia zawodowego. Dziś mija ponad 5 lat, a ja wciąż z pełnym zaangażowaniem pracuję w tej firmie, ponieważ relacje, możliwości rozwoju oraz atmosfera sprawiają, że chce się tu być coraz bardziej i angażować coraz więcej. Od samego początku zostałam przyjęta z otwartością i życzliwością. W firmie panuje prawdziwie rodzinna atmosfera, w której każdy może liczyć na wsparcie, zrozumienie i dobrą współpracę. Relacje między pracownikami są autentyczne i długofalowe, oparte na zaufaniu i wzajemnym szacunku, co jest dziś ogromną wartością. Ogromnym atutem są również niesamowite projekty – ambitne, rozwijające i dające poczucie realnego wpływu. Firma nie stoi w miejscu, a pracownicy mają możliwość ciągłego rozwoju, zdobywania nowych umiejętności i poszerzania kompetencji. Naprawdę warto! Martyna Walaszczyk
    Przemek

16.12.2025 12:32

W Malbud-1 jestem od 10 lat, czyli niemalże od początku mojej drogi zawodowej. Otrzymałem tutaj szansę przejścia bardzo intensywnej, dynamicznej, ale przede wszystkim wartościowej ścieżki kariery. Z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że jest to miejsce, które kształtuje nie tylko znakomitych specjalistów, fachowców czy inżynierów, ale przede wszystkim LUDZI. Firma z PEŁNYM wsparciem dla pracownika, z szerokimi horyzontami oraz wieloma projektami dającymi szansę rozwoju potencjału. Warto! (usunięte przez administratora)
    #KierownikKontraktu
    Karolina Bugaj

16.12.2025 11:11

W budownictwie szybko wychodzi, jaka firma jest „na papierze”, a jaka w realnej pracy na budowie. Pracując w MalBud1, widzę to na co dzień. Dobrze zaplanowana praca, ludzie, którzy znają się na swoim fachu i atmosfera, w której można zapytać, zamiast udawać, że wszystko się wie – to w tej branży naprawdę ma znaczenie. Na inwestycjach, przy których pracuję, spotykam osoby z dużym doświadczeniem, które nie traktują wiedzy jak czegoś, co trzeba trzymać tylko dla siebie. Wsparcie, konkretna rozmowa i pomoc w trudniejszych momentach to coś normalnego, a nie wyjątek. To daje poczucie, że pracuje się w zespole, a nie „obok siebie”. Każdy, kto pracował na budowie, wie, że są dni lekkie i takie, które wystawiają cierpliwość na próbę. W takich momentach najbardziej widać, czy firma potrafi stanąć po stronie pracownika. Tutaj czuć, że nie jest się tylko nazwiskiem na liście, ale częścią całości, która musi dobrze działać, żeby efekt końcowy miał sens. W tej branży mówi się, że „dobry budynek zaczyna się od solidnych fundamentów”. Dla mnie fundamentem pracy w MalBud1 są ludzie, wzajemny szacunek i możliwość rozwoju. Reszta jest efektem. To miejsce dla tych, którzy chcą się uczyć, pracować uczciwie i mieć poczucie, że to, co robią, ma wartość - nie tylko na papierze, ale też na budowie. (usunięte przez administratora)
    #InzynierBudowy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mal-Bud-1?

Konrad Tracz

16.12.2025 09:16

W firmie MAL-BUD-1 pracuję już 8 rok i z pełnym przekonaniem mogę polecić ją jako pracodawcę. Długa obecność w firmie wynika przede wszystkim z realnych możliwości rozwoju, dużej satysfakcji z realizowanych projektów oraz z panującej atmosfery. Realizuję już czwartą budowę, z czego dwie z nich od symbolicznego wbicia pierwszej łopaty do przekazania klientom, co jest dla mnie dużym atutem w pracy inżyniera. Każda budowa w moim przypadku to nowy zespół, z których zawsze czerpałem nowe doświadczenia i sposoby pracy. Na każdej budowie panowała pozytywna atmosfera współpracy co świadczy o wysokiej jakości kadry inżynierskiej i menedżerskiej w firmie, a to zdecydowanie ułatwia realizację nawet najbardziej skomplikowanych projektów. Firma oferuje szeroki pakiet benefitów oraz docenia zaangażowanie pracownika i wspiera w podnoszeniu kwalifikacji. Regularne spotkania integracyjne, wyjazdy i szkolenia pozwalają wyjść poza mury budowy i są doskonałą okazją do poznania osób z innych działów, co sprzyja wewnętrznej integracji i budowaniu relacji. Firma wpiera również równowagę między pracą, a rodziną organizując np. Mikołajki firmowe czy udostępniając bilety na wydarzenia sportowe, które umożliwiają zadbanie także o relacje rodzinne i spędzenie wspólnego czasu w miłej atmosferze, co podkreśla, że firma docenia nie tylko pracownika, ale i jego bliskich. Praca w MAL-BUD-1 to połączenie ambitnych projektów, możliwości rozwoju, wspieraniu pracownika oraz zdrowego podejścia do równowagi zawodowej. Polecam! https://www.linkedin.com/in/konrad-tracz/
    Wojciech

16.12.2025 09:16

Pracuję w MAL-BUD-1 ponad 20 lat i mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że to bardzo dobre miejsce do pracy. Firma wyróżnia się przyjazną atmosferą oraz zespołem, na który zawsze można liczyć. Panują tu partnerskie relacje, otwarta komunikacja i realny szacunek do ludzi. MAL-BUD-1 daje przestrzeń do nauki, odpowiedzialności i budowania kompetencji. To firma z dobrymi ludźmi i silnym poczuciem zespołowości, którą z czystym sumieniem polecam. Na szczególne uznanie zasługuje dział Personalny troska o pracowników i wsparcie w każdej sytuacji. Wojciech Kosiorek https://www.linkedin.com/in/wojtunia-kosiorek-9b7ba935b/
    Marta

16.12.2025 07:53

Pracuję w firmie MAL-BUD-1 od niedawna i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest to bardzo dobre miejsce do pracy. Największym atutem firmy jest atmosfera – normalna, przyjazna i pozbawiona niepotrzebnego stresu. Osoby z zespołu są życzliwi, pomocni i można na nich liczyć w każdej sytuacji. Nikt nie zostaje sam z problemem – zawsze znajdzie się ktoś, kto pomoże lub doradzi. Kadra kierownicza jest otwarta na rozmowę, można swobodnie podejść, zapytać czy wyjaśnić różne sprawy. Wszystko odbywa się w spokojnej i partnerskiej atmosferze. Widać, że liczy się tu człowiek, a nie tylko stanowisko. Dużym plusem jest również możliwość rozwoju zawodowego. Firma oferuje szkolenia i daje realną szansę na podnoszenie kwalifikacji osobom, które chcą się uczyć i rozwijać. Nie ma poczucia stania w miejscu. MAL-BUD-1 to firma, w której pracuje się w dobrej atmosferze, z super ludźmi i z poczuciem bycia częścią zespołu. Zdecydowanie polecam tego pracodawcę. Marta Kolińska (usunięte przez administratora)
    Wacław

16.12.2025 07:13

Z firmą MALBUD1 jestem związany od pierwszych realizacji GW, kiedyś jako pracownik, obecnie współpracujący. Przez ponad 16 lat miałem możliwość uczestniczyć w ciekawych projektach z wyjątkowymi ludźmi. Wśród pracowników panuje bardzo pozytywna atmosfera, możesz liczyć na wsparcie i pomoc, w pierwszych dniach zatrudnienia masz możliwość zapoznania się jak firma funkcjonuje i za co odpowiadają poszczególne działy. Inwestycje, które są realizowane to zazwyczaj projekty wyróżniające się na rynku pod wieloma względami, dające możliwość szybkiego zdobycia doświadczenia, umiejętności podejmowania decyzji i odpowiedzialności za swój zakres pracy. Zdecydowanie polecam. (usunięte przez administratora)

Oferty pracy - Mal-Bud-1 Sp. z o.o. sp.k.

Inżynier Budowy (m/k)

Praktykant/ Stażysta (k/m) w Dziale Realizacji

Mysiadło

Erag

15.12.2025 22:40

Ogólnie jest spoko, atmosfera w pacy, w biurze bardzo pozytywna. Przełożeni jak i szefostwo firmy to profesjonaliści. Są wspólne spotkania, warsztaty kiedy to można bliżej się poznać jako że w grupie pracuje około 200 osób. Nie ulega wątpliwości iż można się wiele nauczyć, poszerzyć swoje horyzonty-zainteresowania, pasję, mieć udział w unikalnych projektach a nawet wyjść z własnej strefy komfortu w sposób mało stresujący.
    Katarzyna Machnowska

15.12.2025 21:04

Z firmą MAL-BUD-1 związana jestem od roku, pracując w dziale Personalnym. Od samego początku mogłam liczyć na bardzo przyjazną atmosferę, otwartość oraz realne wsparcie ze strony współpracowników i przełożonej. Firma dba o dobrą komunikację i partnerskie podejście do pracowników, dzięki czemu codzienna praca przebiega w komfortowych warunkach. MAL-BUD-1 stwarza dobre możliwości rozwoju i zdobywania praktycznego doświadczenia, co w moim przypadku okazało się idealnym startem kariery zawodowej. Z pełnym przekonaniem polecam firmę jako pracodawcę. https://www.linkedin.com/in/katarzyna-machnowska-a55928262
    Konrad Szmajdziak

15.12.2025 13:54

Jestem w firmie od 7 lat, mogę powiedzieć tylko jedno. Jedna Wielka Rodzina. Atmosfera na budowie czy w biurze ponad czasowa. Otaczają cię niesamowici ludzie, na których zawsze możesz liczyć. Prezes jest najlepszym prezesem pod słońcem " taki przystojny" 😉, nie no super człowiek jak wielu w firmie . Ludziska jeżeli bedziecie mieli szanse pracować w naszej firmie to mogę z czystym sumieniem to potwierdzić.
    Konrad Szmajdziak

15.12.2025 20:01

Magdalena Szkudlarek

15.12.2025 15:59

Swoją przygodę z MAL-BUD-1 zaczęłam kilka miesięcy temu na stanowisku specjalisty. Rekrutacja przebiegła bardzo sprawnie i w ciągu kilku dni otrzymałam pozytywną odpowiedź. W zasadzie z dnia na dzień zmieniłam prace i nie żałuję 😊 Trafiłam do zespołu, który bardzo ciepło mnie przyjął i dał możliwość krok po kroku wdrożyć się w stanowisko. Wszystkie moje pomysły są mile widziane – mam przestrzeń na dodatkowe projekty. Dużym plusem jest dla mnie też to, że szkolimy się razem i w czasie pracy. Otwarta komunikacja, zaufanie i szacunek budują wartościowy zespół! Cieszę się, że trafiłam na świetnych ludzi i mogę się rozwijać! (usunięte przez administratora)
    Maciej

15.12.2025 15:29

Pracuję w firmie MALBUD1 od 14 lat i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to miejsce, z którym jestem związany nie z przypadku. Przez te lata firma bardzo się rozwinęła, ale nigdy nie straciła tego, co najważniejsze – ludzkiego podejścia i świetnej atmosfery. Każdego dnia czuć tu wzajemny szacunek, wsparcie i zaangażowanie zespołu. Doświadczenie pracowników jest doceniane, a rozwój – zarówno firmy, jak i ludzi – realnie możliwy. MALBUD1 to stabilność, dobra energia i praca, z której można być dumnym. Z całego serca polecam jako pracodawcę ❤(usunięte przez administratora))
    #KierownikKontraktu
    Paweł

15.12.2025 15:08

Z Malbud1 jestem związany 9,5 roku i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest to organizacja, która realnie dba zarówno o jakość realizowanych inwestycji, jak i o ludzi, którzy je tworzą. Pracując na stanowisku kierownika budowy, mam możliwość obserwowania firmy „od środka” – jej kultury organizacyjnej, podejścia do pracowników oraz konsekwentnego kierowania się jasno określonymi wartościami. Organizacja tworzy środowisko, w którym każdy – niezależnie od doświadczenia – ma szansę na rozwój. Zatrudniamy zarówno specjalistów z wieloletnim stażem, jak i młodych ludzi tuż po studiach, którym dajemy realną przestrzeń do nauki i zdobywania praktycznych umiejętności. Firma chętnie inwestuje w młode kadry, oferując im możliwość budowania solidnych fundamentów zawodowych – zarówno na potrzeby dalszej kariery w MB1, jak i na kolejnych etapów rozwoju zawodowego. Malbud1 wyróżnia się także podejściem do benefitów i integracji. Oprócz standardowych rozwiązań, takich jak ciepły posiłek na budowie, prywatna opieka medyczna czy karta Multisport, firma oferuje niezapomniane wyjazdy integracyjne – rejsy, wypady w góry czy pobyty w prestiżowych ośrodkach takich jak Arłamów. To doskonała okazja do budowania relacji i wzmacniania zespołu. Praca w MB1 nie kończy się wyłącznie na realizacji celów zawodowych. Osoby chętne mogą uczestniczyć w wyzwaniach sportowych, zawodach piłkarskich – zarówno tych realnych, jak i cyfrowych. Sport jest ważnym elementem DNA firmy, co znajduje odzwierciedlenie również w realizowanych inwestycjach, takich jak budowa Orlika, modernizacja hal sportowej czy ostatnia inwestycja – osiedle Miasto Mistrzów Olimpijskich. https://www.linkedin.com/in/pawe%C5%82-perkowski-b95789205/
    Piotrek

15.12.2025 14:41

Jestem na tym pokładzie już ponad 8,5 roku. Jest to pierwsza moja praca w kadrze inżynierskiej. Wspaniali ludzie, bardzo przyjazna atmosfera. Czego chcieć więcej 😉
    Jakub Bluszcz

15.12.2025 11:48

Praca w Malbud1 jest moją pierwszą pracą na tym stanowisku, uważam że jest to bardzo dobre miejsce dla osób zaczynających pracę w tej branży. Pracując w firmie Malbud1 można wiele się nauczyć i poznać proces budowy. Jeśli chodzi o benefity to firma oferuje: multisport, pakiet medyczny, dofinansowania do lekcji języka angielskiego. Mało jest firm, w których panuje tak przyjazna i rodzinna atmosfera. Polecam każdemu pracę w Malbud1.
    #InzynierBudowy

Kontakt - Mal-Bud-1 Sp. z o.o. sp.k.

UL. OBOZOWA 57 01-161 Warszawa

Branża główna: Budowa budynków
    Piotr

15.12.2025 11:34

Pracuję w Firmie MAL-BUD-1 ponad 10 lat i mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że jest to solidny i godny polecenia pracodawca. Pracuję na stanowisku kierownika robót, co daje dużą satysfakcję i poczucie odpowiedzialności. Firma stawia na profesjonalizm, dobrą organizację pracy oraz partnerskie podejście do pracowników. Firma oferuje stabilne warunki zatrudnienia, jasne zasady współpracy oraz możliwość rozwoju zawodowego poprzez udział w ciekawych i wymagających inwestycjach. Dużym atutem są również benefity, takie jak opieka medyczna, karta Multisport, codzienne posiłki i owoce, nauka języka obcego, a także regularnie organizowane wyjazdy integracyjne, jak i spotkania świąteczne sprzyjające budowaniu dobrych relacji w zespole. (usunięte przez administratora)
    #KierownikRobot
    PB

15.12.2025 11:18

Jeżeli chodzi o zarobki to raczej jest to standardowa średnia półka, natomiast podobała mi się kultura pracy, atmosfera i szacunek do siebie nawzajem.

16.08.2025 11:39

Na stanowisku inżynier budowy płacą bardzo mało. Atmosfera pracy zależy od zespołu albo beznadziejnie albo spoko, jak wszędzie. Na umowie masz 8 godzin(usunięte przez administratora) Ogólnie dużo zależy od zespołu na jaki trafisz albo czegoś się nauczysz albo nauczysz się jak nie pracować w tej branży. Mam mieszane uczucie
    Relator

07.08.2025 19:19

Asystent AI

Może ktoś się wypowie, jak to wyglądało wcześniej na stanowisku Inżyniera Budowy? Było dużo wymagań i oczekiwań, a ciekawi mnie, czy bez podanej pensji warunki zatrudnienia rzeczywiście były adekwatne do obowiązków? Najważniejszym wymaganiem zawsze była umiejętność czytania dokumentacji technicznej i znajomość procesu budowlanego, co, jak wiadomo, wymagało już konkretnej wiedzy. Z benefitów kiedyś najbardziej przyciągała prywatna opieka medyczna i dodatkowe świadczenia jak karta sportowa czy paczki świąteczne.

14.01.2025 19:30

@Pracodawca Cześć ile zarabia magazynier w Waszej firmie?
    Noname

07.12.2020 21:02

Odbyłem interesującą rozmowę na inżyniera budowy. Choć wynik nie przyniósł dla mnie oczekiwanego rezultatu to jestem chętny wyrazić swoje pozytywne odczucie. Rozmowa przebiegła bardzo sensownie, pytany byłem o sprawy budowlane i nie tylko. Do tego dostałem informację zwrotną z miłym życzeniem znalezienia wymarzonej pracy. O feedback nie pytałem.
    Łukasz

23.06.2017 12:50

A na jakim stanowisku pracowałeś?
    luk

07.05.2016 20:54

jak się zatrudnisz to zobaczysz, jak wszędzie obiecują złote góry ....

Zostaw merytoryczną opinię o Mal-Bud-1 Sp. z o.o. sp.k.

OFERTA

Zapowiedź profilu firmy Mal-Bud-1 Sp. z o.o. sp.k.

Zespół proaktywnych i kompetentnych pracowników już czeka na Ciebie. Prace budowlane przy Twojej inwestycji zostaną świetnie rozplanowane. Zyskasz gwarancję rzetelnego ich wykonania aż po najmniejsze detale. Co więcej - w ramach naszych obowiązków zadbamy o Twój wizerunek jako Inwestora.

Zobacz więcej
    ScrollIcon