Maly12.09.2025 06:34
2 tyg.temu zgłosiłem usterkę zmywarki do Fatalnej firmy Eldom Gdynia. Po 4 dniach przyjechał partacz który od progu oświadczył że ta zmywarka chyba ma więcej niż 6 lat i on nie może jej naprawić,po sprawdzeniu okazało się że mieści się w ich dziwnych widełkach naprawczych,więc ten pseudo serwisant stwierdził że zmywarka działa,rzeczywiście pompa rzęzi ,ale on jej nie będzie wymieniać,bo jeszcze działa,a tu jest odpływ zapchany.Mó2ie partaczowi że odpływ jest drożny,niestety "pseudo ekspert" olał wszystkie argumenty!!! Tego gościa NIE INTERESOWAŁA ŻADNA NAPRAWA tylko mój podpis że był i nic nie stwierdził.Oczywiscie kolejne próby zmywania naczyń zakończyły się już tego samego dnia,zmywarka pełna wody,włączyła się !!! Zgłoszenie kolejne do tego "kabaretu" Eldom Gdynia przyjęli zgłoszenie,6 dni bez odzewu miedzy czasie zadzwoniłem do innego serwisu,pan był dnia następnego,stwierdził awaria pompy spustowej,to co cały czas sugerowałem temu kabareciarzowi z eldomu.Zmywarka zabrana od razu,pompa wymieniona,szybko,sprawnie i bez zbędnych pytań.Od serwisu który usunął usterkę otrzymałem wycenę,fakturę i przyczynę awarii.Edom zobowiązany jest do pokrycia kosztów usunięcia awarii przez inny serwis,w razie odmowy sprawa trafi do sądu !!! NIE POLECAM TEJ FIREMKI,OMIJAC Z DALEKA,SZKODA CZASU I NERWÓW. TA firma powinna zajmować się OPOWIADANIEM BAJEK A NIE NAPRAWĄ AGD !!! TRAGEDIA