Frutta Szwagry

Bronisze

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 131 ocen.

Frutta Szwagry
1 131 6 1

Opinie o Frutta Szwagry

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Julita

@były, Zgodnie z regulaminem GoWork.pl http://www.gowork.pl/regulamin każdy wpis zawierający wulgaryzmy, obrażający inne osoby lub ujawniający dane osobowe może zostać usunięty. Każdy inny negatywny wpis nie łamiący regulaminu, jest na forum publikowany. Opinie klientów są istotne i pozwalają również lepiej poznać firmę, ale najważniejsze opinie na forum GoWork.pl pochodzą od pracowników na temat pracodawców i warunków pracy w firmie Frutta Szwagry.

inka

Tam jeszcze się coś dzieje?

@@@
@inka 02.05.2018 19:22

No trzeba mieć za co Harleya tankować :)

były
@@@@ 07.05.2018 16:23

Kasują opinie. Nic dziwnego są same negatywne. Nie dziwię się. Nie radze zamawiać od nich czegokolwiek. Sama zgnilizna towar często wracał a winą jako pokaz obarczali nas, co jesr smieszne bo sami nam go ladowali na samochody! Nadgodziny dzien w dzien, praca swiatek,piatek i niedziela! urlopy ? -zapomnij. nawet nie zaplaca, baaa nawet o wyplate cięzko. Szefostwo i pseudo menadzer ponizej krytyki. omojac szerokim lukiem

anonim

Anonim - 2013-08-18 07:15:05 Czy w Frutta Szwagry Bronisze da się normalnie zjeść/iść do toalety?akurat w tej kwestii nie ma problemu zjeść i do kibla można iść śmiało.

xyz
@anonim 22.08.2013 18:47

Taaa Jaaasne chyba wtedy jak już wrócisz do domu xD

Daniel

Zaraz się zacznie sezon na truskaweczki :) Chłopaki pamiętajcie :) "sprzedawać jak najwięcej" HAHAHAHAHAHA

Julita

Czy ktoś z Was pracował lub pracuje obecnie w Frutta Szwagry? Czekamy na Wasze opinie! @jurek, do tego właśnie chcemy zachęcić osoby związane z naszym forum - do wyrażania swoich subiektywnych, ale przede wszystkim konstruktywnych opinii na temat danego pracodawcy. Wszelkie plusy i minusy poparte przykładami - mile widziane! :) @Daniel O, na forum nie używamy inicjałów ani określeń mogących służyć rozpoznaniu osób trzecich. (Regulamin - https://www.gowork.pl/regulamin)

jurek

nie wiem dlaczego ludzie tutaj wylewają takie pomyje na pracodawców...... nie można po prostu napisać co jest dobre w firmie, warunki pracy, rozwój i oczywiście subiektywne opinie co jest złe w firmie, co można zmienić i czy można o tym w firmie rozmawiać?

ktoś
@jurek 18.11.2017 10:55

Skoro wylewają to są powody.... Dobre w tej firmie hmm nic rozwoju brak warunki pracy najniższa krajowa 3 zmiany obelgi krzyki wyzwiska zdesperowanej szefowej, która potrafi zwyzywać pracownika , ale ona to jeszcze nic w porównaniu do tego glonojada "dyrektorki"za trzy grosze i jej kochasia który się określa agentem a jest magazynierem z mopem. Skoro każdy ma taką samą opinie to szefowa powinna coś sobie uświadomić a nie bronić. Żenada

ktośkt
@ktoś 25.01.2018 10:35

Zresztą można wiele napisać o menadżerce i jej owijaniu wokół paluszka szefowej i szefa. szkoda mi ich mimo wszystko.

Daniel O
@ktośkt 25.01.2018 10:41

Pozdrawiam Jole i Waldusia :) :) :)

jol

Trochę jestem zaniepokojony aktualnymi komentarzami, nie powiem... ale z drugiej strony słyszałem naprawdę dużo dobrego o pracodawcy od ludzi, którzy tutaj pracowali, więc chyba jednak bardziej wiarygodne sa dla nie opinie znajomych. A co z aktualnymi rekrutacjami?

ktoś
@jol 15.10.2016 10:43

Serio. nie ma takich pracowników. chyba nie o tej firmie :D

były pracownik :)
@ktoś 25.01.2018 10:39

Ja pracowałem 3 miesiące :) Nie wspominam tego okresu najlepiej...... Praca od 03:00 do ie wiadomo której :) aż rozwieziesz caly towwar i wrocisz na Bronisze - czasami ok. 15-16..... pensja w 20 ratach... i to jeszcze trzeba sie prosic o kazdy zarobiony grosz...... "Chcieli wy......mać Freda to Fred w...mał ich" - wszystkich moich nadgodzin doszedłem na drodze postępowania sądowego :) Ogólnie takiej pracy nie życzę nikomu......

Julita

@pozdrawiam jeśli komentarz został usunięty to oznacza, że został zarchiwizowany przez administratora forum za naruszenie zasad. Przed zamieszczeniem jakiejkolwiek opinii prosimy o zapoznanie się z treścią regulaminu forum. @były czemu tak sądzisz? pracowałeś może?Co Ci się nie podobało?

ktoś
@Julita 26.07.2017 17:09

Administrato, bo szefowa płaci za usuwanie komentarzy taki portal. Powinno się akceptować opinie a nie usuwać to ma być przestroga dla innych. Pozdrawiam

były

Dno

pozdrawiam

Hehe kiepsko nie polecam banda niedojdów złodzieji i alkoholików firma się sypie. Opinie tutaj wstawiane są usuwane. Dlaczego ?? Bo ludzie piszą prawdę. Ludzie z tamtąd uciekają jak tylko mogą. Firma na skraju bankrutctwa przez P szanowną M. M i jej chłoptasia ćpuna i złodzieja S. L. Ci dwoje są żałośni. Tylko czekać aż ten ,,kontener z odpadami ,, zamkną. Prostactwo i pijaństwo. Omijać szerokim łukiem A klientom polecam nie zamawiać obieraki bez higieny w brudnej wodzie myte. A warzywa i owoce ostatni sort. Porażka.

Man

Miałem spróbować ale odechciało mi się. Poszukam czegoś innego...

anonim

(usunięte przez administratora)

BYŁY

Przepraszam kto? "Pani Dyrektor ds. sprzedaży",a kto to przepraszam chyba nie ta co myślę M.M. Widzę,że tylko tytuły sobie nadają.

anonim

(usunięte przez administratora)

były

Jakiego szczebla?tam jest tylko jeden poziom. ...

b

Potwierdzam, tez tam pracowalem. Wyplaty w ratach, nie na czas, wręcz trzeba o nie zebrać ! zero szacunku dla pracownika. Najgorsza pani menadżerka reprezentujaca sobą chamstwo w najwyższym wydaniu.

były

Owszem robi wiele, zawsze ma pełne usta roboty

Były pracownik

Firma która lepiej omijać wypłata dawana z wielkim trudem ciągłe obgadywanie chamstwo, brak szacunku do pracownika. utrzymują się tylko Ci co umieją d... lizać. Szkoda gadać wielu pracowało ale mieli dosyć i odeszli a wraz z nimi i ja. co do wypłat marnie lepiej zarabiają w innych firmach na giełdzie każdy wych... każdego by się przymilić. menadżerka no cóż robi wiele ale wszystko co złe to nie ona. ona sama wie co ma i ile na sumieniu a przecież niby córusia. wszyscy siebie warci jednym zdaniem pzdr

phiii

pracowała, nie polecam... każdy potencjalny pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

hert

uważam że dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady jak wygląda to w tej firmie ta cała otoczka firmy..

anonim

Straszna maruda z Ciebie kolego, może idź sprawdź i sam się przekonaj.

anonim

Jak ktoś miesiąc wytrzyma to już bardzo długo. Ludzi uciekają drzwiami i oknami. Chamstwo, brak szacunku, [usunięte przez moderatora]. Masakra. Najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek przyszło mi pracować.

były

Zbyniu, nie zawracaj sobie głowy,szkoda nerw które na pewno tam stracisz- no chyba że jestem twardą sztuką i nie dasz po sobie pojeździć.

były.....

DNO I WODOROSTY.

nick

widzę że kolega dawno tam nie pracuje o 4 zaczynasz ale wyjazd to około 9 jak się uda ci wszystko uszykować bo 80% towaru szykujesz sam a towar dowieść masz do 11 hehehehehe

były

Anonim - 2013-07-01 01:15:05 Jak tam z pieniędzmi?Pieniądze są marne jeśli chodzi o takie godziny pracy.

były

pracę zaczynasz od 4 mniej więcej po 6 około 7 wyjeżdżasz, i ile jeździsz to zależy od tego jaką masz ustaloną trasę i dzielnicę i w zależności od tego jak daleko masz położone od siebie pkt do których musisz dostarczyć towar, bywa różnie kiedyś chłopaki potrafili zjechać i o 18 ale to w sezonie zimowym gdzie są większe utrudnienia na trasie.

haha

i kto to mówi...pzdr Dla Ciężko pracującego w tej firmie.

również długo

Nie trzeba się rozpisywać, kto pracował to wie co to za syf, ale przynajmniej ludzie mogą się dowiedzieć co tak naprawdę tam się wyprawia.

BYŁY

DZIADOSTWO.DNO. [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .WYZYSK.OSTRZEGAM.

Młody

A jak..Nie ma nic lepszego do roboty....

anonim

Miałem "przyjemność" współpracy z tą firmą ale niestety okazali się nierzetelni, współpraca się nie udała...

Zostaw opinię o Frutta Szwagry - Bronisze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frutta Szwagry