Płaci pod stołem nieprzelewa na konto pieniędzy niema odcinków od wypłaty przeładowuje auta ciąga beczki do gnojowicy niesprawne technicznie jak się upomniesz o pieniądze lub sprawne auto to cię zwolni płaci jak działd trans e ery i i koledzy mile widziani praca ciężka delegację dojazdy za które nieplaci udaje że nic się nie dzieje zwalnia ludzi tylko zato że upominają się o sprawny sprzed
14.02.2024 12:34
Nie zgadzam się!!!!! Jestem byłym pracownikiem firmy. Ze względów zdrowotnych nie mogłem kontynuować pracy. Pracodawca zawsze traktuje wszystkich równo i nigdy nie zalega z wynagrodzeniem. Wszystko na czas. Ortografia świadczy nawet o panu „konkretny45” że tam coś z czosnkiem nie tak. To były pracownik który nie mógł odnaleźć się w cywilizowanym świecie wśród ludzi. Zawsze mu coś nie pasowało. To auto nie ma mocy a to to i to. A teraz łazi „konkretny45” i pier… głupoty. Wstydź się Krzysztof. Pamiętaj internet nie zapomina i ludzie też. Życzę powodzenia.
Zostaw merytoryczną opinię o Ewa-Trans Andrzej Podstawka