Niestety podejście Pana Bartłomieja zmuszam mnie do wystawienia negatywnej opini. Auto postawione pod kątem naprawy wyciek oleju ze skrzyni biegów , Pan Bartłomieja zamiast skupić się na danym problemie , dzwonił co trzeba wymienić innego w aucie ... Niestety skrzyni nie naprawił prawidło , nie zdiagnozował usterki prawidło , bo wyciek pojawił się znowu po 2 tyg. Czas naprawy (1775zł plus czesci łącznie za wszystko 3931.22 Zł). Auto oddane ponownie , trzymanie auta do 3 tyg , nie informowanie klienta o niczym , jak zadzwonisz to pretensja ze wydzwaniasz ( Pani z biura mówiła że sprawdza pod kątem reklamacji a tu proszę znowu faktura do zapłaty za tą samą usługę)czas naprawy (1250zł) Łącznie 1360 Zł. Ten sam problem który nie został rozwiązany za pierwszym razem , nie wiadomo czy zostanie rozwiazany za drugim razem. ( Bo skrzynia została sklejona i od razu smsy ze na to nie ma gwarancj) Jak i za pierwszym razem widocznie nie ma skoro znowu Pan policzyl za czas pracy! Ewidentnie Pan Bartłomiej dopuścił się oszustwa. Bo Ponowna naprawa auta powinna być na Pana koszt , skoro nie wykonał jej Pan należycie za pierwszym razem. Sprawa zostanie zgłoszona do Miejskiego Rzecznika Konsumenta! Oczywiście faktura nie zostanie opłacona .I proszę nie zasłaniać się tym że pęknięcie to wada ukryta,
profesjonaly mechanik powinien podczas demontazu i diagnostyki zauważyć pęknięcie, to jest Pana niedopatrzenie, niedbalsto! Nie ma czegoś takiego jak wada ukryta , bo przyszedłem z konkretnym problemem do Pana. Wada ukrywa jest wtedy jak sprzedałbym Auto z wada i ją ukrył!