Może napisze tutaj bo na google nie wygodne opinie są usuwane. Korzystałem w lutym z usług wielmożnego Januszka i ekipy mu pomagającej (mocno zmęczeni życiem zawodnicy). Byłem w wielu warsztatach i wulkanizacjach i nigdzie mnie nikt tak nie wk... jak tam . Sytuacja zmusiła mnie abym oddał auto do najbliższej wulkanizacji . Tu trafiłem na rokosowie na ową firmę. Na przywitaniu wychodzi bonzo z kępką siwych włosów na żel i z uśmieszkiem na twarzy zapewnią że ma najnowszy sprzęt i robią złotą robotę. Skupiłem się ponieważ robota miała zostać wykonana od ręki. Więc oczekiwałem na wykonanie usługi. Widziałem opuerdalanie chodzenie robienie 10 innych rzeczy niż moje koło. Jak już doszło do wykonywania usługi prawie zemdlałem. Zero poszanowania rzeczy klienta . Napuerdalanie kluczem po alufeldze, koło całe porysowane , uje..ane założone wysmarowane smalcem , skasoowane pieniądze bez dziękuję ani pocałuj mnie w (usunięte przez administratora) , brak paragonu , brak rachunku , siano do kieszeni i elo . Gdy zgłosiłem że koło wygląda jakbym wpuerdolim się nim w kolczaste druty telefon został rozłączony, nie odbierają mojego numeru . Szczerze przestrzegam przed typ kiepem . Jak ktoś będzie miał jakieś ale to wrzucę na spotted koszalin zdjęcia koła i nagram stosowną opinie..