Właściciel nie sprawdził auta przed wydaniem! Okazało się że usterka nie została usunięta. Wymieniona została tylko jedna piasta koła i wibracje podczas hamowania nie ustąpiły. Po wyjechaniu z warsztatu od razu wykonałem telefon do właściciela ale on nie widział w tym problemu spytał się tylko czy mi to aż tak bardzo przeszkadza. Pomyślałem co za i..... podczas hamowania cała buda nabierała takich wibracji że nie szło jeździć. Następny problem jest taki że przy wymianie tarczy piasty nie zostały oczyszczone z rdzy z czego wynikły kolejne usterki. Ostatni problem najgorszy co spowodowało moją frustracje niedokręcone tylne koła. Niedługo zamierzam odwiedzić ten warsztat i sobie z nimi porozmawiać ponieważ narazili mnie oraz moją rodzinę na utratę zdrowia lub życia. Wywnioskowałem że ludzie pracujący w Warsztacie "Auto-Serwis" Ryszard Banaszek przy ul. Narożna 13 wykonuje naprawy w sposób nierzetelny oraz taki by za jakiś czas znów wrócić z podobnym problemem. Nikomu nie polecam omijać z daleka pozdr.