Ten szpital to patologia oddział dziecięcy leżeliśmy tam 12 dni i dziecko nie wyszło zdrowe każdy lekarz mówił co innego nie polecam tego szpitala powinni go zamknąć a pielęgniarki wcale tam nie powinny pracować bardzo nie przyjemne chyba dom na tym oddziale z łaski
szpital
10.05.2018 10:23
Uważam , że jeżeli ktoś wpisuje krytyczne uwagi o oddziale to : 1. czy zgłosił lekarzowi prowadzącemu oddział 2. czy zgłosił dyrekcji jednostki swoje uwagi 3. cywilna odwaga wymaga w sytuacji kiedy krytykujemy o podanie swoich danych , ponieważ podmiot winien mieć prawo do ustosunkowania się do stawianych zarzutów. Każdy ma inne oczekiwania , każdy chce jak najlepiej dla swojego dziecka , ale należy pamiętać , że taka krytyka jest szansą dla poprawy działania podmiotu , dla wyciągnięcia konsekwencji wobec osób. Proszę mieć na uwadze , że każda krytyka ma sens tylko wtedy , gdy problem zostanie przedstawiony w sposób rzetelny. Stosowanie ogólników i subiektywnych odczuć nie wnosi nic pozytywnego.
Używanie słowa - patologia - bez merytorycznych uwag , jest niewłaściwe i nie powinno mieć miejsca. Można odwrotnie powiedzieć , że patologią jest postawa osoby wpisującej . Żadnych konkretnych uwag. Zawsze poza tym istnieje możliwość skorzystania z innych podmiotów , nie ma konieczności leczenia na niechcianym oddziale , tylko należy mieć uzasadnione podstawy do takiej decyzji , a nie tylko subiektywne , niczym nie poparte odczucia.
lusi
26.02.2018 18:50
Ja mam opinie o tym szpitalu bardzo zło pielęgniarki na oddziale dziecięcym bardzo nie miłe nie majom podejścia do dzieci dzieci bardzo się ich bojom przychodzimy do pracy z przymusu moje dziecko było tyle razy przekuwane bardzo płakało dziecko jest w stanie nie wyleczonym a diagnoza lekarzy jest różna nie choccie do tego szpitala i zdaleka od oddziału dziecięcego proszę was
szpital
10.05.2018 10:17
Uważam , że jeżeli ktoś wpisuje krytyczne uwagi o oddziale to :
1. czy zgłosił lekarzowi prowadzącemu oddział
2. czy zgłosił dyrekcji jednostki swoje uwagi
Zostaw merytoryczną opinię o Szpital Powiatowy im. T. Chałubińskiego
Nie przegap nowości o Szpital Powiatowy im. T. Chałubińskiego!
Szpital Powiatowy im. T. Chałubińskiego
ul. Powstania Wielkopolskiego 8 Strzelno
52 318 92 28
Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Szpital Powiatowy im. T. Ch...