Prosze pouczyc lub zwolnic pania Joanne z recepcji wprowadza nerwowa atmosfere wsrod pacjentow jest wyjatkowo niemila
Placimy i nie chcemy miec nerwow
KLIENT
07.02.2021 13:38
Problemem nie jest w tym oddziale PZU jedynie postawa recepcjonistki pani Joanny. Tam trzeba trafić na zgraną, miłą i profesjonalną obsługę. A jeszcze i oko się nacieszy.
Moja rada jest taka. Nie zwalniać tylko szkolić. To jest sztuka pracować z klientem. Często z klientem, który sam ma problemy z kulturą osobistą. Nowy amerykański model szkoleniowy, który do nas trafił, a polega on między innymi na tym, żeby witać klienta zanim to on pierwszy powie "dzień dobry" wprowadza totalny nieład i wręcz niesmak osób, które są nauczone odwrotności zachowań.
Sukcesem firmy są przede wszystkim dobrze opłaceni pracownicy i szkolenia; koleżeńskie relacje wśród załogi; wsparcie przełożonych, z czym na Cordisie jest potężny problem; wzajemny szacunek - z tym też macie potężny problem.
I jak już to osiągniecie to przełoży się to pozytywnie zarówno na życie zawodowe jak i prywatne.
A na tę chwilę na Cordisie jest różnie. Raz jest na recepcji tak, że jedna pani nie spełnia oczekiwań klientów, druga zaś jest profesjonalistką. Albo obie są do niczego. Zaś wielką rzadkością jest zgrany team na recepcji.
Pozdrawiam z pierwszych liter imion Panią Mo.... oraz Panią Al....
Reszcie proponuję się uczyć.
Jeśli chodzi o Administrację Cordisu, nie napiszę nic. Wściekać się nie mam zamiaru, bo na Was słów szkoda.
Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Medyczne Cordis
Nie przegap nowości o Centrum Medyczne Cordis!
Centrum Medyczne Cordis
al. Niepodległości 2 Poznań
61 853 77 60
Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Centrum Medyczne Cordis. Z...