Widać, że niektóre klientki narzekały na wysokie ceny… Zastanawiam się jak w takim razie prezentuje się stawka godzinowa i czy jest na umowie o pracę czy jednak zleceniu. wiecie?
Nie zadowolona z Makijażu stałego na brwiach. Odbarwiły się na jakiś taki żółtawy kolor . Tydzień ładne a potem klapa .Drogo też dla mnie .
Nie wierzę w to co piszesz , Pani która mi tam robiła jest świetna a makijaż brwi rewelacja tym bardziej że poprawiała mi po innej .Uważam, że kłamiesz .
Jak długo czekaliście na odzew z Instytut Kosmetologii Estetycznej Stella Kornelia Brożyna? Oddzwaniają zawsze?
Świetna komunikacja, pani która pracuje na recepcji zawsze do mnie oddzwania, wiem że mają sporo pracy więc wysyłam smsa i Zawsze mi odpisują.
Moja dziewczyna jest po kosmetologii i szuka swojej pierwszej pracy w zawodzie. Ktoś wie na jakie warunki zatrudnienia może liczyć? Ma szansę na umowę o pracę?
Proszę iść do salonu i poprostu spytać. Tam pracują profesjonalne Panie, które odpowiedzą na pytanie. Jeśli Twoja dziewczyna jest chętna pracować i douczać to nie będzie mieć problemu z zatrudnieniem.
Jaka atmosfera jest między działami w Instytut Kosmetologii Estetycznej Stella Kornelia Brożyna?
Myślę, że najlepiej iść i zapytać. :)
Polecam, najlepiej spytać się w salonie. Łatwiej jest iść i spytać bezpośrednio. Świetny salon, nowoczesny, czysty i załoga profesjonalna.
Ceny są bardzo przystępne, a jakość jest rewelacyjna, korzystam od lat z tego salonu, jest pięknie, czysto i profesjonalnie. Tyle lat chodzę do Pani Kornelii ona doskonale rozumie swoich klientów.
Wiecie może, czy w Instytut Kosmetologii Estetycznej Stella Kornelia Brożyna szukają chętnych na staż?
Najlepiej odwiedzić salon i spytać się o staż. Napewno warto postarać się o staż tam, ponieważ można się sporo nauczyć bo Panie które pracują mają ogromne doświadczenie i umiejętności.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i wykonanej usługii. Super :) polecam :)
Jestem bardzo zadowolona z usług, będę polecać, super ekipa, widać że to o robią to kochają. Polecam. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Czyściutko i profesjonalnie.
Świetny salon, mają nowy lokal, bardzo nowoczesny, sprzęt najwyższej jakości. Robiłam zabieg hi-fu jestem bardzo zadowolona. Pani kosmetyczka z wiedzą i bardzo fajna osoba. Serdecznie polecam.
Polecam :) super salon. Najlepszy!
Najlepszy salon, byłam tam 100%profesjonalizu, pani Kornelia megga miła, posiada ogromną wiedzę, zawsze mi potrafi doradzać. Polecam 100%
Może ktoś słyszał o potrzebach kadrowych w firmie?
Jak można tak bezpodstawnie pisać takie kłamstwa o kimś kto wkłada w swoją pracę tyle serca i dobroci . Jestem klientka u p.Korneli od ponad 11 lat i powiem tak jest to osoba bardzo profesjonalna,zawsze miła dla klienta z indywidualnym podejściem. W gabinecie jest bardzo czysto więc nie wiem skąd takie oszczerstwa!!! Pani (usunięte przez administratora) dla mnie jest Pani Mistrzem kosmetyki i przede wszystkim wspaniałym i uczciwym człowiekiem :) polecam gabinet
Ty anony chciałeś zaszkodzić Pani Kosmetyczce ,ale Ci się nie udało ,bo ten salon nie wykonuje usług powiększania ust.Ty anony...nie oczerniaj nikogo bez sprawdzenia co się w danym salonie wykonuje. Salon jest nowy,czysty,profesjonalny z miłą obsługą .Jeżeli chcesz się przekonać to chociaż wejdż do niego.Jak jesteś tak odważny to dlaczego piszesz anonimowo?
Żona robiła paznokcie, brud (usunięte przez administratora) ,żona dostała ropy pod lewym kciukiem ,cena wygórowana, Pani bardzo niemila
Wszystkie akcesoria u nas w salonie są jednorazowe i tworzone są pakiety.Posiadamy autoklaw medyczny.Takze kolejny złośliwy wpis kompletnie bez uzasadnienia.
bylem z zona na wakacjach,Owa Pani namowila moja zone na powiekszenie ust.Po powrocie do Katowic,okazalo sie ze zona zostala zarazona gronkowcem,usta znieksztalcone,zona musilala na swoj koszt rozpuscic usta u lekarza dodatkwo 5 miesiecy antybiotykow.Brud i (usunięte przez administratora) ,Pani opryskliwa.
Bezczelny anonim kompletnie bezuzasadnienia .Przed kazda wizytą w moim salonie podpisujemy umowę z pacjentka .Współpracujemy z dwoma lekarzami i mamy bardzo sterylne warunki.Klienci odwiedzający nasz salon wiedzą że obsługa jest na najwyższym poziomie. Ta osoba która zrobiła wpis poprostu nigdy u nas nie była. Z poważaniem Kornelia Brożyna
Czy pracuje ktoś z Was w firmie i mógłby przybliżyć nieco jak wygląda praca w tym salonie? Jakie warunki są zapewniane pracownikom? Czy atmosfera w zespole jest przyjazna?
Kto ty jesteś ty anony, że tak łżesz w żywe oczy.Nigdy nie byłeś w tym salonie, bo jak byś był, to tak byś nie oczerniał bo to jest nowy ekskluzywny Salon Kosmetyczny.Tak naprawdę o co Ci chodzi?
Jakie są twoim zdaniem plusy i minusy pracy w firmie Kornelia Brożyna Salon Kosmetyki Profesjonalnej? Czekamy na Twój komentarz.