Inpharm

InPharm w liczbach

Nasze wartości

Certyfikaty

• Skierniewice

5. Opinie o Inpharm Sp. z o.o.

Opinie o Inpharm Warszawa

Nie przegap nowości o Inpharm Sp. z o.o.!

Dominika

27.01.2022 13:11

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i muszę przyznać, że to pierwszy raz w życiu, kiedy byłam tak serdecznie przyjęta przez zupełnie obce mi osoby, stąd mój komentarz tutaj. Zarówno Pani Dyrektor jak i Pani od HR przedstawiły w sposób profesjonalny i bardzo wyczerpujący jak wygląda praca Inspektora Kontroli Jakości, omówione zostały także wszystkie warunki przyjęcia, tak że po rozmowie kandydat jest w stanie określić, czy warunki pracy mu odpowiadają. I to właśnie bardzo mi się podobało, ponieważ na jednym spotkaniu można było wszystko omówić i nie trzeba było czekać na kolejną rozmowę. Poza tym kandydat może zaprezentować się i powiedzieć wszystko, co chce o swoim doświadczeniu. Obie Panie naprawdę bardzo uważnie słuchają, co jest dodatkowym atutem, ponieważ jako kandydatka czułam zainteresowanie, a nie zlekceważenie, co często niestety, na takich rozmowach się zdarza. Bardzo miłe wrażenie robi także wejście do biura, gdzie są powieszone zdjęcia ze wspólnych wyjazdów integracyjnych, co widać było także na rozmowie, że firma bardzo dba o atmosferę w pracy. Niestety, z poważnych powodów zdrowotnych musiałam odmówić przyjęcia do pracy, czego bardzo żałuję, bo bardzo widziałabym siebie, żeby pracować w takim zespole. Pozdrawiam serdecznie firmę Inpharm.

27.01.2022 18:17

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Ciepło wspominamy naszą rozmowę i mamy nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie. Pozdrawiamy serdecznie

as

27.05.2026 20:38

Cześć. ukazało się ogłoszenie na stanowisko przedstawiciela farmaceutycznego. Jak wygląda praca, możliwości do rozwoju i zarobki?

Izabella

28.10.2025 17:06

Dzień dobry Czy jest szansa na uzyskanie rzetelnej informacji na temat pracy przedstawiciela farmaceutycznego ? Atmosfera, płaca,flota, jak produkty są odbierane w aptekach czy premie są osiągalne i godziwe ? Pozdrawiam

Zainteresowani

15.10.2025 18:06

Czy to prawda, że do firmy przychodzi Pani LP? Jeżeli jest taki pomysł to stanowczo odradzam. Polecam zapoznanie się z opiniami jakie na temat tej pani krążą w rynku farmaceutycznym.

Personalny

15.09.2024 21:01

Na jaka podstawę można liczyć w firmie Inpharm. Czy tu można zostać na dłużej? Bo tu ciągle wisi ogłoszenie. Proszę o informacje.

27.06.2024 13:43

Brak kontaktu po rozmowie kwalifikacyjnej, chociaż deklarowali że w ciagu tygodnia sie odezwą z informacją zwrotą.
    Mike

27.04.2023 11:46

Przyjazna atmosfera pracy. Wszyscy współpracownicy zawsze służą pomocą bez wzglądu na piastowane stanowisko. InPharm Sp. z o.o. zatrudnia kompetentnych pracowników. Współpraca z zarządem spółki to prawdziwa przyjemność. Pracownicy InPharmu zatrudnieni są tam od wielu lat wpisując się w historię firmy.
    Aatami

18.02.2023 08:24

Po rozmowie pseudo rekrutacyjnej. Nabierzesz pewności że aplikowanie do tej firmy to błąd. Kpina kompletna. Dzwoni do Ciebie pani z działu kadr i płac. Kompletnie nie mająca pojęcia o pracy na tym stanowisku. Bo pani tylko ogólnie z Tobą rozmawia. I przekaże swoje spostrzeżenia kierownikowi. Który na podstawie jej informacji, decyduje czy warto rozmawiać dalej. Żenada. Pani nie odpowie Ci na żadne merytoryczne a już na pewno na żadne branżowe pytanie. Bo twierdzi że, to nie z nią na ten temat. Pani tylko zada pytanie czy masz doświadczenie jako w ich branży. Jeżeli nie masz, nie będzie dalszych rozmów. A już na pewno gdy, powiesz jaka stawka Ciebie interesuje. Mam doświadczenie jako Osoba Wykwalifikowana w innej firmie. Miałem tam stawkę minimalną - ale piątka z przodu netto była. Pani prawie zemdlała jak to usłyszała. Tu raczej wciąż szukają tych młodych ale z dużym doświadczeniem. (usunięte przez administratora) Kompletny brak profesjonalizmu.
    Bolek

01.02.2023 22:11

Dzień dobry, Jak duże rejony obsługują przedstawiciele farmaceutyczni? Dzięki za odpowiedź.
    Zenek

06.02.2023 18:29

jedno lub 2 województwa

31.10.2022 08:59

Adek

03.11.2022 20:08

Wynagrodzenia są poniżej rynkowej. Swoją drogą, dlaczego został usunięty komentarz? Nie było tam ani wulgaryzmów, ani nic

04.11.2022 11:33

Poziom wynagrodzenia zależy od zajmowanego stanowiska i jest każdorazowo ustalany w czasie rozmowy o pracę. Komentarz został ukryty przez administrację portalu ze względu na ksenofobiczną treść.

17.08.2022 11:28

Ile jest zmian w Inpharm Sp. z o.o.?

29.08.2022 17:37

Raczej nic się nie zmieniło więc dwie.
    Kandydat/ka

07.04.2022 12:05

Rekrutacja zdalna PORAŻKA. Osoba rekrutująca nieprofesjonalna, popytała, popytała i dziękuję. Nie było możliwości zadawania pytań. Brak jakichkolwiek informacji jak będą wyglądały dalsze etapy rekrutacji. To chyba świadczy o podejściu do człowieka w tej firmie a przynajmniej Pani rekrutującej.

07.04.2022 12:46

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Czy możemy prosić o kontakt pod adresem: [email protected] z informacją jakiego stanowiska dotyczyła rozmowa? Pozdrawiamy serdecznie
    Monika

08.03.2022 15:11

Witam, jakimi autami jeżdżą handlowcy Inpharm, czy auta są do użytku prywatnego? Dziękuję.

09.03.2022 10:41

Dzień dobry, konkretny model samochodu wybierany jest w zależności od stanowiska i potrzeb pracownika. Samochody mogą być wykorzystywanie do celów prywatnych zgodnie z polityką samochodową. Pozdrawiamy serdecznie
    ulala

14.08.2021 20:59

Szkoda czasu. PRL - i to głęboki. Nawet nie starający się przypominać standardu Ikei. W pokoiku, gdzie mnie przemaglowywano z całego życia, stały mebelki jak z taniej wyprzedazy. Na rozmowie rekrutacyjnej padały pytania dlaczego zbyt często zmieniam pracę (aż 3 w przeciągu roku - no sorry, ale czasy, kiedy się po osiągnięciu 18 lat szło się do jednego zakładu i siedziało tam do samej emerytury już dawno minęły). Były również pytania o mój stan cywilny, ile mam dzieci i czy mam zamiar w czasie najblizszym iść na macierzyński. Nie wiem czy takie coś jest zgodnie z prawem, więc w sumie cieszę się, że nikt po rozmowie się nie odezwał.
    Hanna

22.02.2022 07:28

A to ciekawie. W firmie jest rotacja jak na dworcu, a czepiają się tego że ktoś pracę ciągle zmienia :)

22.02.2022 12:58

Rotacja w dzisiejszych czasach jest normalnym zjawiskiem na rynku pracy. Natomiast nasze statystyki pokazują, że długość zatrudnienia w Inpharm jest znacznie powyżej przeciętnej.
    Artek

22.02.2022 11:50

Poda ktoś maila do HRu?

22.02.2022 12:16

Prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]

Kontakt - Inpharm Sp. z o.o.

ul. Chełmżyńska 249 04-458 Warszawa

Ania01

29.12.2021 09:31

Jak wygląda praca w dziale jakości? Jaka tam panuje atmosfera? Warto zatrudnić się w tym dziale ? Dziękuję za odp.
    Aoili

22.02.2022 07:26

Jeżeli firma nie chce podać stawek, to znaczy że szuka chętnego za minimalną +wysługa :) proste.

22.02.2022 12:08

Warunki finansowe ustalane są podczas rekrutacji i zależą od wielu czynników. W przypadku zainteresowania możliwością pracy na konkretnym stanowisku - zapraszamy do kontaktu.

26.01.2022 06:53

Pracuję tam już 2 lata... Proszę mi wskazać firmę gdzie pracuje 100 osób i nie ma tam konfliktów...nie ma takiej... Moi drodzy praca jest ok....tylko trzeba pracować i myśleć.... W sumie na razie jest dobrze... Ostatnio były podwyżki nie duże ale były....
    Była KJ

21.10.2021 11:54

W momencie gdy odchodziłam z firmy, sytuacja w firmie bynajmniej nie sprzyjała pracy tam: wciąż dokładane nowe obowiązki, komunikacja z przełożonymi była trudna (sprzeczne polecenia albo np. traktowanie z góry) lub nie było jej wcale. Duża presja i zła atmosfera wprowadzana przez kierownictwo działu, a wśród kolegów - kablowanie i pseudokoleżeństwo. Delegowanie zbyt dużej ilości zadań na aktualnie przebywający na zmianie skład, w dodatku pracy, na którą się nie aplikowało (przy rozmowie rekrutacyjnej nie usłyszałam, że ciaganie przeze mnie po 5, 7, 12 kartonów z towarem będzie normą). (usunięte przez administratora) Ogólnie nie polecam (nawet za większe pieniądze) - szkoda swojego zdrowia i fizycznego i psychicznego.
    Lala

10.01.2022 14:07

Nie jedna osoba już sygnalizowała, kończyło sie to jedynie szeregiem zażaleń w jej kierunku :)
    ker

13.01.2022 10:37

Inspektorki KJ mają rzeczywiście dużo pracy i obowiązków. I jedynie to jest prawdą we wpisie "Byłej KJ". Natomiast informacje o złej atmosferze w zespole, trudnej komunikacji z przełożonymi, ciąganiu kartonów z towarem są całkowicie nieprawdziwe. Osobiście patrzę na pracę Kontroli Jakości trochę z boku. Atmosfera wewnątrz zespołu jest przyjacielska, dziewczyny są praktycznie zawsze uśmiechnięte i pomocne. Kontakt z przełożonymi jest na bieżąco i nigdy nie zaobserwowałem żadnych konfliktów. Co do "ciągania kartonów" to dziewczęta zawsze mogą liczyć na pomoc kolegów z magazynu. We wpisie "Byłej KJ" widzę dużo agresji i złej woli co jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe.

19.10.2021 16:49

Kaja

05.11.2021 13:59

Nie wiem dlaczego nie mogę dodać odpowiedzi. Spróbuję jeszcze raz. Mialam rozmowę rekrutacyjną w firmie, nie zatrudniliscie mnie z powodu, cytuję "znaleźliśmy bardziej odpowiedniego kandydata na stanowisko". Tylko że po 2 miesiącach ogłoszenie na to stanowisko znow się pojawiło, wysłałam aplikacje ponownie i nikt się nie odezwał. I tak średnio kilka razy w roku widuje ogłoszenia na interesujące mnie stanowisko w Inpharm, na różnych portalach. Aplikowałam może jeszcze z raz, potem dałam sobie spokój. Zauważyłam, że taka sytuacja dotyczy też innych stanowisk w państwa firmie. Więc dalo mi to do myślenia...
    Kajetan

24.11.2021 06:38

W tej firmie zawsze była i będzie rotacja, nie ile z powodu "powiększenia zasobów", tylko z tego, że ten, kto zna swoją wartość i jest ambitny, nie pobędzie tam długo. Patrzenie na ciebie wilkiem, kiedy dowiedzą się, że będziesz na chorobowym czy opiekuńczym. Co do zglaszania konfliktu do dyrekcji czy przełożonych - daj spokój. (usunięte przez administratora)Nie trzeba nawet zatrudniać się w tej firmie, żeby wiedzieć że wiele rzeczy jest zamiatane pod dywan.

05.09.2021 12:52

Praca fajna ale mało rozwojowa. Praca typu na (akord) ciągle liczą wydajność a pieniądze śmieszne, najniższa krajowa. Osoby które pracują na zlecenie to nie raz mają więcej niż osoba która pracuję na umowę o pracę. Nie można liczyć, że się dostanie umowę o pracę. Jak ktoś chce zarabiać najniższą krajową to polecam ????

19.11.2021 18:21

Osoby które pracują nawet po dwa lata to ciągle słyszą od ,,kierownik,, że na umowę nie przejdą. Więc nie wiem po co okłamywać ludzi, że dostaną umowę po 3-msc. Inne produkcje płacą więcej i lepiej.

19.11.2021 18:42

Umowę o pracę dostałam po 10 msc gdzie od razu na podpisaniu umowy powiedzieli,, żeby nie mówić o pieniądzach jakby one były jakoś bardzo duże,, śmiech na sali. ???? Firma zwalnia dobrych pracowników żeby na ich miejscu zatrudnić Ukrainę, nie liczycie się z ludźmi.

27.10.2021 13:57

Jaki dress code obowiązuje w Inpharm Sp. z o.o.?

27.10.2021 15:43

Nieformalny. Nikt w firmie nie wymaga noszenia do pracy kostiumu czy garnituru. Aby móc precyzyjniej odpowiedzieć należałoby uściślić o jaki dział w firmie chodzi. Oczywiście w relacji z klientem obowiązuje casual- stonowana elegancja. :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Inpharm?

10.07.2021 13:10

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Inpharm Sp. z o.o.?
    Par

15.10.2021 16:17

Czy masz duzo czasu aby poświęcić cale swoje dni siedząc na magazynie :)
    ga

28.07.2020 14:38

Przede wszystkim,praca na akord,cały czas sprawdzana wydajność,nerwowa atmosfera,
    Gracjan

28.02.2021 19:24

Zgadza się. Ale teraz jest tak wszędzie. Fajni ludzie pracują, to najważniejsze. A że wieczorem się posiedzi? Trudno.

17.09.2021 11:45

Praca na akord na produkcji czy w magazynie jest wszędzie normą. Wymaga tego zachowanie ciągłości produkcji i/lub terminowa dostawa. Atmosferę natomiast tworzą sami Pracownicy i od nich w dużej mierze zależy jaka ona jest. Trochę zbyt ogólna jest ta opinia, aby można się było odnieść do konkretnych zachowań czy sytuacji :)
    Trision

16.03.2021 00:57

Brak profesjonalizmu! Niestety osoba dyrektora sprzedaży mimo zapewnień o informacji zwrotnej W trakcie rekrutacji, takowej nie dał. Brak działu hr i profesjonalizm na marnym poziomie. Nie polecam.

31.03.2021 17:20

Informacja zwrotna została udzielona każdemu kandydatowi w formie wiadomości sms z podziękowaniem za udział w rekrutacji. Kandydaci, którzy byli zainteresowani rozszerzoną informację zwrotną dzwonili do dyrektora sprzedaży, prosili o nią i ją otrzymywali. Trudno udzielać feedback'u ponad 40 osobom, zwłaszcza, że nie wszyscy mogą być nim zainteresowani. Przykro nam bardzo, że czuje się Pani/Pan rozczarowana/y, ale mogliśmy zatrudnić tylko jedną osobę :)
    Aga

06.05.2021 19:12

Kim jest dyrektor sprzedaży? Imię.
    Ciekawak

07.09.2020 17:14

Szukają Inspektora ds Jakosci. Jakie są zarobki ? Jest rekrutacja. Zastanawiam się nad rozmowa, ale nie wiem czy nie zaproponują groszy... Wie ktoś ? Często widzę ogłoszenie na to stanowisko i się zastanawiam, czy nie wiąże się to z kiepskimi zarobkami...
    GF

25.01.2021 21:21

Szukają cały czas ale nie napisali że potrzebują kobiety, tam pracują tylko i wyłącznie kobiety. Przeważnie osoby młode.

31.01.2021 22:23

Rzeczywiście w tym akurat dziale jest więcej kobiet , ale przedział wieku to raczej 35-55 lat. Dodatkowo ze względu na to, że zapotrzebowanie na pracę jest tam zmienne to część pracowników zatrudniana jest przez agencję pracy i tutaj decydują rekrutujący z samej agencji.

05.05.2020 16:10

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Inpharm Sp. z o.o.?

06.05.2020 20:49

Tak rozmowa odbywa się w siedzibie firmy.
    Hejgen

04.03.2020 19:53

Jaką umowę proponuje firma na początek i kiedy można przejść na czas nieokreślony?

18.03.2020 21:14

Standardowo - Umowę na okres próbny. Po pozytywnej ocenie okresu próbnego umowa może zostać przedłużona. O tym czy kolejna umowa będzie umową na czas nieokreślony zależy od przełożonego i jego oceny okresu próbnego.

25.01.2020 15:59

Czy w Inpharm Sp. z o.o. są paczki/bony świąteczne?

03.03.2020 23:16

Tak. Są dodatki na gwiazdkę.
    Markus

02.08.2019 22:42

Nie polecam firmy Inpharm ponieważ pakuje się tam środki antykoncepcyjne, które przyczyniają się do zabijania ludzkiego życia i niszczenia zdrowia kobiet.
    Diablo

11.06.2019 10:29

Praca lekka, nieskomplikowana i dość przyjemna. ALE: papierologia, papierologia i jeszcze raz papierologia! W tej firmie coś takiego jak system informatyczny nie istnieje. No, może nie do końca, istnieje ale i tak główne dokumenty są papierowe. Przykład? Ależ prosze: magazyny. Co z tego, że zamówienia są systemowe jak i tak są drukowane, na ich podstawie (po uzupełnieniu czterech kart A4) towar jest wydawany. Magazyn pomimo niby-systemu prowadzi papierologiczne kartoteki na podstawie których wydaje towar a później i tak musi wklepać to do komputera... InPharm zły nie jest, ale w kwestii logistycznej pozostał w lat ach 90-tych... A wszystkie problemy rozwiał system informatyczny i zwykły skaner...

Zostaw merytoryczną opinię o Inpharm Sp. z o.o.