Rafał09.04.2019 22:36
Odradzam, atmosfera tragiczna. Właściciele, małżeństwo, sami ledwo się dogaduja, pracowników nie szanują. Dla nich każdy to śmieć. Praca niewolnicza. Problem z urlopami, zawsze wyrzut i robienie problemów. W firmie oprócz właścicieli pracowały 4 osoby. Szefowa niezrownowazona. Ciagle zły humor, odreagowywała na pracownikach. Wydaje jej się, że wszystko może. Prowadzi tam aptekę, ciagle ja zamykała, nie przejmowała się, że np starsi ludzie chcą wykupić leki albo klienci perfumerii odebrać zamówienia. Pracownicy i to perfumerii, nie apteki, musieli się za nią tłumaczyć. Najwiecej radości przynosi właścicielom, szczególnie właścicielce, robienie ludziom i klientom na złość, np. nie zawracanie całej kwoty pieniędzy, bardzo ich to cieszyło, kiedy mogli klientom robić pod górkę. Każdego uważali za złodzieja, który chce ich okraść. Naszczescie już tam od dawna nie pracuje i nikomu nie polecam pracy tam. Zarobki beznadziejne, atmosfera jeszcze gorsza, tylko ciagle krzyki i wyrzuty, bo nawet jak właściciele popełnili błąd w czymś to winę zwalali na pracowników, czasami tak chamsko, że trzeba być idiota, żeby myśleć, że nikt nie zauważy i na to przystanie. Zero szans na jakiekolwiek docenienie za starania, awans, podwyżkę, nic. W różnych miejscach pracowałem i o różnych sytuacjach słyszałem ale to co tam się dzieje to parodia. Odradzam z całego serca.