Witam. Jestem stałym bywalcem..pacjentem, apteki ,, Promienna " w Lublinie na ulicy Leonarda. Zdarzyło mi się ostatnio przeczytać negatywną opinię na temat tej apteki. Czytałem uważnie tekst i byłem zniesmaczony forma opinii kogoś, kto albo jest bardzo chory, albo jest strasznie pokrzywdzonym przez życie starym człowiekiem.
Uprzejmość i życzliwość pań, które pracują w tej aptece od 16 lat, jest wiadoma wszem i wobec .
Dowodem na to jest fakt, że pani mgr. Anna otrzymała nagrodę za najlepszą farmaceutkę roku.
Krytyka tej apteki, przez osoby..wydaje mi się ...niepoważne, jest nieuzasadnione i krzywdzące.
Apteka ta jest apteka prywatna i rodzinną i rozumiem, że w aptece sieciowej dana osoba miałaby bardziej formalna obsługę, natomiast tutaj wiele osób z osiedla od wielu lat jest traktowana jak pacjenci z troską i szacunkiem.. ze szczególnym uwzględnieniem osób starszych. Mówiac w przykry sposób o paniach magisterkach z tej apteki, musi być złośliwością i ułomnością charakteru osoby, która w złym humorze i złym stanie psychicznym, przypadkiem tam trafiła i nie uzyskała pocieszenia oraz uspokojenia swoich chorych fobi .