3.3/5

Oferty pracy

• Ciechanów

5. Opinie o ARENART

Opinie o ARENART Warszawa

Nie przegap nowości o ARENART!

06.10.2021 11:56

Dołącz do naszego zespołu!

Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko OBSŁUGA KLIENTA do naszego salonu jubilerskiego ARENART FOREVER.

Zapraszamy do aplikowania! Link poniżej:

Możesz również dostarczyć swoje CV bezpośrednio do salonu.

Zapraszamy!

News image
    AAF

03.03.2022 10:39

W salonach pracuje się rewelacyjnie, to my musimy zapracować na całą załogę biura. Nikt nie narzeka na premię, sprzedajesz to zarabiasz, obijasz się to nie zarabiasz. Na tym polega system motywacyjny.
    Kacper

28.01.2022 11:36

Jestem pracownikiem tej firmy od kilku miesięcy. Na samym początku czuć przede wszystkim zaangażowanie współpracowników w wyszkolenie nowych sprzedawców. Jestem bardzo miło zaskoczony atmosferą w czasie pracy i indywidualnym podejściem pracodawcy do każdego z nas. Mimo zawodowych zobowiązań niezwiązanych z pracą w salonie, Pani Renata i osoby kierujące salonem chętnie współpracują i wspierają mnie w "poza salonowej działalności", przez co czuję ważne wsparcie. Polecam pracę w Arenart FOREVER każdemu, kto ceni sobie zdrową współpracę, poczucie bezpieczeństwa i dobre zarobki.
    Mela

04.02.2022 20:14

A co masz na myśli pisząc o pozasalonowej działalności?

29.08.2021 09:54

Tradycją firmy są coroczne Wigilie na które są zapraszani wszyscy pracownicy (biurowi jak i sprzedawcy z salonów). Szefostwo jest również za integracją pracowników, więc czasami organizuje integrację w formie np. wyjścia na Air Soft Gun czy wspólny trening pod okiem profesjonalnego trenera polegający na grach zespołowych. Wśród pracowników panuje atmosfera wzajemnego szacunku i sympatii, a dobre relacje budowane w firmie często przenoszą się na życie prywatne. Super fluidy między pracownikami można zauważyć tylko wchodząc do salonu, bo nie ma tu rywalizacji (walki o klienta) lecz współpraca i wzajemne wsparcie, by wspólnie osiągnąć zamierzony cel.

29.08.2021 09:35

Pracuję w tej firmie już czwarty rok. Moje stałe zarobki są bardzo zadowalające, w każdym miesiącu dodatkowo premiowane. W Arenarcie panuje rodzinna atmosfera, w Złotych Tarasach mamy fantastyczny team, a w takich warunkach wsparcia, wzajemnego szacunku i współpracy mobilizujemy się do jeszcze efektywniejszej pracy. Jest to oczywiście doceniane i gratyfikowane przez szefostwo, które indywidualnie podchodzi do każdego pracownika. Przy układaniu grafiku nasza kierowniczka zawsze bierze pod uwagę prośby grafikowe co sprawia, że plan pracy jest elastycznie dopasowany pod każdą z osób w salonie. Żaden z pracowników nie odczuł skutków pandemii, wynagrodzenia na czas, szefostwo szukało zajęcia dla każdego z pracowników, organizowało szkolenia (nawet w tej trudnej sytuacji dostaliśmy dodatkowe świąteczne premie). System pracy mi bardzo odpowiada, zazwyczaj dzień pracy na dzień wolny (+niedziele niehandlowe). Szczególnie w Warszawie to super tryb zmian, bo każdego dnia nie tracę mnóstwa czasu na dojazdy do i z pracy. Pracując na jednej zmianie od początku do końca widać przełożenie zaangażowania na efekty pracy. Jeśli jest ktoś, kto jest ambitny i chciałby pracować w miejscu gdzie można naprawdę dobrze zarobić w przemiłej atmosferze to w Arenarcie jest to możliwe.
    Beata

22.11.2021 09:17

Po przeczytaniu Waszych komentarzy sama chciałabym pracować w tym miejscu. Widać, że macie świetną atmosferę, dobry kontakt z przełożonymi, jesteście zadowoleni z wynagrodzenia, otrzymujecie również premie, są imprezy integracyjne... Wiele osób wspomina o wysokim wynagrodzeniu, czy możecie podać w widełkach, na jaką kwotę można liczyć?

28.12.2021 20:11

Wolałabym nie zdradzać takich szczegółów ;) Ale na pewno mogę potwierdzić, że zarobki są bardzo zadowalające. Natomiast ich wysokość jest mocno indywidualna i zależna od wyników (pomijając stałą podstawę). Raczej nie spotkałam się z tym, żeby ktokolwiek kiedykolwiek skarżył się na wysokość wynagrodzenia czy premii :)

Śmieszek

12.06.2026 10:45

A co mają powiedzieć

@Ania

06.02.2025 15:42

Pracuję w firmie od kilku miesięcy i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto chciałby pracować w dobrze zorganizowanym i przyjemnym miejscu. Przyjazna atmosfera, jasny system wynagrodzeń i co dla mnie najważniejsze elastyczny grafik pracy :)

EXX

05.09.2024 09:49

czytam i nie wierzę, Dlaczego w jednym czasie nagle wszyscy ,,lojalni,, pracownicy zamieszczają tak pozytywne opinie słodzące firme i o dziwo szefową ? Podejrzane... Czy Państwo zostaliście zmuszeni, albo chcecie dobrze wypaść w oczach szefowej, przecież doskonale wiem jakie macie prywatnie o niej zdanie. Poza tym to wszystko co piszecie to nie prawda. Piszą to Kierownicy i osoby które są dobrze ustawione z WW wymienioną właścicielka, i mogą więcej - dłużej siedzieć na przerwie i wyjść na galerie niz inni. Pisze Pani z Arkadii ze dobrze zarabia - a ile ma Pani zarabiać po 10latach przymilania sie do szefowej - minimalną? no chyba że nie. Po takim okresie ma Pni również grono stałych klientów i dużo doświadczenia. Wiec proszę nie porównywać nowego pracownika z sobą. To przekłamywanie realiów. Pani i inni dobrze zarabiacie kosztem nowych pracowników - taka prawda. Nie raz znikaliście na godziny, a swoim ,,podwładnym,, wypominaliście ze wyszli i byli za długo. Pozostali pracownicy to zwykli ,,robole,, dla was i szefowej. Umowa próbna zlecenie na 3 miesiące bez premii, na 13,5 h, minimalna? Zatrudniacie ich po to żeby tylko ułatwić sobie pójście na urlop, bo ciągle nie macie pracowników. Do przyszłych pracowników , Strata waszego czasu i zdrowia fizycznego i psychicznego. stanie 13h naprawdę bardzo obciąża. Atmosfera - po czasie sie kapniecie ze to wręcz mafijny układ, lojalni donosiciele. A Pani Szefowej, tak bardzo zachłannej na utargi - proponuje samej stanąć na 12-13 godzin, i zobaczyć jak i co sie dzieje w jej salonach i jak trudno przekonać klientów do kupna. A nie być odklejonym od rzeczywistości, i ciągle biadolić ze mały, mały utarg!
    Wik

23.08.2024 01:28

Zmiana 12 godzinna beż możliwości przerwy - kierowniczka zabraniała, pozwalała tylko na krótkie do łazienki np. Przerwy powinny być z góry ustalone - człowiek nie jest w stanie wytrzymać 12 h stania:)) Kierowniczki robią nowym pracownikom wodę z mózgu, obiecując niewiadomo co, a następnie bez podania powodu zwalniając. Z tego co czytam nie jest to pierwsza sytuacja, więc proponuję się zastanowić nad pracą tam!! Również bez wyszkolenia kładzie się nacisk na obsługę klienta, jak nowa osoba w pracy ma obsługiwać kogoś bez wiedzy na temat towaru? W sklepie panuje wiecznie atmosfera narzekania, brak organizacji. Nie polecam pracy

Beata

30.08.2024 16:56

Pracuję w firmie Arenart ponad 10 lat. Są dziewczyny które tak jak ja pracują tu można powiedzieć, że od zawsze. Warunki pracy są bardzo dobre. Jeśli ktoś jest dobrym sprzedawcą -zarabia u nas bardzo dobre pieniądze. Pewnych umiejętności czy smykałki do handlu nie da się nauczyć czy wyszkolić. Albo się ma to ,,coś,, ma albo nie. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki pracy -nikt nikogo na siłę nie trzyma. Oraz nikt nikogo bez powodu nie zwalnia. Obsługa Klienta jest zawsze na pierwszym miejscu. Jestem kierowniczką w Arkadii i nigdy nie zabraniałam wychodzić na przerwę. Nawet przerwy trwają dłużej niż przepisowo. Jak nie ma klientów bez problemu można usiąść i wypić kawę czy herbatę - która jest zapewniana przez Szefową.
    Marlena

20.08.2024 11:05

Jestem bardzo zadowolona, że jestem częścią zespołu Arenart. Pracuję w salonie w Westfield Mokotów. W firmie panuje rodzinna atmosfera. W takim środowisku można poczuć się jak w domu. Jest to zasługa przełożonych jak i współpracowników. Dzięki bardzo dobrym zarobkom oraz prowizjom od sprzedaży wyselekcjonowanych produktów, można osiągnąć wszystkie cele:) Praca z biżuterią jest bardzo przyjemna. Każdy dzień jest ekscytujący. 100% POLECAM

10.08.2024 17:53

W Warszawa ARENART prowadzi rekrutację na stanowisko Obsługa Klienta. Wziąłeś udział w tym procesie? Napisz, na co potencjalni kandydaci powinni zwrócić uwagę przed udaniem się na rozmowę kwalifikacyjną. Takie informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w firmie.

06.08.2024 09:48

Pracuję w tej firmie już 5 rok. Totalnie nie rozumiem tych nieprzyjemnych opinii na temat firmy, bo jeśli Ci coś nie pasuje to nikt Ci nie każe tutaj pracować. Szefowa jest dla nas wyrozumiała i bardzo ceni pracowitość, docenia Nas jeśli widzi nasze zaangażowanie. To jak się wykażesz i jak będziesz do wszystkiego podchodził zależy tylko od Ciebie. Pensja zawsze jest na czas, premia też. Zarobki są zadowalające. Każdy z salonów jest dobrze ze sobą zintegrowany co wpływa na fajną i szybką współpracę wtedy, kiedy potrzebne jest coś na szybko załatwić. Nie ma wyścigu szczurów bo przecież wszystkie gramy do jednej bramki ???? Pracuję w salonie w Złotych Tarasach i jeśli chodzi o zespół, to jest bardzo dobrze zgrany, świetnie ze sobą się wszystkie dogadujemy, i razem współpracujemy. Załoga z biura również jest jest dla nas bardzo pomocna i potrafi zawsze doradzić w trudniejszych sytuacjach. Pracując od kilku lat, to prawda, że przewinęło się sporo osób w tym czasie, ale nikt nie napisze o tym, że są też osoby, które faktycznie pracują od kilku/kilkunastu lat i gdyby było tak źle, jak czytam poniżej, to raczej nikt by już tutaj nie chciał pracować. A tyle lat pracy w jednym miejscu chyba o czymś świadczy ???? Nikt też nie napisze o premiach za zaangażowanie, czy też premiach świątecznych - Łatwo jest pisać same złe rzeczy ale o tych dobrych to już się zapomina. Szefowa zawsze Nas docenia, wystarczy wykonywać swoje obowiązki. Podsumowując, ja jestem bardzo zadowolona, z uśmiechem przychodzę do pracy. Jestem szczęśliwa że mogę być częścią tej wielkiej rodziny ???? Patrycja
    KK

20.07.2024 11:09

Pomimo, że jestem krótko pracownikiem firmy ARENART mogę śmiało napisać, że praca jest ciekawa i przyjemna. Zespół z którym pracuję jest bardzo przyjazny, zawsze mogę liczyć na pomoc koleżanek. Mam ogromną możliwość rozwijania się, zdobywania wiedzy na temat biżuterii, kamieni szlachetnych..... Szefowa jest bardzo wymagająca, jednakże dająca szansę każdemu w odniesieniu sukcesów. Zaobserwowałam, że większość osób pracujących w firmie jest zadowolonych ze swojego wynagrodzenia i atmosfery panującej w firmie. Polecam pracę w ARENART

01.07.2024 16:35

Pracuję w tej firmie mam wrażenie od zawsze. Jeżeli ktoś decyduje się na pracę w handlu ,sprzedaży face to face, to chyba nie ma przyjemniejszej pracy niż biżuteria. Dla osób chcących pracować i mieć z tego dodatkowe profity bardzo gorąco polecam. Nasza szefowa wspaniała kobieta doceniająca pracowitość i uczciwość pracowników. Praca zmianowa - w zespole 2-3 osobowym, pozwala na zorganizowanie sobie dni wolnych, czy weekendów. W salonie dbamy przede wszystkim o kontakt z klientem, sprzedaż ,biżuterię i odpowiednie wyeksponowanie towaru. Nowym pracownikom robimy szkolenia, wszystkiego uczymy, pomagamy się wdrożyć. W każdym naszym salonie pracują osoby z wieloletnim stażem, co oznacza, że w firmie bardzo dobrze się pracuje. Jeżeli będzie potrzeba dołączenia do naszego zespołu gorąco polecam. Lidia
    M

15.06.2024 20:24

Pracuje w Arenart kilka miesięcy. Przeszłam bardzo solidne szkolenie, krok po kroku aby dokładnie przyswoić wiedzę której jest dość dużo. Szkolenie trwa ok 3 miesiące, dziewczyny z zespołu są bardzo cierpliwe, bardzo dokładnie i wyczerpująca przekazują wiedzę, dzięki czemu bardzo łatwo i przyjemnie przychodziła mi nauka. Zakres obowiązków jest jasno określony, którego się trzymamy. Z czasem dochodzi więcej obowiązków ale wszystko po kolei tak aby z początku nie było ich za dużo. Czuje wsparcie wśród zespołu, zawsze mogę się poradzić i otrzymam odpowiednie wsparcie. Każdy postęp jest zauważony oraz zawsze chwalony co napędza pozytywnie do przodu oraz dalszego rozwoju. Wszystko co było powiedziane na rozmowie kwalifikacyjnej zgadza się.

13.06.2024 22:38

Pracuje już w firmie prawie 2 lata. Jestem bardzo zadowolona. W naszym zespole możemy zawsze na sobie polegać czy to w pracy a nawet w życiu prywatnym, mamy bardzo dobry kontakt :) Z wynagrodzenia również nie mogę narzekać, premię są uznawanie co miesiąc, warto się starać bo każda premia zależy od nas, całego zespołu. Mamy wsparcie od innym pracowników jak np z biura, zawsze możemy do nich się zgłosić z jakimś problemem. Z całego serca mogę polecić firmę i zainteresowane osoby śmiało mogą się zgłaszać do podjęcia pracy :) Monika
    ono

18.01.2024 18:08

Co Tu dużo gadać, firma zatrudnia na 3 miesiące umowy zlecenia, bez możliwości premii, bez możliwości pójścia na l4 ( nie udawanego, tylko zwykłego np. grypowego) bez możliwości urlopu i stażu pracy. Zatrudniają przeważnie młode dziewczyny żeby po 3 miesiącach powiedzieć im pa, pa. Uwaga komentarze sa nagminnie kasowane. Co rusz pojawiają się negatywne opinie i po jakimś czasie znikają. To niesprawiedliwe ze strony go worku że usuwa niewygodne opinie dla teh firemki. Ale nic nie szkodzi w środowisku wszyscy już wiedzą ze to nie rodzinna atmosfera a wręcz toksyczna. Powiedzenia dla naiwnych
    Lidzia

19.07.2023 11:29

Dwa miesiące temu szukali doradcy klienta, ale przegapiłam rekrutację:/ Ktoś był na rozmowie lub dostał pracę, i napisze jak praca na stanowisku wygląda od kuchni? :) I czy widełki podane w ofercie (4 400–6 000 zł) się zgadzają?
    Beti

20.07.2023 15:16

Dzień dobry. Pracuję w Arenart Forever od ponad 10 lat. Jestem bardzo zadowolona z zarobków i z atmosfery panującej w pracy. Podane w ofercie zarobki zgadzają się - mogą być one nawet wyższe ponieważ dostajemy dodatkowe premie za dobrą sprzedaż. Wysokość premii jest uzależniona od Naszej pracy.

05.11.2022 16:46

Chciałam zapytać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna oraz jaka jest atmosfera w salonie w Złotych Tarasach?

19.11.2022 18:45

Nie byłam na rozmowie bo nawet nie zadzwonili. Złożyłam 2 razy CV przez stronę i na razie cisza.

05.11.2022 12:29

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna oraz jak się pracuje w Złotych Tarasach? Jestem zainteresowana ofertą pracy.

04.08.2022 23:13

Krystian K.

19.08.2022 16:11

Czy możesz podać przykład? Słyszałem rożne opinie, chciałbym złożyć CV.
    nik

26.08.2022 07:41

jak widzisz złe opinie są usuwane.To o czymś świaczy. Lepiej wybierz inna firmę. Jest ich naprawde wiele

Kontakt - ARENART

Al. Jerozolimskie 42/86 00-024 Warszawa

Branża główna: Moda i uroda
    BD

14.02.2022 11:55

Nie polecam pracy w tej firmie. Jeśli nie oczekujesz przyzwoitej podstawy to Cię zatrudnią, ale wtedy na premie wyrównującą nie licz, ani za wyniki, ani na święta. Moja opinia dotyczy pracy w biurze. Bardzo stresująca atmosfera, ludzie zrzucają na siebie wzajemnie obowiązki bo brakuje rąk do pracy. Właściciele firmy nie zbyt pomocni, a na pewno również niezbyt sympatyczni(usunięte przez administratora)
    Kuba

31.01.2022 18:57

Bardzo się cieszę, że może być częścią tak zgranego zespołu jakim jest firma Arenart Forever. Zaangażowanie ze strony szefostwa oraz kierownictwa na najwyższym poziomie. Naprawdę przyjazna atmosfera w pracy, która przekłada się na wysoką jakość obsługi klienta, a także bardzo dobre zarobki. Serdecznie polecam!

26.01.2022 15:57

Pracuję już 4 miesiąc w zespole i czuję się przede wszystkim doceniony. Po okresie próbnym praca na umowę daje bezpieczeństwo, a zarobki są również dobre. System prowizyjny umożliwia - w zależności od utargu - zarobić jeszcze raz tyle ile w pensji podstawowej, jak nie więcej ;) Świetni ludzie w salonie oraz elastyczny grafik pozwalają na zaplanowanie dni wolnych bez żadnego problemu.

26.01.2022 16:11

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa.

26.01.2022 14:55

Jestem wieloletnim pracownikiem i jestem bardzo zadowolona z tej pracy. Atmosfera jest bardzo rodzinna, a pracownicy bardzo się lubią i chętnie ze sobą współpracują. Najbardziej motywujące są zarobki :) serdecznie polecam pracodawcę.

26.01.2022 16:09

Bardzo nam miło, że atmosfera oraz motywujący system premiowy tak bardzo Ci odpowiada. Dziękujemy za opinię.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ARENART?

Klienta

19.01.2022 18:23

Dzisiaj byłam w Arkadii w salonie. Panie bardzo miłe i pomocne. Potrafią doradzić. Pani Katarzyna bardzo dobrze mnie obsłużyła, wykazała duzo cierpliwosci. Byłam pierwszy raz i polecam. Na pewno wrócę.

07.10.2020 10:50

Ppk

02.07.2021 07:12

Zainwestuj w tabsy od głowy Pewnie to był żart ze strony pracownika Widać ze znudzona paniusia błąkająca się po arkadii nie ma co robić ze sobą
    Blue

26.05.2021 00:36

Pracuję od dłuższego czasu w ARENART FOREVER. W sumie to nietylko praca, ale i pasja. Ekipa, z którą spędzam w pracy sporo czasu, jest mi jak rodzina :) atmosfera jest naprawdę dobra, mam wsparcie, nawet w tym najtrudniejszym dla mnie prywatnie roku mogłam liczyć na wsparcie, i od koleżanek z zespołu, i od super szefowej. Bardzo mi to dla mnie wiele znaczy, dziękuję:) Szefowa jest ciepłą osobą, z empatią i sercem :) cieszę się, że pracuję w tej firmie :)
    Małgorzata

04.03.2020 13:22

w dniu dzisiejszym w punkcie sprzedaży w Arkadii dokonaliśmy zakupu biżuterii. Poziom obsługi bardzo profesjonalny. Wszystkie Panie sympatyczne bez wymuszanego ugrzecznionego uśmiechu , chętne do pomocy. W takiej atmosferze miło było wydać nie mała sumę pieniędzy. Gratulujemy takiego personelu.
    Janusz Tracz

01.06.2020 20:34

To nie ma być opinia z punktu widzenia klienta firmy, lecz obecnego lub byłego pracownika, żeby inni wiedzieli, jak się tam pracuje.
    anonymous

11.04.2018 15:19

Pracuję w tej firmie już bardzo długo, jestem bardzo zadowolona z zarobków i z atmosfery jaka jest w firmie. Jeśli ktoś uczciwie pracuje i daje z siebie 100% w pracy, może liczyć na wysokie wynagrodzenie i stabilizację . Jeśli ktoś chce przyjść do pracy postać i poplotkować , to nie ma tu czego szukać, ponieważ właściciele kładą duży nacisk na najlepszą obsługę klienta. Osobiście bardzo polecam pracodawcę.

09.03.2018 08:34

Bardzo polecam ARENART FOREVER! Firma ma super podejście do ludzi, daje możliwość rozwoju, uczy i o biżuterii, i o tym, że zawsze po drugiej stronie jest człowiek i trzeba o tym pamiętać w każdej sytuacji. Szefostwo dba, i o klientów, i o pracowników. Jestem w ARENART już jakiś czas naprawdę polecam.
    AB

19.07.2017 11:57

Szkoda, że jeszcze nikt nie wypowiedział się tutaj na temat - czyli na temat PRACODAWCY. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie ARENART. Takie pytania zadano mi tuż na wstępie: czy mieszka pani sama? czy wynajmuje pani mieszkanie? CZY MA PANI KREDYT? czy ma pani męża? czy ma pani dzieci? Szok i niedowierzanie. Wnioski wyciągnijcie sami. Dodam, że rozmowę przeprowadzała szefowa (najprawdopodobniej właścicielka firmy). Ludzie pamiętajcie, że zadawanie takich pytań JEST NIEZGODNE Z PRAWEM! Zgodnie z art. 221§1 kodeksu pracy pracodawca ma prawo uzyskać od kandydata do pracy WYŁĄCZNIE informacje umożliwiające identyfikację personalną (imię, nazwisko, adres, datę urodzenia) oraz dotyczące wykształcenia i przebiegu jego dotychczasowego zatrudnienia. Współczuję osobom, które po takich pytaniach zdecydowały się na współpracę z tą firmą. Stali klienci na pewno zauważyli ogromną rotację pracowników w tej firmie (chodzi mi o salony ARENART w galeriach handlowych). To również daje trochę do myślenia. Pozostał ogromny niesmak, a szkoda, bo biżuteria piękna.
    Judyta

04.02.2017 11:51

Byłam w salonie, poziom wiedzy niezbyt w rezultacie ktoś polecił nam fajną firmę w Łodzi. Duża wiedza, profesjonalizm i mają dużo rzeczy takich samych w niższych cenach.
    muniek

21.04.2016 20:34

w biżuterii praca jest stabilna po prostu i mała rotacja jest
    Kasia

23.02.2014 17:12

My zamówiliśmy tam obrączki, muszę przyznać, że trochę się na m spieszyło, termin realizacji był ekspresowy, otrzymaliśmy obrączki za trzy dni, moja obrączka jest przepiękna z brylancikami z ich kolekcji Yakimoto- jakiś Japończyk podobno projektował, jesteśmy bardzo zadowoleni, obsługa na prawdę super, bardzo miłe Panie.
    szczęśliwy narzyczony

10.01.2014 21:37

Ja się nie mogę zgodzić ze swoją przedmówczynią. Odwiedziłem ten salon jakiś miesiąc temu, gdy szukałem pierścionka na swojej dziewczyny. Chciałem na święta się jej oświadczyć. Jestem facetem i jak nie zwracam uwagi na świecidełka tak od tego pierścionka nie mogłem oderwać oczu w dniu zakupu. Panie w salonie pomogły mi go wybrać. Nie pamiętam czy były uśmiechnięte czy nie, ale najważniejsze, że moja narzeczona była jak otrzymała pierścionek ode mnie. Pozdrawiam moją narzeczoną Anię :-*
    była klientka

17.03.2011 14:55

Atmosfera musi być ciekawa co rok to nowi PRACOWNICY.Z roku na rok coraz gorsza obsługa nie wiedząca nic o towarze który sprzedaje.Profesjonalizm na poziomie przedszkola , brakuje tam uśmiechu sprzedawcy co za tym idzie miłych wspomnień z zakupów.Nic Mnie tam nie zachwyca a towar jak w każdym innym sklepiku tyle że droższy.Moja opinia to TOTALNE DZIADOSTWO, nie wspomnę już o obrączkach które tam zakupiłam i do dziś dnia żałuje A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE dożywotnia gwarancja czyli co tydzień do poprawki aż mi się znudzi.

Zostaw merytoryczną opinię o ARENART