@Mark na czym polega ten brak porozumienia? Pracodawca nie wysłuchuje sugestii pracowników odnośnie tego jak można ulepszyć firmę czy po prostu nie ma w ogóle takich rozmów? Może warto zwrócić przełożonym uwagę na ten problem?
Zachęcam również żebyś napisał nam tu na forum swoje uwagi odnośnie tego co zmieniłbyś na lepsze w firmie Axed Jakubowski Wojciechowski.
Zmłotkowany
28.05.2020 20:35
@zofia przecież z komentarzy wielu ludzi tutaj jasno wynika "na czym polega ten brak porozumienia": z braku szacunku i (usunięte przez administratora) Czego nie rozumiesz?
Pracujesz tam dla kogoś kto ma Ciebie za coś gorszego. Płaci więc jesteś jego. Robienie z ludzi (usunięte przez administratora) przekleństwa, wrzeszczenie za karę jest na porządku dziennym. A jak Ci się nie podoba praca to tam są drzwi. Można Cię usunąć z pola jak niemiły komentarz. Wg. mnie to jest tak, że generalnie z jednej strony są ludzie którzy nie powinni mieć władzy ale mają pieniądze żeby zapłacić więcej pracownikom aby Ci znosili ich zachowanie. Z drugiej strony są pracownicy są gotowi to znosić bo albo nie mają lepszej opcji na pracę albo są niedoświadczeni. Zgodnie z zasadą: dopóki nie dochodzi do rękoczynów to można przymknąć oczy. Zresztą zawsze po burzy jest spokój i czasami wschodzi słońce. Pytanie tylko jak dyskusja na forum gowork ma zmienić firmę Jakubowski Wojciechowski.?
Mark
21.05.2018 00:06
Nic się nie zmieniło, pensje marne zero szans na rozwój. Brak porozumienia między górą a pracownikami. Lepiej 2 razy się zastanowić czy podjąć tam prace......
Zapomnijcie o jakichkolwiek dodatkach, premiach świątecznych itd. jedyne co dają to pensje na czas i to najlepiej " po kosztach". Zero szacunku ze strony pracodawców, ciągłe robienie z pracownika idioty. Brak nakładów finansowych na rozwój firmy i jej pracowników.
Szczerze odradzam.
w
14.10.2016 19:06
Traktują pracowników jak gówno.
Zostaw merytoryczną opinię o Axed Jakubowski Wojciechowski sp.j.