NAVIGAL

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - NAVIGAL Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o NAVIGAL Kraków

Nie przegap nowości o NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

02.01.2023 15:40

Dzień dobry,
    miło nam przywitać się z Wami na forum z opiniami o Navigal Sp. z o.o.
    Zauważając Wasze duże zainteresowanie naszą organizacją chcemy być z Wami w kontakcie.

Jednocześnie zachęcamy obecnych pracowników do komunikowania się w sprawach istotnych dla Was bezpośrednio z nami - mailowo lub zapraszamy na rozmowę przy aromatycznej kawie :)

Kandydatów zapraszamy do aplikowania na nasze oferty pracy  https://navigal.eu/kariera-pl/

Prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi i poszanowania dobra innych osób, komentarze niezgodne z regulaminem będą archiwizowane przez Administratora portalu.

News image

07.03.2025 22:25

W ogłoszeniach na wdrożeniowca jest napisane praca stacjonarna, hybrydowa. Jak wygląda to w rzeczywistości? Ile mniej więcej trzeba być w biurze w ciągu miesiąca?

Konsultant

02.10.2024 13:02

Mój udział w rekrutacji na stanowisko Konsultanta przebiegał początkowo pozytywnie. Zapewnia o mnie, że projekt, w którym mam brać udział, już się rozpoczął i ma trwać przez najbliższe ok 2 lata. Otrzymałam ofertę, którą zaakceptowałam (w górnej granicy widełek z oferty). Wydawało się, że zostały tylko formalności, jednak po kilku dniach dostałam informację, że rekrutacja na to stanowisko została wstrzymana. Po raz pierwszy spotykam się z tak niepoważnym zachowaniem, z mojego punktu widzenia rekrutacja do Navigal to strata czasu.

11.08.2024 14:33

Jesteś już po rozmowie rekrutacyjnej na Programista C++ w NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ? Podziel się swoimi odczuciami ze spotkania z rekruterem. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.

25.01.2024 11:02

Jaka jest umowa w firmie NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ? Wiecie, czy jako konsultant ubezpieczeniowy zatrudniają na umowę zlecenie?

25.01.2024 11:52

W NAVIGAL zatrudniamy na podstawie: Umowy o pracę, Umowy B2B.

24.12.2023 12:11

Od czego zależy początkowa pensja programisty? Widełki w ogłoszeniu są dość duże bo 6-10k. Z doświadczenia wiem, że nie rzadko to tylko takie mamienie i zawsze na początek oferują tylko te dolną granicę, ale nie wszędzie, jak jest tutaj? Czy doświadczony solidny pracownik dostanie od samego początku górną część widełek?

16.01.2024 11:30

Wynagrodzenie jest zależne od doświadczenia, które posiadasz i od zaangażowania w pracę, jeśli jest wysokie i wpisuje się w potrzeby Naszej firmy zaproponujemy Ci górną granicę. Zachęcamy do udziału w rekrutacji, z przyjemnością spotkamy się z Tobą.

16.10.2023 11:46

Czy pracownicy NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
    Aś

09.12.2023 12:00

Integracje są organizowane kilka razy w roku.
    Nowy…

02.01.2023 23:22

Niedawno zacząłem prace z Navigal. Czytając opinie przed podpisaniem umowy miałem pewne obawy jednak okazało się, że jest dobrze i wspierająco. Można się uczyć i rozwijać.

03.01.2023 16:26

Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię.

04.01.2023 10:48

Cześć, nie praktykujemy takich działań :) Odpowiadamy tylko na pytania lub wątpliwości użytkowników.

20.07.2022 15:13

25.10.2022 13:12

Minimalne wynagrodzenie. Wynagrodzenia są poniżej rynku. Poniżej (usunięte przez administratora) :(

02.01.2023 13:37

Cześć, dziękujemy za opinię. Zawsze podchodzimy z takim samym szacunkiem do każdego pracownika niezależnie od stanowiska :) Zapraszamy do rozmowy z przełożonym a będziemy mieć szansę aby zareagować w czasie rzeczywistym.

12.08.2022 13:19

Nie polecam. Małe pieniądze, zero szkoleń wprowadzających. (usunięte przez administratora)docinki ze strony przełożonych, brak wsparcia od kierownictwa.(usunięte przez administratora) Plus jest taki, że przy pracy zdalnej, można się poobijać i hajs, mały, bo mały, ale zapłacą.

02.01.2023 13:21

Cześć, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że tak uważasz, ponieważ zawsze wdrażamy i szkolimy nowych pracowników, jest to standardem naszej pracy :) Jeśli miałeś inne doświadczenia prosimy zgłoś to do nas bezpośrednio abyśmy mogli przyjrzeć się sytuacji i odpowiedni na nią zareagować - teraz nie mamy jak tego potwierdzić a to ważny aspekt dla każdego nowego członka zespołu.

02.01.2023 13:29

Cześć, dziękujemy za opinię. Zapewniamy iż wszyscy zwierzchnicy i kierownicy projektów mają ku temu odpowiednią wiedzę i kompetencje. Zawsze określane przez nas zakresy czasowe są adekwatne do możliwości ich wykonania. Jednak jesteśmy otwarci na sugestię - jeśli będą słuszne na pewno rozważymy zmiany - prosimy porozmawiaj o tym z bezpośrednim przełożonym.

03.10.2022 12:30

Andrzej

28.11.2022 22:35

Niektorzy dalej pracuja i dalej pomagaja, niektorzy odeszli szukajac szczescia w innych miejscach.

29.12.2022 15:39

Przykro nam, że masz takie odczucia, nie jest to standardem naszej pracy. Zawsze zatrudniając nową osobę określamy zakres obowiązków i kompetencji jakie są niezbędne na danym stanowisku - liczy się dla nas szczerość prezentowanych kwalifikacji i tego wymagamy w późniejszej pracy. Zachęcamy do podzielenia się swoimi przemyśleniami z bezpośrednim przełożonym na pewno znajdziemy rozwiązanie :)

17.12.2022 10:14

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ? Chętnie zatrudniają?

28.12.2022 14:40

Cześć, dziękujemy za pytanie. Tak najbardziej współpracujemy ze studentami i zapraszamy do aplikowania. Nasza polityka zakłada zatrudnienie długofalowe osób samodzielnych, angażujących się i z pasją - jeśli ten opis pasuje do Ciebie, chętnie przedstawimy więcej szczegółów na indywidualnej rozmowie :)

17.01.2022 09:13

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
    dev

28.04.2022 19:27

Tak i to nawet sporą. Trzeba mieć natomiast wiedzę i umiejętności odpowiednie do pracy na danym stanowisku
    Eh

27.06.2022 14:33

Dev, pytanie dotyczyło osób bez doświadczenia, jak w takim razie mają one posiadać odpowiednie umiejętności na dane stanowisko?

28.04.2022 11:13

Czy zdarzają się nadgodziny w NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
    dev

28.04.2022 19:24

Tak ale góra nie patrzy przychylnie na nadgodziny
    Lucyna

09.12.2019 19:18

Czyli znając się tu na swojej robocie i ogólnie wykonując samodzielnie swoją pracę, bez ciągłego pytania przełożonych i proszenia o pomoc, można tu liczyć na to, ze zostanie się docenionym?

30.07.2021 12:15

każdemu wg zasług

25.02.2022 08:44

Każdego dobrego pracownika trzeba doceniać, bo inaczej zrobi to ktoś inny :)

Kontakt - NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Karola Bunscha 18 30-392 Kraków

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

07.10.2019 12:58

Jaki jest wkład kierownictwa It Piast Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
    Pracownik_1990

30.08.2021 10:40

Firma zlikwidowała dział programistów oraz dział konsultantów. Utworzone zostały zespoły kompetencyjne bez podziałów, w których pracują zarówno programiści jak i konsultanci. Tym, którzy nie są zwolennikami pracy zespołowej to się nie podoba.
    Kamil

06.09.2021 11:47

Rozbawiło mnie sformułowanie o tym, że źle oceniają zmiany ci, co nie są zwolennikami pracy zespołowej... Takie teksty tutaj oraz sformułowania o eldorado nieróbstwa to właśnie jest niestety to, co pokazuje, że w tej firmie nie ma dialogu ani chęci rozwiązywania problemów. Jeśli zawsze będzie się zarzucało komuś, kto ma inne zdanie, że jest z nim coś nie tak i ogólnie prezentuje złą wolę, to nie zbuduje się podstaw do dobrej współpracy, ilu sztuczek by się nie użyło.

17.07.2021 10:49

Czy w NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Prqcownik

17.07.2021 20:00

W tej pracy zgłaszanie uwag wiąże się ze złym traktowaniem
    Pracownik_1990

30.08.2021 10:33

Ja osobiście nie spotkałem się ze złym czy gorszym traktowaniem po zgłoszeniu uwag. Być może, jest to zależne od Działu i przełożonego u którego się pracuje.
    Kamil

26.08.2021 09:50

Bardzo proszę o to, by osoby, które się tu udzielają (szczególnie te, które piszą opinie lub odpowiadają na pytania, a nie zadają je), podpisywały się jakoś bardziej sensownie. Anonimowo, to każdy może bzdury pisać i powielać. A bzdury w tych wpisach są - z obu stron: zarówno tej pro- jak i kontra-. Nikt masowo nie zwalnia pracowników, przynajmniej póki co. Ale bicie piany, że jest to raj na ziemi, a kto się nie zgadza, ten jest z "Eldorado nieróbstwa" jest nie w porządku. Sam jestem przykładem pracownika, który nie przyklaskuje obecnym zmianom. Jeśli zatem to ma mnie kategoryzować jako nieroba, to bardzo bym chciał, bo "pracowity" kolega może przyszedł i porozmawiał ze mną. Proszę o wskazanie projektów, w których się obijałem. Przez 6,5 roku pracy w firmie, gdzie raz było lżej, raz była harówa, chyba należy mi się przynajmniej informacja zwrotna? Jeśli faktycznie pracujesz w tej firmie, to wiesz, gdzie mnie szukać A jeśli nie ma ktoś odwagi się przyznać do swojej opinii, to jest ona mało warta.

20.03.2021 11:15

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie NAVIGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?

13.04.2021 13:32

nie ma problemu z wyborem, można na UOP i można na JDG, można jako firma zewnętrzna

01.12.2020 09:03

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w It Piast Sp. z o.o.?
    Pracowity

25.01.2021 08:43

Różnie - zależy od doświadczenia i umiejętności - od 0 do 3 miesięcy

06.12.2019 20:05

09.12.2019 09:25

przecież to nie jest ta firma, desperatko...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w NAVIGAL?

24.04.2019 21:40

Pieniądze jak na rynek IT bardzo małe, technologie z 2009 roku i starsze. Z takim doświadczeniem w CV brak jakichkolwiek perspektyw. Atmosfera mało zachęcająca do pracy - jest jedna osoba w firmie, która jest zbyt niewykwalifikowana jak na obejmowane stanowisko i od której zależy zbyt dużo - między innymi pensja. Klasyczny stereotypowy polski pracodawca. Starałem się być obiektywny w tej wypowiedzi - uważam, że przedstawiłem rzeczywisty obraz firmy. Do firmy: zawsze możecie wziąć to jako konstruktywną uwagę i coś zmienić.

27.04.2019 11:55

zamiast podsumoania - teraz też pracuję? :-) skoro ci źle i nie zmieniasz pracy, widocznie ci to pasuje :-) musisz też trzeźwo oceniać swe kwalifikacje, skoro nie chcesz ryzykować teraz ocenię na jedną - bedziesz tydzień myślał :-)
    byly

02.06.2019 11:48

Czasem w życiu jest tak że sytuacja zmusza do tymczasowej pracy w takim miejscu, w ktorym wcale się być nie chce. Dziwne jest tylko to że nikt nie zauważa że niektórzy starsi pracownicy wyżywają się na młodszych - to naprawdę psuję opinie i powoduje że nowi ludzie mają dość pracy w takich warunakch. Ale widocznie dla firmy takie działanie jest ok.
    Programista

23.10.2015 20:30

Praca bardzo fajna. Atmosfera rodzinna. Pieniądze są, wystarczy się wykazać i samodzielnie rozwiązywać problemy jak na inżyniera przystało.
    Smutny

18.04.2019 17:07

Atmosfera rzeczywiście rodzinna. Mówimy oczywiście o rodzinie patologicznej.

26.04.2019 10:47

a cóż to się stało, że tak mówisz? bolesne rozstanie? :-)
    BoskiEdwardo

10.08.2015 19:33

Jedynym plusem tej firmy jest kasa, słaba technologia, atmosfera - byłaby fajna gdyby nie jedna , niestety ważna osoba w firmie. NIE POLECAM!
    ab

10.02.2018 16:47

zgadzam się w zupełności
    przemyśl

04.06.2016 14:38

A jak sytuacja miewa się w przemyślu? A zarobki to od ile się zaczynają (kraków / przemyśl)
    ffg

24.05.2016 15:16

Kasa? chyba tylko dla przydupasów przełożonych, dla nikogo więcej. Wykazać? nie da, bo sugerują się tylko tym co "pseudo" kierownicy mówią co wiąże się z kasa, skoro ktoś Cię nie lubi to Ci nie dadzą prawda?:). Atmosfera? zależy od "humorków" ludzi w pracy, niektórzy po prostu lubią się doje*** do wszystkiego. Wszyscy młodzi odejdą, bo chuja płacą, nie mówię o xxx k na start, tylko o kasie po jakimś tam okresie i zdobytym doświadczeniu.. a nie będziesz tam 5 lat i dalej za to co dostawałeś na początku. żenada! Prezes w końcu mógłby coś zadziałać w tym temacie. Powodzenia!
    ff

29.04.2016 16:26

Firma dobra na poczatek, atmosfera dla mlodych zla bo niektorzy starsi pracownicy lubia sie wyzywac na mlodszych, dlatego tez duzo mlodych odchodzi stamtad bo maja tego dosc.
    SoftwareEngineer

19.10.2015 00:02

Kasa kiepska, atmosfera tam również. Brak możliwości rozwoju. Nie polecam nawet na praktykę.
    safari

14.09.2015 13:46

Czy ktoś napisze wiecej na temat pracy jako programista w tej firmie?
    ciekawy

24.08.2015 17:56