Ktosiek13.12.2025 15:25
W sklepie płytki i towary na wystawie, bez widocznych cen dla klienta !! Na miejscu mały wybór, bardzo dużo towaru pod zamówienie. Gdy już sie pytasz o ceny handlowca to wychodzi bardzo drogo. To są małe Kartuzy, a nie Trójmiasto. Była sytuacja że u każdego handlowca była inna cena za towar !! Wchodząc tam masz uczucie totalnej obojętności od strony sprzedawców, żadnego zainteresowania klientem. Obsługa nie miła. Magazyn znajduje się na innym placu, strasznie nie równy teren, można samochodem miskę olejową zgubić. Na magazynie pracuje dwóch ludzi, sprawiają wrażenie strasznie obojętnych. Długo się czeka na wydanie towaru. Popełniają błędy w wydaniu towaru. Dziwna atmosfera jest w tej firmie, jakby ludzie pracowali tam za karę. Jestem z okolic Kartuz, jak pytałem się znajomego na temat firmy, to kręcił głową i mówił że strasznie się tam zmieniło i zepsuło na gorsze. Ponoć dobrych ludzi zwalniają i mało płacą. Z resztą jak byłem odbierać towar z magazynu to pracownik miał akcent wschodni. Moim zdaniem to już świadczy o kombinowaniu i oszczędzaniu na ludziach i braku profesjonalnego podejścia do klienta. Nie polecam robić zakupów w tej firmie.