Tekno Polska Sp. z o.o. Sp.k.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 21 ocen.

Tekno Polska Sp. z o.o. Sp.k.
3 21 6 1

Opinie o Tekno Polska Sp. z o.o. Sp.k.

Iza

Firma jest zadłużona, niewypłacalna, skutecznie omijają obowiązek płacenia należności.

Jan

Uwaga Firma jest niewypłacalna ! nie wypłacają pensji ani pieniędzy dostawcą. Gdybym tylko wcześniej tutaj trafił :(, tą firmą powinna zająć się Policja ! śmieją się w twarz i wydają się być bezkarni.

Prawdomowny

Firma kiedyś nazywała się Tekno. Wystarczy wpisać Tekno w google i przeczytać opinie. Firma dno.

S.B.G.

Firma rozwija się szybko, zwalniaja ludzi ktorzy nie chca pracowac i szybko zastępują złych dostawców. Niestety, zazdrość jest brzydka. Polecam wszystkim, aby zaczęli tutaj pracować

waldemar
@S.B.G. 25.07.2018 13:46

jesteś śmieszny, firma oszukuje na każdym kroku nawet przy nowych pracownikach rozmawiają w jaki sposób ugadać się z firmą żeby wystawili zaniżone faktury i proszą o załatwienie tematu pracowników, żeby sami byli czyści. Nie wspominam już o traktowaniu pracowników. Jest tam kilka osób którzy naprawdę są porządni, ale kadra zarządzająca to dno.

Pracownik
@waldemar 25.07.2018 18:27

Praca jakto na produkcji. Warunki slabe. Brak nawet ubezpieczenia grupowego. Zero dofinansowania czy np wczasy pod gruszą. Ostatnio opóźnienie w wyplacie. Ukraińcy odchodzą nawet. Nie wiem czy tam zostanę. Kiedys bylo inaczej.

Podwykonawca
@S.B.G. 25.07.2018 13:46

Firma oszukuje dostawców, przewoźników i pracowników. Zwodzą odnośnie płatności za faktury. Pracownicy z Ukrainy odeszli, bo firma która ich zatrudnia nie otrzymała zapłaty. Byłem ich podwykonawcą i do dzisiaj nie otrzymałem zapłaty za faktury, tylko obiecują i przeciągają. Przestrzegam wszystkich aby nie dali się nabrać na ich piękne słówka! Omijajcie ich z daleka, jeśli nie chcecie stracić pieniędzy. Panie S.B.G po co Pan zwala winę na zazdrość skoro to państwo macie problem i nie jesteście wypłacalni. Chcecie nabrać kolejne osoby?

S.B.G. Transport spzoo
@Podwykonawca 30.07.2018 13:44

Jestem dostawcą tej firmy od roku i nigdy nie miałem żadnych problemów. Słyszałem, że niektórzy pracownicy i niektórzy sprzedawcy potajemnie zgodzili się ukraść pieniądze firmy, zwiększając koszty, a następnie dzieląc pieniądze. uważali, że są sprytni, ale zostali wytropieni i wyrzuceni, a teraz skarżą się, że nie mogą już kraść pieniędzy od tej firmy. teraz prawdopodobnie kradną gdzie indziej. Pracuję bardzo dobrze z tak uczciwymi ludźmi.

Podwykonawca
@S.B.G. Transport spzoo 30.07.2018 14:43

S.B.G. Transport spzoo powiem Ci, że wymyślają coraz lepsze wymówki czemu nie spłacacie zaległych faktur. Jako dostawca skąd masz takie informację, chyba musisz być z nimi bardzo blisko. Codziennie słyszę od nich nową historię. Skoro tak dobrze Ci się współpracuje z nimi to czemu innym podwykonawcom, dostawcom a nawet pracownikom nie płacą? Jeśli możesz to w prywatnej wiadomości wyślij mi numer do osoby z którą się kontaktujesz i płaci Ci te pieniądze , albo potwierdzenie przelewu jakie ostatnie od nich dostałeś? Tyle jest tutaj osób poszkodowanych a żadnych dowodów potwierdzających twoja teorię że firma jest wypłacalna. Chętnie tez się z Tobą wszyscy którzy nie maja od nich wpłat spotkamy żebyś nam opowiedział dlaczego akurat Tobie płaca i jak to robisz? Podaj mi do siebie kontakt chętnie się skontaktuje. A jeśli tego nie zrobisz to znaczy że wypisujesz bzdury. Wybacz nie wierze Ci że to wspaniała firma.

spostrzegawczy
@Podwykonawca 31.07.2018 11:55

Przecież oni sami wypisują te komentarze pod nazwą S.B.G. Transport spzoo co w Wy ślepi jesteście ?

S.B.G. Transport spzoo
@Podwykonawca 31.07.2018 11:55

używam przedpłaty lub nikt ze mną nie pracuje

AKM
@S.B.G. Transport spzoo 30.07.2018 14:43

Ja też chętnie spotkam z podwykonawcą, który tak chwali tą firmę. Ja również nie mogę doprosić się o uregulowanie płatności za fakturę, a mało tego ostatnio nawet nie chciano nas wpuścić do tej wspaniałej firmy. Nie odpowiadają na meile i nie odbierają telefonów, ukrywają się. Taka to jest uczciwa i rzetelna firma.

Paolo

Oszuści I kretacze! niewyplacalni!

Oszukany, niewypłacalna firma

Uwaga firma jest niewypłacalna ! Radzę uważać zwłaszcza usługodawcom i kontrahentom. Mam wszystkie pisma, faktury męczę się już z tą firmą od roku ! Zero odzewu na maile po odebraniu telefonu zapewnienia, że faktura będzie opłacona.

Heniek

Lepiej trzymać się z daleka... zero organizacji, zero kompetencji i tona długów. Nie polecam.

Kontrahent Open Axis
@Heniek 08.07.2018 16:11

Firma Open Axis/Tekkno Polska wraz z panem Paolo Velardi mam wrażenie że działają na rynku wykorzystując innych, zarówno kontrachentów jak i pracownikow - jak widać po tym forum. Jestem ich kontrahentem, są mi winni kilkanaście tysięcy, jeśli mi zapłacą napiszę o nich lepszą opinię. W tym momencie są moimi dłużnikami.

Cieć

Dobre towarzystwo

Iwona

Czy firma Tekno Polska prowadzi obecnie rekrutacje? Czy ktoś posiada takie informacje? A może któryś z pracowników chciałby wypowiedzieć się o swoich doświadczeniach związanych z rekrutacją w tej firmie? Jak przebiegła rozmowa o pracę? Zachęcam do aktywności na forum. Jest to bardzo pomocne dla osób poszukujących pracy w Łodzi.

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Tekno Polska Sp. z o.o. Sp.k.? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo ważna!

Zyczliwy
@Administrator 12.04.2018 09:38

Jaka kariera? maja cię w du*IE i placa śmieszne pieniądze

Prawdomowny

Ciekawe dlaczego firma zmieniła nazwę? Dawne Tekno nazywa się teraz OpenAxis także ludzie uważajcie gdzie wysyłacie CV! Trafić tam to coś strasznego jeśli chcecie zarobić i aby was szanowano unikajcie tej włosko ukraińskiej firmy. Polacy tam są dla nich nikim

admin

Czy zrobienie wielkiej kariery w firmie Tekno Polska Sp. z o.o. Sp.k. jest możliwe? Wypowiedz się na naszym forum.

Wandzia
@admin 13.10.2015 16:16

Nie nie Nie, jaka kariera? Zapie....na produkcji?za marne 1600?

PRAWDA

Totalny brak szacunku do pracownika traktowani są jak śmieci jeśli chodzi o Polaków brak obiecanych podwyżek oraz pakietów socjalnych wyśmiewanie się z ludzi pracujacych na produkcji.Oczekują od ludzi wiele a sami nic nie robią za biurkami.

Tak jest

Praca katastrofa

Cieć

Szczerze nie polecam pracy w tej firmie!! Poniżanie Polaków, totalny brak organizacji, niekompetencja zarządzających,zero szacunku dla pracownika KAŻDEGO szczebla, poza tym najprawdopodobniej firma wkrótce wycofa się z rynku w Polsce. Oszukuja kontrahentów i szukają zysku nielegalną drogą.

BOLEK

nie polecam atmosfera tragedia kasa druga tragedia firma włoska a polaków traktują jak murzynów nie ubliżając murzynom liczą się tylko Ukraina

Zyczliwa

Dokładnie atmosfera tragedia. A niektore Panie pracujace tam porazka. Mysla,ze maja wyzsze stanowisko i im sie w dupach poje***.

Blabla

Nie polecam. Mala kasa a do tego atmosfera nie do zniesienia

Zostaw opinię o Tekno Polska Sp. z o.o. Sp.k. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tekno Polska Sp. z o.o. Sp.k.