Pracownik09.06.2020 07:01
Oddział w Wiązowie.Nigdy nigdzie tak ciężko nie pracowałam jak w tym banku i jednocześnie pensje na żenująco niskim poziomie. Jedna przerwa 15 min i cały czas klient za klientem.To jest (usunięte przez administratora) innego słowa nie znajduje oddającego trafniej realia pracy tam.Nie masz jak napić się wody lub wyjść do toalety.A kropka nad i to osoba Dyrektorka która jest mega wyniosła, stwarza dystans między sobą a pracownikami, atmosfera jest sztuczna, pracownicy są zastraszeni na tyle że między pracownikami nie ma koleżeńskich relacji. Zapytanie koleżanki np. o to jak minął weekend wydaje się niestosowne!,bo tu tylko praca,praca,praca.Wiec nie ma koleżanek,śniadanie zjadasz sam,każdy osobno żeby przypadkiem się nie zaprzyjaźnić z kimś czy wymienić informacji.Dziwne,specyficzne miejsce w którym nie zarobisz napewno za to napracujesz się jak osioł i raczej nie licz że Twoja praca zostanie doceniona przez dyrektorkę,która za maską która wkłada ukrywa niepewność związana ze stanowiskiem,bojąc się jego utraty jak sądze????????"Im kto mniej wart tym wyżej głowę nosi"