Warszawski Bank Spółdzielczy

Adres: Fieldorfa 5A, 03-984 Warszawa

NIP: 5250006176 KRS: 0000082262

Warszawski Bank Spółdzielczy
4 40 61 5 1

Opinie o Warszawski Bank Spółdzielczy

Filtruj opinie po kryteriach:

B
 Opinia

Proszę o info jaka jest sytuacja w Państwa banku. Jak Prezes i inni kierownicy. Czy uczciwie kierują bankiem?

Pomocna?
Tak3Nie1
Uprzejma
 Opinia
@B 20.06.2019 17:31

Jest wiele informacji podlegających ujawnieniu, jak nie ma ich na naszej stronie internetowej to można się osobiście zgłosić do centrali Banku gdzie zostaną udzielone wszelkie informacje. Co do drugiej części pytania to zapraszam do Centarali Banku na ul. Fieldorfa gdzie Prezes osobiście rozwiane wszelkie wątpliwości.

Pomocna?
Tak13Nie5
Anonim
 Opinia
@Uprzejma 22.06.2019 12:59

Dziękuję bardzo za informację

Pomocna?
Tak2Nie
Skrzypacz ka
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@B 20.06.2019 17:31

Zatkało wszystkich przydupasów z poprzedniej ekipy? Nie robicie sobie żartów z obecnych pracowników? Prawda i dobra zmiana zawsze się obroni kmioty.

Pomocna?
Tak3Nie2
Nabywcy
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Uprzejma 22.06.2019 12:59

60 rodzin cierpliwie czeka

Pomocna?
Tak2Nie
Skrzypacz.ka
 Opinia

Oj musiała prawda zaboleć. Kop trafił prosto w jądra pewne persony. Usunięto wiele wartościowych informacji.

Pomocna?
Tak6Nie2
Bogda
 Opinia
@Skrzypacz.ka 18.06.2019 19:36

Admin będzie kasował wszystkie posty mówiące o aktualnej sytuacji. Mogą pozostać tyko debilne wpisy typu "Charyzmatyczność, rzutkość, asertywność, nowoczesność, operatywność, wiedza, sprawność, kreatywność, inteligencja" i inne hymny pochwalne. Przypominam o raportowaniu zaznaczania buziek pod wpisami, bo ostatnio spadła efektywność.

Pomocna?
Tak10Nie9
Gfg
 Opinia
@Skrzypacz.ka 18.06.2019 19:36

Czy bank ma obecnie jakieś problemy finansowe? Na forum są bardzo dziwne opinie ?

Pomocna?
Tak5Nie5
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie5
Zenek
 Opinia

Wrzuć, Kaśka. Poczytamy.

Pomocna?
Tak2Nie4
Byłalojalna
 Opinia

Widziałam. Masakra!

Pomocna?
Tak1Nie5
WiktorekNidorozwojek
 Opinia

Tytani, uzdrowiciele, wizjonerzy (przedstawiciele trójkąta Ciechanów, Przasnysz, Pułtusk) CeVałki rozsyłają. Ta chyba dobry znak?

Pomocna?
Tak5Nie38
Aldonapuszczalska Ch
 Opinia
@WiktorekNidorozwojek 09.05.2019 19:52

Podobno Pułtuski Anioł szuka nowych Alternatywy

Pomocna?
Tak5Nie34
Nadzieja
 Opinia

Charyzmatyczność, rzutkość, asertywność, nowoczesność, operatywność, wiedza, sprawność, kreatywność, inteligencja

Pomocna?
Tak64Nie4
Zdesperowany
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Nadzieja 07.04.2019 22:01

Panie Prezesie (usunięte przez administratora). Proszę się zastanowić jak rozwiązać sprawę ludzi 60 mieszkan w Gdansku którzy przez działania Państwa banku nie mają mieszkań i są w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej. Wiele zależy od Pana decyzji a proszę pamiętać że 60 rodzin nie odpuści i sprawę nagłosni w mediach.

Pomocna?
Tak15Nie19
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak54Nie63
Aaaa
 Opinia

Co kto woli. Pij do dna. Na zdrowie!

Pomocna?
Tak93Nie7
Faust.yna
 Opinia

"Idź precz szatanie!"

Pomocna?
Tak77Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miodek
 Opinia

„rzeby”- cóż to za słowo! Chyba edukację zakończyłeś na pierwszej klasie „podstawówki”!

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adolf
 Opinia

Po co te emocje Łinstonie? Twoje czarne wizje się nie sprawdzają. Życzysz firmie najgorszego a bank idzie do przodu. Pogódź się z tym i znajdź sobie i inny obiekt do złorzeczeń

Pomocna?
Tak73Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak31Nie42

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbydlak
 Opinia

To dobrze, bo potrzebujemy tu postawnego, z deficytem, do wyprowadzenia sztandaru.

Pomocna?
Tak5Nie45

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pesymista
 Opinia
@Zbydlak 04.02.2019 21:47

Oby nie musiał gasić światła!

Pomocna?
Tak6Nie44

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elusia
 Opinia

W ciągu ostatniego roku zrobił dużo dla rodziny i znajomych. Jaką instytucję będzie leczył teraz "doktor"?

Pomocna?
Tak3Nie45

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Elusia 10.03.2019 23:46

Kto nowym Prezesem?

Pomocna?
Tak1Nie51
Klozetowa Miecia
 Opinia
@Nick 31.03.2019 10:02

Panie Nikoś, a do czego panu ta wiedza potrzebna, co? I kto wogle mówił, że coś ma się zmienić? Na tym stanowisku jest już odpowiednia osoba. Nasz Pan Prezes. Nie interesuj się Pan, że tak powiem

Pomocna?
Tak68Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
skrzypacz.ka
 Opinia

Koleżkowie z poprzedniej ekipy mają się dobrze, urządzają sobie spotkanka na których wymyślają kolejne chore wpisy na temat miejsca w którym kiedyś mieli zaszczyt pracować i na osoby z którymi mieli zaszczyt pracować. Pożal się Boże egzemplarze, szkoda mi ich, będę im zawsze współczuła.

Pomocna?
Tak50Nie2
E-a
 Opinia
@skrzypacz.ka 11.12.2018 18:52

A mi ich nie żal.(usunięte przez administratora) Dobrze, że doniosłyśmy nowemu i ich zwolnił. Najgorsze, że jeszcze kilka kretów z tamtej ekipy zostało.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gel
 Opinia
@skrzypacz.ka 11.12.2018 18:52

No słyszałam o tych " NOWYCH FACHOWCACH" jedna z nich nawet zamiast powszechnie znanej restrukturyzacji kredytów podobno dokonuje jakiejś STRUKTURYZACJI KREDYTÓW??????!!!!!!! Skąd ten WULKAN intelektu się wziął.

Pomocna?
Tak27Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wulkan
 Opinia
@Gel 12.12.2018 14:26

Dziewczynko lub chłopczyku sam sie wyedukuj i zapytaj mądrzejszych kolegów czym jest strukturyzacja nim na forum strzelisz sobie w kolano z uwagi na brak wiedzy z zakresu bankowości. Nic dziwnego ze juz nie pracujesz

Pomocna?
Tak11Nie2
Łinston
 Opinia
@Wulkan 13.12.2018 13:21

Od kiedy terminu "strukturyzacja" używa się w odniesieniu do kredytów? Jakaś nowomoda, więc z brakiem wiedzy to może nie wyskakuj. W Pułdupsku lub gdzieś na Szkieletczyźnie a może nawet w samym Tarczyniu taka terminologia jest używana ale nie w cywilizowanej części Polski A.

Pomocna?
Tak6Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ob.ojętny
 Opinia
@Wulkan 13.12.2018 13:21

Chyba pracowałaś/eś albo w SK BANKU Wołomin albo SKOK Wołomin. Oni tak dzielnie sobie radzili i wprowadzali tę nowo mowę no i nowatorskie rozwiązania w dziedzinie bankowości, aż wkroczył KNF i zrobił z nimi porządek...… myślę więc, że dla dobra twojej firmy lepiej nie zabieraj głosu w tej sprawie. Coś słyszałaś/eś, ale nie wiesz, gdzie dzwonią więc udzielę Ci korepetycji, że pojęcie strukturyzowane w PROFESJONALNYCH BANKACH dotyczy produktów depozytowych..... więcej sobie poczytaj....

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie24

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miodek
 Opinia

Gratuluję znajomości ojczystego języka. Hołota nie pisze się przez „ch”!!!

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oczekujący Jan
 Opinia

To prawda. Jak im stare zwolnią zawiasy za dobre sprawowanie i wplynie poreczenie biznesu z Pomorza

Pomocna?
Tak5Nie19

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bezrolny
 Opinia

Widział ja jak Waldek leciał na miotle, Tadka z łopatą przy wynglu, a Czesława jak śpiewa. Nie wyglądali jakby coś knowali. Poza tym na chłopski rozum, jakieś słaby gospodarz, to każde gospodarkę zapuścisz, żaden nowy ciągnik nie pomoże czy żyzna gleba. No ale może ja się nie znam

Pomocna?
Tak50Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wielebny
 Opinia

Do ch... karmazyna, opanujcież się! Święta za pasem, a tu klimaty jak w apokalipsie Św. Jana. Apeluję do ludzi, którzy pozostali (w wierze), jak i do tych, którzy odeszli, o spokój. Nie lękajcie się, fałszywe proroctwa się nie spełnią. Z Bogiem!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bugie
 Opinia

Ta sosenka to prawdziwy Szerlok, trzeba zrobić komisję śledczą. Przewodniczący może być tylko jeden.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie16

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zdziwiony
 Opinia

Co masz na myśli?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldi
 Opinia

Faktycznie sensacja, przecież każdy wie że żona pracowała przed przyjściem P.Ch 3 lata wcześniej. A i brata widziałem w banku za poprzedniej ekipy. Próbujesz sosenko nakręcić atmosferę, tylko po co?

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tołdi
 Opinia
@Waldi 06.12.2018 21:15

O wielki Waldi, Książe ciemności i bródu, wiedziałem, że wrócisz. Tęsknimy za Tobą \m/

Pomocna?
Tak46Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jodełka Basia
 Opinia

Nie wzniecaj nowego ognia sosenko, bo jeszcze twój konar zapłonie. Lepiej dbaj o swoje ognisko domowe.

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radzy Mina
 Opinia

Widać że P.Ch ma wrogów w byłych zwolnionych pracownikach. Pamiętają starą strukturę, łatwo to zidentyfikować bo np. taka komórka gdzie niby pracuje jego żona nie istnieje. Była Ekipa sieje ferment, podważa zaufanie i już któryś raz brutalnie atakuje żonę, P.Ch. Niestety żal im (usunięte przez administratora) ściska, że bank idzie do przodu i radzi sobie bez nich. Na pohybel roszczeniowym i rozbestwionym cwaniakom.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie15

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiaczesław
 Opinia

Waldek, odpuść. My mielim swój czas. Dajmy innym działać. Dosyć złego już wyrządzilim. Trzeba się z tym pogodzić. Nie chejtuj, tylko daj nowym laika.

Pomocna?
Tak51Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaaaaa
 Opinia

Kto nowym prezesem?

Pomocna?
Tak4Nie27

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
BezCiebieJużNicNieMaZnaczenia
 Opinia

Tadeusz, co u Ciebie? Jak żyjesz? Gdzie jesteś?

Pomocna?
Tak58Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Człowiek z blizną
 Opinia

Ludzie opamiętajcie się z tym jadem. Odejście Prezesa to byłoby nieszczęście. Natomiast każdy w naszym banku wie ile ten facet naruszył interesów różnych cwaniaków. Być może drogi kolego jesteś jednym z nich. Ja w tej instytucji pracowałem za poprzedników i żegnałem ich bez żalu, a za tym człowiekiem wszyscy staną murem. Cynizm który przez Ciebie bije źle o Tobie świadczy i wygląda że nic nie wiesz o naszej firmie.

Pomocna?
Tak92Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaaaaaa
 Opinia

Czyli zmiana Prezesa?

Pomocna?
Tak4Nie33

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak wypowiecie się na temat związany z wynagrodzeniami w Warszawski Bank Spółdzielczy? Czy od czasu dodania ostatniej opinii zarobki w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marcin
 Opinia
@Administrator 09.04.2018 10:12

TAAA w dół

Pomocna?
Tak4Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik wbs
 Opinia
@Administrator 09.04.2018 10:12

Jest coraz lepiej.Zagonili do solidnej pracy.Kto uczciwie pracuje to zarabia.Koncza się czasy CZY SIE STOI CZY SIE LEZY.TO SIE NALEZY.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alina
 Opinia

Jeżeli jesteś pracownikiem wbs i tak oczerniasz miejsce które daje ci pracę i nie jesteś zadowolony to co tam robisz,?Wlaśnie tacy jak Ty powinni być natychmiast zwolnieni lub mając trochę honoru sam się zwolnić.Towarzystwo rozbestwione nauczyli się tylko brać.Teraz boli bo wprowadzone są rygory i wymagania.Nie martw się nie splajtuja.Sciagaja ludzi którzy chcą pracować i wiele potrafią bo na takich jak Ty liczyć nie mogą..Styl pisania wskazuje,że to nie pierwszy sfrustrowany twój post.czyzbys był już byłym pracownikiem nas?

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janina
 Opinia
@Administrator 09.04.2018 10:12

Dziwne są te opinie w zasadzie jakieś pojedyncze głosy frustratów. Ludzi którzy zapewne musieli z banku odejść bo mieli swoje na sumieniu.Owszem pracy jest więcej, szefostwo wymaga więcej ale praca mi zaczyna sprawiać przyjemność. Ci z nas co pamietają historię to wiedzą jak było. W zasadzie od początku tego roku wraz z nowym zarządem to jest zupełnie inna instytucja. Mam już swoje lata i trochę widziałam. Z tego co mi wiadomo to bank ma już niezły wynik. Ja osobiście kibicuję nowemu zarządowi, w szczególności Prezesowi bo to wyjątkowo zdolny młody człowiek.

Pomocna?
Tak35Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Człowiek z blizną
 Opinia

Nie wiem czym się podniecasz i siejesz ferment. To przez takich jak z Ty podszywaczy z konkurencji rozsiewane są pseudo sensacyjne informacje. O tym że bank podobnie jak inne w tym kraju spoldzielcze i komercyjne instytucje się sanuje to żadna nowość. Od roku wszyscy to wiedzą. A to że wykupił obligacje to akurat świadczy że go na to stać. Poczytaj sobie opinie maklerskie gdzie jest wlasnie za to chwalony przez rynek. Dlatego jeszcze w tym roku będziesz odszczekiwał ten jad psikuto.

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony pracownik
 Opinia

Pozdrawiamy wolnych ludzi z TERCETU EGZOTYCZNEGO

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Też pracownik wbs
 Opinia

Oj nawet nazwiska dobrze nie znasz.To świadczy o inteligencji.Piszac trzeba wiedziec co się pisze .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotruś Kundel
 Opinia

Zarobki? Cały czas w dół. O premiach zapomnij. Oczywiście ludzie prezesa w tym gronie są wyróżnieni. Przecież to ponad przeciętni ludzie. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie15

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AZAZEL
 Opinia

podobno mają KNF

Pomocna?
Tak10Nie24

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maryna666
 Opinia
@AZAZEL 09.03.2018 13:55

ja słyszałam, że już mieli

Pomocna?
Tak1Nie15

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marcin
 Opinia

Warszawski Bank Spółdzielczy to jakaś tragedia. Zmienił się Zarząd po kontroli(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak46Nie23

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Warszawski Bank Spółdzielczy? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pizdi
 Opinia

Opinie moich poprzedników to jakaś sraczka. Banda frustratów podszywających się pod kogoś. "Monika" i pracowałem transwestytów zatrudniali? Ja słyszałem o solidności nie o nowoczesności ale ja wolę solidność. Więc pok...rwy najpierw się czegoś dowiedzcie a później piszcie.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
obserwator
 Opinia

A ja słyszałam od obecnego pracownika że wchodzi kontrola KNF. Pewnie niedługo ogłoszą plajtę tak jak BS Nadarzyn.

Pomocna?
Tak22Nie22

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

Warszawski BAnk Spółdzielczy ( wbs ) odłam banku spółdzielczego ( BS ) Chłopki z Fildorfa chcą sie podrasować to se dodały przed nazwą Warszawski TO jeden chłan wiem co mówie pracowałem tam im o to chodzi aby wyruchać klijenta po całosci UWAGA !

Pomocna?
Tak22Nie23

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hmm
 Opinia
@Monika 08.05.2015 08:35

cóż, poziom wypowiedzi :"Monika"- czytaj "pracowałem" mizerny o czymś lub o kimś to świadczy....

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Warszawski Bank Spółdzielczy - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej