Warszawski Bank Spółdzielczy
5 29 6 1

Opinie o Warszawski Bank Spółdzielczy

skrzypacz.ka

Koleżkowie z poprzedniej ekipy mają się dobrze, urządzają sobie spotkanka na których wymyślają kolejne chore wpisy na temat miejsca w którym kiedyś mieli zaszczyt pracować i na osoby z którymi mieli zaszczyt pracować. Pożal się Boże egzemplarze, szkoda mi ich, będę im zawsze współczuła.

E-a
@skrzypacz.ka 11.12.2018 18:52

A mi ich nie żal.(usunięte przez administratora) Dobrze, że doniosłyśmy nowemu i ich zwolnił. Najgorsze, że jeszcze kilka kretów z tamtej ekipy zostało.

Gel
@skrzypacz.ka 11.12.2018 18:52

No słyszałam o tych " NOWYCH FACHOWCACH" jedna z nich nawet zamiast powszechnie znanej restrukturyzacji kredytów podobno dokonuje jakiejś STRUKTURYZACJI KREDYTÓW??????!!!!!!! Skąd ten WULKAN intelektu się wziął.

Wulkan
@Gel 12.12.2018 14:26

Dziewczynko lub chłopczyku sam sie wyedukuj i zapytaj mądrzejszych kolegów czym jest strukturyzacja nim na forum strzelisz sobie w kolano z uwagi na brak wiedzy z zakresu bankowości. Nic dziwnego ze juz nie pracujesz

Łinston
@Wulkan 13.12.2018 13:21

Od kiedy terminu "strukturyzacja" używa się w odniesieniu do kredytów? Jakaś nowomoda, więc z brakiem wiedzy to może nie wyskakuj. W Pułdupsku lub gdzieś na Szkieletczyźnie a może nawet w samym Tarczyniu taka terminologia jest używana ale nie w cywilizowanej części Polski A.

Ob.ojętny
@Wulkan 13.12.2018 13:21

Chyba pracowałaś/eś albo w SK BANKU Wołomin albo SKOK Wołomin. Oni tak dzielnie sobie radzili i wprowadzali tę nowo mowę no i nowatorskie rozwiązania w dziedzinie bankowości, aż wkroczył KNF i zrobił z nimi porządek...… myślę więc, że dla dobra twojej firmy lepiej nie zabieraj głosu w tej sprawie. Coś słyszałaś/eś, ale nie wiesz, gdzie dzwonią więc udzielę Ci korepetycji, że pojęcie strukturyzowane w PROFESJONALNYCH BANKACH dotyczy produktów depozytowych..... więcej sobie poczytaj....

Łinston
@Ob.ojętny 14.12.2018 12:17

Homo.jętny fajna ksywa bardziej ci pasuje

E.S.

Na mieście chodzą pogłoski, że włos się jeży. Podobno Waldemar, Tadeusz i Czesław mają kontratakować i wymieść chołotę chrzanosia i jego żonki.

Miodek
@E.S. 07.12.2018 11:37

Gratuluję znajomości ojczystego języka. Hołota nie pisze się przez „ch”!!!

Oczekujący Jan
@E.S. 07.12.2018 11:37

To prawda. Jak im stare zwolnią zawiasy za dobre sprawowanie i wplynie poreczenie biznesu z Pomorza

Bezrolny
@E.S. 07.12.2018 11:37

Widział ja jak Waldek leciał na miotle, Tadka z łopatą przy wynglu, a Czesława jak śpiewa. Nie wyglądali jakby coś knowali. Poza tym na chłopski rozum, jakieś słaby gospodarz, to każde gospodarkę zapuścisz, żaden nowy ciągnik nie pomoże czy żyzna gleba. No ale może ja się nie znam

Wielebny

Do ch... karmazyna, opanujcież się! Święta za pasem, a tu klimaty jak w apokalipsie Św. Jana. Apeluję do ludzi, którzy pozostali (w wierze), jak i do tych, którzy odeszli, o spokój. Nie lękajcie się, fałszywe proroctwa się nie spełnią. Z Bogiem!

Radzy Mina

Widać że P.Ch ma wrogów w byłych zwolnionych pracownikach. Pamiętają starą strukturę, łatwo to zidentyfikować bo np. taka komórka gdzie niby pracuje jego żona nie istnieje. Była Ekipa sieje ferment, podważa zaufanie i już któryś raz brutalnie atakuje żonę, P.Ch. Niestety żal im (usunięte przez administratora) ściska, że bank idzie do przodu i radzi sobie bez nich. Na pohybel roszczeniowym i rozbestwionym cwaniakom.

E.S.
@Radzy Mina 06.12.2018 22:45

Zamilcz konfidencie z Pułtuska

Bugie

Ta sosenka to prawdziwy Szerlok, trzeba zrobić komisję śledczą. Przewodniczący może być tylko jeden.

sosenka

hej p.o. Prezesa P.Ch. jaki jest, każdy widzi. rodzinny biznes, żona to szefowa zespołu kadr i administracji, brat zarabia na zleceniach i się robi biznesik rodzinny, ech słabo to wygląda dla ludzi zwłaszcza, że brak decyzji knf i żaden już respekt wśród ludzi. mówi to wam coś szanowni ?

Zdziwiony
@sosenka 04.12.2018 22:09

Co masz na myśli?

Waldi
@sosenka 04.12.2018 22:09

Faktycznie sensacja, przecież każdy wie że żona pracowała przed przyjściem P.Ch 3 lata wcześniej. A i brata widziałem w banku za poprzedniej ekipy. Próbujesz sosenko nakręcić atmosferę, tylko po co?

Tołdi
@Waldi 06.12.2018 21:15

O wielki Waldi, Książe ciemności i bródu, wiedziałem, że wrócisz. Tęsknimy za Tobą \m/

Jodełka Basia
@sosenka 04.12.2018 22:09

Nie wzniecaj nowego ognia sosenko, bo jeszcze twój konar zapłonie. Lepiej dbaj o swoje ognisko domowe.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aaaaaa

Kto nowym prezesem?

BezCiebieJużNicNieMaZnaczenia

Tadeusz, co u Ciebie? Jak żyjesz? Gdzie jesteś?

Piotr C

Był taki, wymięty i niedoprany trochę od niego było czuć niedomytym. Zawsze zaspany.

Heniek
@Piotr C 28.11.2018 19:19

Ciekawe, że niedomytym czuć było z jego buzi. Ale czego on nie zrobi, żeby u nas pracować.

Wielbiciel p.Sz.

Jaki jest pan Piotrek? Nie wiecie ? Wszyscy kolesie mówią, że to równy gość. Jego kolesie. Jaki jest ? Mówił, że jest uzdrowicielem i ten bank wyciągnę z dołka. Ale....Chyba ma coś na sumieniu. KNF chcę go odstrzelić. Dlaczego ? Przecież to taki gość. I co dalej będzie z tą firmą. Pewnie szefem zostanie Bóg usia jako wiceszef. Boże miej ją w swojej opiece. ....Czas pokazał, że ludzie to jest wartość. W tym banku to widać.

Wiaczesław
@Wielbiciel p.Sz. 05.11.2018 21:29

Waldek, odpuść. My mielim swój czas. Dajmy innym działać. Dosyć złego już wyrządzilim. Trzeba się z tym pogodzić. Nie chejtuj, tylko daj nowym laika.

K.S.

Jak Szaflarska zostanie Chrzanosiem to dla banku kapota

Człowiek z blizną

Ludzie opamiętajcie się z tym jadem. Odejście Prezesa to byłoby nieszczęście. Natomiast każdy w naszym banku wie ile ten facet naruszył interesów różnych cwaniaków. Być może drogi kolego jesteś jednym z nich. Ja w tej instytucji pracowałem za poprzedników i żegnałem ich bez żalu, a za tym człowiekiem wszyscy staną murem. Cynizm który przez Ciebie bije źle o Tobie świadczy i wygląda że nic nie wiesz o naszej firmie.

K.S.
@Człowiek z blizną 09.11.2018 22:08

Pomylony jesteś czy z Ciechanowa?

Aaaaaaa

Czyli zmiana Prezesa?

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z wynagrodzeniami w Warszawski Bank Spółdzielczy? Czy od czasu dodania ostatniej opinii zarobki w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Marcin
@Administrator 09.04.2018 10:12

TAAA w dół

Pracownik wbs
@Administrator 09.04.2018 10:12

Jest coraz lepiej.Zagonili do solidnej pracy.Kto uczciwie pracuje to zarabia.Koncza się czasy CZY SIE STOI CZY SIE LEZY.TO SIE NALEZY.

Łuki
@Administrator 09.04.2018 10:12

Tym przybytkiem to powinna się prokuratura zainteresować a nie KNF

Alina

Jeżeli jesteś pracownikiem wbs i tak oczerniasz miejsce które daje ci pracę i nie jesteś zadowolony to co tam robisz,?Wlaśnie tacy jak Ty powinni być natychmiast zwolnieni lub mając trochę honoru sam się zwolnić.Towarzystwo rozbestwione nauczyli się tylko brać.Teraz boli bo wprowadzone są rygory i wymagania.Nie martw się nie splajtuja.Sciagaja ludzi którzy chcą pracować i wiele potrafią bo na takich jak Ty liczyć nie mogą..Styl pisania wskazuje,że to nie pierwszy sfrustrowany twój post.czyzbys był już byłym pracownikiem nas?

Janina
@Administrator 09.04.2018 10:12

Dziwne są te opinie w zasadzie jakieś pojedyncze głosy frustratów. Ludzi którzy zapewne musieli z banku odejść bo mieli swoje na sumieniu.Owszem pracy jest więcej, szefostwo wymaga więcej ale praca mi zaczyna sprawiać przyjemność. Ci z nas co pamietają historię to wiedzą jak było. W zasadzie od początku tego roku wraz z nowym zarządem to jest zupełnie inna instytucja. Mam już swoje lata i trochę widziałam. Z tego co mi wiadomo to bank ma już niezły wynik. Ja osobiście kibicuję nowemu zarządowi, w szczególności Prezesowi bo to wyjątkowo zdolny młody człowiek.

Człowiek z blizną

Nie wiem czym się podniecasz i siejesz ferment. To przez takich jak z Ty podszywaczy z konkurencji rozsiewane są pseudo sensacyjne informacje. O tym że bank podobnie jak inne w tym kraju spoldzielcze i komercyjne instytucje się sanuje to żadna nowość. Od roku wszyscy to wiedzą. A to że wykupił obligacje to akurat świadczy że go na to stać. Poczytaj sobie opinie maklerskie gdzie jest wlasnie za to chwalony przez rynek. Dlatego jeszcze w tym roku będziesz odszczekiwał ten jad psikuto.

Zadowolony pracownik

Pozdrawiamy wolnych ludzi z TERCETU EGZOTYCZNEGO

anonim

(usunięte przez administratora)

Też pracownik wbs

Oj nawet nazwiska dobrze nie znasz.To świadczy o inteligencji.Piszac trzeba wiedziec co się pisze .

Piotruś Kundel

Zarobki? Cały czas w dół. O premiach zapomnij. Oczywiście ludzie prezesa w tym gronie są wyróżnieni. Przecież to ponad przeciętni ludzie. Taka np Lady Gaga czyli pani piotrusiowa ma szczególne powody do zadowolenia. Wszyscy w banku wiedzą jaka z niej wielka fachura - do brania kasy.

AZAZEL

podobno mają KNF

Maryna666
@AZAZEL 09.03.2018 13:55

ja słyszałam, że już mieli

Marcin

Warszawski Bank Spółdzielczy to jakaś tragedia. Zmienił się Zarząd po kontroli KNF, obecnie na tych stanowiskach pozatrudniali jakiś pożal się boże speców z Polski C. Mają kłopoty finansowe o których nie informują, wykonują jakieś dziwne ruchy zatrudniając swoich znajomków. Doją trupa w najlepsze. Co za (usunięte przez administratora)

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Warszawski Bank Spółdzielczy? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pizdi

Opinie moich poprzedników to jakaś sraczka. Banda frustratów podszywających się pod kogoś. "Monika" i pracowałem transwestytów zatrudniali? Ja słyszałem o solidności nie o nowoczesności ale ja wolę solidność. Więc pok...rwy najpierw się czegoś dowiedzcie a później piszcie.

SHAMAN

BPS to banki z epoki "kamienia Łupanego" liczą na starych dziadków co nie umieją liczyć!!!! A zalogować się powinni wnuki (nie ważne czy to firma czy os. prywatna!!! TE BANKI POWINNI ZLIKWIDOWAĆ BO TO WIELKIE OSZUSTWO!!!!

obserwator

A ja słyszałam od obecnego pracownika że wchodzi kontrola KNF. Pewnie niedługo ogłoszą plajtę tak jak BS Nadarzyn.

Monika

Warszawski BAnk Spółdzielczy ( wbs ) odłam banku spółdzielczego ( BS ) Chłopki z Fildorfa chcą sie podrasować to se dodały przed nazwą Warszawski TO jeden chłan wiem co mówie pracowałem tam im o to chodzi aby wyruchać klijenta po całosci UWAGA !

hmm
@Monika 08.05.2015 08:35

cóż, poziom wypowiedzi :"Monika"- czytaj "pracowałem" mizerny o czymś lub o kimś to świadczy....

Zostaw opinię o Warszawski Bank Spółdzielczy - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Warszawski Bank Spółdzielczy