Spółdzielnia Popowice non stop poszukuje pracowników. Incognito lub oficjalnie, ale częściej incognito. Byłam na rozmowie i powiedziałam jakie są moje umiejętności i oczekiwania finansowe. Prezes zaprosił mnie na kolejne spotkanie i zaproponował pensję w wysokości minimalnej pensji krajowej + 200 zł. Przy okazji usłyszałam negatywne opinie na temat osoby, która odeszła, a którą miałabym zastąpić. Dodam , że mam studia podyplomowe i wieloletnie doświadczenie w nieruchomościach, Strata mojego czasu, brak klasy i brak szacunku dla człowieka.
Trochę jakby czas zatrzymał się w miejscu.
Zachęcam osoby pracujące obecnie w firmie Popowice Spółdzielnia Mieszkaniowa do odświeżenia tego wątku najnowszymi wieściami dotyczącymi tego pracodawcy! Chętnie dowiemy się informacji w temacie aktualnego rozwoju tej firmy, kwestie benefitów również będą tu bardzo istotne! Przypomnę Wam również, że opinie łamiące regulamin serwisu gowork będą usuwane przez administratora!
Firma Popowice Spółdzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-Własnościowa prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Inspektor ds. rozliczeń i windykacji , Wrocław - Sierpień 2022
- Kierownik działu inwestycji i przetargów, Wrocław - Sierpień 2022
- Administrator/Administratorka Nieruchomości, Wrocław - Sierpień 2022
- Inspektor ds. członkowsko - mieszkaniowych, Wrocław - Sierpień 2022
- Specjalista ds. Lokali Użytkowych, Wrocław - Kwiecień 2022
Czy pracujesz w firmie Popowice Spółdzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-Własnościowa lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Popowice Spółdzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-Własnościowa?
Zobacz opinie na temat firmy Popowice Spółdzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-Własnościowa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.