Cześć.:) liczę na ocenę atmosfery. po przejrzeniu strony zdaje mi sie ze raczej będzie dobra ale czy podczas pracy występują jakieś większe problemy?
Gucio
20.01.2025 16:05
Atmosfera wśród kadry jest bardzo koleżeńska. Wiele osób jeździ z DT od lat i uwielbia spędzać czas w towarzystwie współpracowników. Energia jest pozytywna, w większości klimat jest luźny, pełen żartów i śmiechu. Zdarzają się posezonowe spotkania kadry, na które wszyscy lubią wpadać, a co więcej, wiele osób utrzymuje stały kontakt poza sezonem realizując wspólne zajawki :) Większość instruktorów dzieli się swoją pasją z innymi, co sprawia, że wiedza jest przekazywana z entuzjazjem. Program "młoda kadra" sprawia, że wśród kadrowiczów znajdują się też osoby, które dotychczas jeździły na obozy jako uczestnicy - zapewnia to swoistą świeżość i jest ogniwem ułatwiającym kontakt z młodzieżą, a dla młodej kadry - potężną dawkę doświadczenia i możliwość spędzenia wakacji w ulubionym miejscu i zarobienia kasy. Mimo, że każdy ma swoje obowiązki, to zawsze można liczyć na pomoc innych. Jak to przy pracy z dziećmi - zawsze jest co robić i trzeba być w gotowości do nowych wyzwań. W razie ewentualnych problemów wychowawczych na miejscu jest zawsze kierownik obozu i organizator, którzy służą pomocą i doświadczeniem ;) Warunki zatrudnienia są zawsze indywidualne - bazowane na doświadczeniu, wiedzy i umiejętnościach.
Zostaw merytoryczną opinię o Łukasz Karlak Dream Team