Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

5. Opinie o P.H.U. Holiday Sport Roman Kunert

Opinie o Holiday Sport Roman Kunert Nowe Bielice

ReviewUserIconPracasszonowa

17.08.2023 23:17

Nikomu nie polecam. Stawka miesięczna brzmi dobrze dopóki nie pojedzie się do pracy i nie dowiadujesz się, ze trzeba pracować po 15h dziennie. Stawka za godzinę wychodzi przy dobrych wiatrach 10zl. Kompletny brak szacunku do osob tam pracujących. Obojętnie czy jesteś animatorem, ratownikiem czy kelnerem i tak Wielki Pan Roman zrobi z ciebie (usunięte przez administratora) no bo trzeba się zniżyć do jego poziomu… Daje do myślenia fakt iż z ok. 25 osob pracujących w moim sezonie, na następny wróciło tylko dwóch O pełnej premii możesz zapomniec oczywiście, odbiorą ci ją nawet za wypadek w pracy, który nie wynikał z winy pewnej osoby Pominę fakt, iż na ewidencji czasu pracy wpisywali dużo mniej godzin, żeby wynagrodzenie się zgadzało. NIE POLECAM

ReviewUserIconMMK

10.07.2023 10:33

Sama praca w sobie git jeśli chodzi o managera obiektu jest tragedia ten człowiek kompletnie nie nadaje się na to stanowisko najbardziej interesuje go życie pracowników to co robią po pracy jak i również szukanie kozła ofiarnego na którym się może wyrzyc obraża wyzywa i do tego bez podstawne odbieranie premi po czym można usłyszeć bo padło na ciebie masakra zero szacunku a sam oczekuje od pracowników szacunku nie polecam
    ReviewUserIconNie rozczarowana

26.02.2021 21:56

Czytam tą ostatnią opinię i mam wrażenie, że nie myślimy o tej samej osobie. Też pracowałam u Pana Kunerta i nie wspominam pracy u niego źle. Pracowałam sezonowo i bardzo mile to wspominam. Umowa zlecenie na kwotę, która zarabiałam. Premia, która miałam ustaloną również została mi wypłacona. Ogrom ludzi zatrudnionych, każdy ma spanie i jedzenie. Nikt nie pracuje po 15 godzin!!!!!. Grafik mieliśmy ułożony prawidłowo. Ja nie rozumiem. Jeżeli komuś nie odpowiada praca to niech się zwolni A nie później opisuje pracodawcę na necie i jest z tego zadowolony. Jak się źle czułam którego dnia to kierowniczka kazała mi iść odpocząć i nikt mi nawet złotówki za to nie odliczyl. Apel do wszystkich autorów negatywnych komentarzy. Wyjeżdzajcie szybko za granicę, wtedy docenicie szybko byłą pracę i pracodawcę. Pozdrawiam Pana Romka i nie pozdrawiam autorów negatywów.
    ReviewUserIconKiedyś pracownik

21.04.2021 21:05

Przybądź, zobacz,odczujesz, ocenisz. Nie napiszę nic więcej,bo szkoda gadać... Długie ręce szefa... Jeśli napisał bym szczegóły zbyt łatwo byłoby ustalić tożsamość... Nie pozdrawiam firmy i właściciela

ReviewUserIconToldy

04.03.2022 19:16

Nie polecam pracy to kłamcy i (usunięte przez administratora) a Ty teraz komentarze pozytywne piszesz nie polecam tam pracy sezon się zbliża i już szukają ludzi do pracy...p.s nie pozdrawiam kłamców

ReviewUserIconPracownik sezonowy

28.02.2022 19:14

Chciałam podzielić się informacjami na temat prac w Holiday w Łazach. Pracowałam tam 3 sezony jako kelnerka i w tym roku będzie to mój 4 sezon. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko super pukładane, paca zgodna z grafikiem, wypłata terminowa, wszystko co ustalone to wypłacane a za rzetelną pracę jeszcze do wypłaty doliczona premia . Wyżywienie i zakwaterowanie na miejscu, super ekipa, zgrany zespół, Pani kierowniczka sali Pani Marzenka i Pani Grażynka są bardzo pomocne i życzliwe. Można było zawsze na nich polegać. Bardzo dobrze pracowało mi się z managerami poszczególnych działów, każdy wiedzał co ma robić i jakie ma obowiązki. Wracam po raz kolejny tutaj na sezon do pracy i nie mogę się już doczekać.

09.01.2022 19:07

Ostatnie wpisy dotyczą innej firmy. Właściciel ten sam ale firma nie. Jeśli chodzi o firmę produkującą domki to jest ok. Zwłaszcza po zmianie kierownika.
    ReviewUserIconAdministrator

05.11.2021 16:41

W firmie P.H.U. Holiday Sport Roman Kunert niedawno poszukiwano pracownika na stanowisko Koordynator. Czy ktoś wie, na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Chcę zarabiać powyżej 5700 .
    ReviewUserIconMarzyciel

07.11.2021 03:19

5700 chcesz tyle zarobić to wyjedź do Anglii ????????????
    ReviewUserIconRRSap

30.09.2021 09:14

Jeżeli szukasz ciekawego miejsca pracy to raczej nie tutaj. Słabiutkie zaplecze socjalne. Nawet kawy nie ma. Wszystko trzeba sobie samemu kupić. Przez 2 lata nie mogłam doprosić się myszki do laptopa. Praca na recepcji to bardzo nisko płatna.

01.10.2021 21:53

Pracuję w tej firmie już 10 lat... i nie narzekam... Pani przychodzi do pracy czy do kawiarni...? Nawet kawy nie ma... no szok... może ciasteczka kupić, filiżanki sprzątnąć i popielniczkę podać...
    ReviewUserIconDzik

31.08.2021 14:49

Jestem zadowolony z pracy i ze współpracy z kierownictwem i szefowstwem. Komentarze poniżej obrażające i poniżające obiekt i jego pracowników to komentarze nierobów i ludzi a raczej młodzieży która nadawała się co najwyżej do roznoszenia kukurydzy po Mielnie albo do sprzedaży lodów przy plaży. Pozdrawiam Pana Jacka Panią Magdę Pana Przemka z którym super mi się współpracowało i będzie współpracować dalej. Polecam pracodawcę i pracę w tym obiekcie
    ReviewUserIconanonim

13.08.2021 17:11

ReviewUserIconByły pracownik

25.08.2021 19:31

3500zl za charówę dzień w dzień po kilkanaście godzin
    ReviewUserIconPracownicy Holiday

12.07.2021 22:05

Te opinie pozytywne to pisze menadżer ośrodka. Słyszeliśmy jak właściciel kazał odpowiadać na wszystkie negatywne opinie. :-((
    ReviewUserIconNikt

26.06.2021 12:47

Zacznę od tego, że nie warto podejmować pracy w Holiday Golden Resort. Praca za marne pieniądze. Dzień w dzień praca po 13/14h a gwarantowano nam pracę do 12h, nadgodziny nie płatne. Brak poszanowania wolnego czasu pracownika - wzywanie do pracy w dni wolne. Totalny brak organizacji. Wyzysk pracowników co zauważyli nawet goście... Nie dostałem grafiku ani w pierwszym tygodniu ani w drugim (dłużej tam nie wytrzymałem). Ostatnio doszło do tego, że się zwolniłem z pracy. Poszedłem do biura aby odebrać swoje pieniądze i w tym momencie zaczęły się zgrzyty. Pani manager postanowiła potrącić mi z wypłaty pieniądze za kurs barmański. Gdy zacząłem już prace nie miałem okazji ustać nawet za barem, zostałem wysłany na stołówkę a dopiero w następnym tygodniu pracy zostałem wysłany na kelnera do Arena Ice Bar. Mimo to, że nie stałem za barem ANI RAZU musiałem zapłacić za kurs, który w sumie mi się ani razu w tej pracy nie przydał. Wszystko było by okej gdyby nie to, że nie zobaczyłem mojej wypłaty na oczy. Pani manager dała mi karteczkę o treści "Wyrażam zgodę na potrącenie ..... z mojej wypłaty bla bla bla" gdy zapytałem co się stanie jeśli tego nie podpiszę to zastraszała mnie konsekwencjami prawnymi no i przez to podpisałem tę karteczkę bo nie chciałem mieć problemów w dość młodym wieku.
    ReviewUserIconmanager

27.06.2021 11:53

Osoby ubiegające się o zatrudnienie w naszej firmie są informowani przed podpisaniem umowy o warunkach płacy i pracy. Podpisując umowę godzą się na uzgodnione wcześniej warunki. Szkolenia dla pracowników w naszej firmie mają na celu podniesienie kwalifikacji osób zatrudnianych,zdobycie lub uzupełnienia wiedzy i umiejętności na danym stanowisku.Udział w szkoleniu i podpisanie umowy jest dla pracowników dobrowolne. Umowa w sposób jasny i czytelny zawiera konsekwencje , z jakimi się wiąże zerwanie umowy przez pracownika.
    ReviewUserIconNick

02.06.2021 06:59

Bardzo nie miły Pan i kiepskie podejście do klienta z jego strony.
    ReviewUserIconPytanie

23.04.2021 10:41

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w P.H.U. Holiday Sport Roman Kunert?
    ReviewUserIconKiedyś pracownik

23.04.2021 21:33

Jaka atmosfera...Kopanie dołków jeden pod drugim i wszyscy zesrani bo przyjechał pań i władca...
    ReviewUserIconKarol

17.02.2021 12:58

Uważacie ze to stabilna firma?
    ReviewUserIconrozczarowani

16.02.2021 22:28

Holiday Golden Resort w Łazach urokliwe miejsce nad polskim morzem. Wydawać by się mogło, że praca tam będzie spełnieniem zawodowym w ośrodku wypoczynkowym w Łazach i na hali produkcyjnej w Bielicach. No niestety nie. Spotyka nas szara rzeczywistość zgotowana przez pseudo biznesmana, który staje się naszym pracodawcą. Pojawia się i on Roman Kunert właściciel, zarówno budynków, jaki i jego zdaniem ludzi, których zatrudnia. Niestety daleki jest od wywiązywania się z ustaleń dotyczących podpisywanych umów o pracę. Pracownicy zatrudniani są na najniższe wynagrodzenie, a ustalenia dotyczące premii i bonusów nigdy przez szefa nie są finalizowane na rzecz pracowników. Te pieniądze nigdy nie są wypłacone. Tak jak wspomniane zostało na początku pan Kunert to właściciel , również pracowników . Dzień pracy to 15 godzin , najczęściej 7-8 do 22. Każdy sprzeciw rodzi brak szacunku, butę i (usunięte przez administratora) pracodawcy. Normą staje się stwierdzenie , że nie ma ludzi niezastąpionych jak również stosowanie mobbingu w stosunku do nas - zatrudnionych. Panie Kunert tak nie jest , nie jesteśmy już w żaden sposób związani z Panem ( z wyjątkiem pieniędzy, które powinien nam pan wypłacić ), a nadal funkcjonujemy i to bardzo dobrze. Przed „ biznesmenami’’ pana pokroju należy przestrzegać wszystkich pana potencjalnych pracowników ( pisownia pana przez małe p jest zamierzona na wielkie P pan nie zasługuje). Jest pan karierowiczem i wyzyskiwaczem. Buduje pan swój majątek na naiwności uczciwych ludzi. To jak prowadzi pan swoją działalność powinno zainteresować zarówno Urząd Skarbowy, jaki i PIP. Nie ma pan żadnych standardów. Mamy nadzieje , że na swojej drodze spotka pan cwaniaka swojego pokroju, który „przekręci’’ pana tak jak pan ludzi, których pan zatrudnia. A ponieważ pycha kroczy przed upadkiem, z całego serca wierzymy, że ten zbliża się do pana wielkimi krokami. Nie pozdrawiamy.

Kontakt - P.H.U. Holiday Sport Roman Kunert

Piwonii 41 76-039 Nowe Bielice

Branże: Transport i spedycja

ReviewUserIconT.G

24.05.2020 08:04

Pani Madziu, dziękujęmy za miłą obsługę! Będziemy polecać dalej :-) T.G.
    ReviewUserIcon10921

22.01.2020 12:17

sa rozne opinie jak rzeczywiscie jest w firmie ?
    ReviewUserIconODP 10921

19.02.2020 14:12

Wesoło nie jest, szef choleryk i burak. Nie szanuje ludzi, najlepiej z pracy nie wychodzić i żyć tylko pracą. Także jeśli jesteś lizusem i konfidentem to drzwi dla ciebie są szeroko otwarte. Niezależnie czy to jest produkcja czy biuro
    ReviewUserIconNowy2020

21.02.2020 19:15

Skąd ten opis owego szefa? Pracujesz tam?
    ReviewUserIconNick czyli nikt

07.08.2019 09:52

Jak wyżej zacznę od tego Nick czyli nikt :) Czyli jak reszta mogę pisać co mi się żywnie podoba ! może prawda może nie Jak w przedszkolu dzisiaj nóżka boli , jutro paluszek a potem główka bo zaliczka wzięta i może będę dzisiaj w pracy może nie Panie kierowniku dzień pokaże !!! kolejny delikwent przychodzi na rozmowę czego on w życiu nie robił stolarz , dekarz ,spawacz no normalnie cud przyszedł do firmy super !!! wszystko mu pasuje okres próbny i nawet przyszedł no to proszę tu jest umowa warunki zatrudnienia i zapraszam ale on zapomniał na rozmowie powiedzieć że nie mogę być zatrudniony bo mam komornika (alimenciarze ) żenada i z kim tu rozmawiać on by chciał pracować ale nie może bo będzie musiał długi spłacać to do mopsu a nie do pracy lenie !!! Kierownik jak każdy inny jest ROZLICZANY przez tego cytat z poprzednich opinii CWANIAKA i wymaga od was bo od niego się też wymaga (jak w każdej firmie każda ma swoje zobowiązania i plany ) nie zapomnijcie w tych opiniach dopisać że to w naszych obowiązkach jest dopilnować wiele rzeczy bo pensja owszem się nam należy ale nie za samo to że łaskawie wstaliśmy i przyjechaliśmy do pracy ( nabierzecie zaliczek przychodzi do pensji i płaczecie każda pensja jest wypłacona do 10 każdego miesiąca jeszcze mi się nie zdarzyło żeby było inaczej ) żal mi że nasza stała grupa pracowników musi mieć styczność z takimi osobami i poświęcać im swoją energię Proszę jeszcze zwrócić uwagę na fakt opinii które się tu pojawiają od tak zwanych oszukanych biednych pracowników , którzy wracają do domu i po raz setny w ich życiu trafili na szefa h..ja który wymaga i wymaga i nie wypłacił im wynagrodzenia biedne żony ( a zaliczki poszły w nie pamięć , albo wstyd się żonie przyznać że po raz kolejny się okazało że się nie nadaje ) Ps ; jeszcze słowo do komorników szukajcie częściej swoich dłużników bo u nas dostają umowę o pracę np: na 3 miesiące na okres próbny i wszystko było by dobrze ale PRZY CZWARTEJ pensji biedni muszą odejść bo Cwaniak SZEFFF musi im komornika odliczyć patrzcie jak h...j nie chce za nich spłacać Pozdrawiam całą ekipę i szefa Cwaniaka
    ReviewUserIcont.r

07.08.2019 14:09

kogoś zabolało ale zgodzę się sam byłem świadkiem niżej wymienionej sytuacji PRZY CZWARTEJ pensji biedni muszą odejść bo Cwaniak SZEFFF musi im komornika odliczyć patrzcie jak (usunięte przez administratora) nie chce za nich spłaca

05.08.2019 14:39

Pracowałem w tej firmie jakiś czas i było to moje najgorsze doświadczenie w życiu. Powiedzieć że panuje tam (usunięte przez administratora) to tak jakby nic nie powiedzieć. Właściciel ma syndrom Boga i uważa że wszystko mu wolno a każdy pracownik jest jego własnością. Nie ma określonych obowiązków więc odpowiadasz za wszystko i za wszystko zbierasz opierd...l. Co do kasy to nie spotkałem się jeszcze z tak dużą firmą gdzie właściciel co miesiąc biega z reklamówką gotówki i wypłaca pieniądze pod stołem. Chory układ cieszę się ze już mnie tam nie ma. Odradzam wszystkim, mimo wielkich obietnic nie dajcie się skusić, to jest (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconMarcinek345

08.05.2019 20:39

(usunięte przez administratora) Rotacja ludzi w tym miejscu jest ogromna tylko kilku stałych pracowników. Jeśli lubisz stres presję i wkurwienie towarzyszące na każdym kroku,to miejsce dla Ciebie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Holiday Sport Roman Kunert?

11.02.2019 20:18

Najlepszy jest kierownik który chyba skończył szkołę "wyszlem, poszlem" heheh ;)
    ReviewUserIconpracownik na hali

22.12.2018 04:02

POTWIERDZAM SŁOWA PANA BO TAM PRACUJE JEST PO PROSTU MASAKRA....
    ReviewUserIconTadek

13.01.2019 21:36

co masz kolego na myśli... powiedz więcej
    ReviewUserIconjarek

21.01.2019 10:43

W moim przypadku odczucia zdecydowanie odmienne. Chcesz pracować to dobrze zarobisz. Byłem już w kliku podobnych firmach produkcyjnych i powiem wam że ta jest zdecydowanie najlepsza. pozdro jarek
    ReviewUserIconDawid

06.03.2018 13:09

@Pracownik opowiesz więcej o szczegółach pracy w Holiday Sport Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Roman Kunert? Wiele osób z chęcią dowie się jaka atmosfera tam panuje, jakie są relacje pomiędzy szefostwem a pracownikami. @Prc 2 Jakie są Twoje wrażenia po roku pracy? Ciągle pracujesz w tej firmie? Jesteś zadowolony z pracy? Takie informacje z pewnością przydadzą sie innym osobom.
    ReviewUserIconpracownik na hali

22.12.2018 04:05

Tak.cały czas pracuje ale już po nowy roku mnie nie ma Dość nerwów i wyzyskiwana ze mnie
    ReviewUserIconNowy pracownik 2018

09.01.2019 21:56

Czy wie Pan co to jest wg(usunięte przez administratora) Jakby w tej firmie panował to hejt byłby wielki. A tak komuś nie wychodziło. Udawał fachowca A tak naprawdę młotka nie umiał trzymać. I się mści tak jeden z drugim.... żal. Pozdro dla ekipy

21.12.2018 14:18

Zapierdol a pieniadze małe i kierownik cwaniak jedzie grubo z ludzmi obiecuja gory a na koncu sam sie dowiadujesz ze wielka Dupa.masz (usunięte przez administratora) po 10h a nie 8h tak jak prawo przewiduje bo jesli 8h będziesz robil to zrywaja umowe z Tobą....
    ReviewUserIconNowy pracownik 2018

09.01.2019 21:51

Co ty (usunięte przez administratora) . Masz zapłacone przecież za 10h A nie za 8h. To chyba dobrze że jest szansa pracować 2 h dłużej żeby mieć większe wynagrodzenie ? Ja pracuje od niedawna i jest spoko. Z szefem mam okazję porozmawiać przy wypłacie A kieras biega tu tam i jest ok.
    ReviewUserIconPrc 2

19.05.2017 01:21

Jestem tu od nie dawna około roku z rozmów wynika ze są pracownicy którzy tam pracują od 15 ,11,9 lat to chyba o czymś świadczy

12.05.2017 21:00

Jak komuś nie odpowiadają warunki pracy to lepiej niech odejdzie a nie później wypisuje i oczernia człowieka na forum. Kto tam pracuje to wie że wypłata jest na czas a nawet wcześniej, wymaga się bo ktoś ciężko pracował i nadal pracuje na to co ma. Nikt mu firmy pod nos nie podsunął. Kto uczciwie pracuje jest doceniony. Wszystkie typy symulantów i cwaniaków nie dają nic od siebie a później wypisują głupoty. Pan Roman jest naprawdę bardzo dobrym człowiekiem. Jest odwrotnie, to właśnie jego otacza czasami banda kredytów. Nauczył się że jak się komuś da palec to wezmą całą rękę a na koniec napiszą że jest cwaniak. Wieśniactwo i tchórzostwo nie mieć odwagi powiedzieć tego prosto w oczy, tego że coś w pracy nie odpowiada. Wszystkie rzeczy są u Pana Romana do załatwienia. Trzeba być po prostu rzetelnym. Dziękuję i pozdrawiam. Pracownik
    ReviewUserIconKrzysiek

11.05.2017 22:49

Czytam i mam wrażenie ze pracujemy u innych ludzi może i można mu zarzucić że dużo wymaga ale jestesmy tam w PRACY od kilku lat jak tam jestem to kasa na pensje to priorytet nawet nie pierwszego przed świetami przed urlopem i tak dalej Pozdrawiam
    ReviewUserIconTomasz

11.04.2017 14:29

Potwierdzam powyższe. Właściciel cwaniak i na tym cwaniactwie sie dorobił. Co innego ustalenia co innego jak przychodzi do wypłaty. Nie wspominam już od dopominaniu sie u niego o swoje pieniądze bo to standard.
    ReviewUserIconTomek

26.02.2015 23:07

Warunki słabe, roboty sporo, płaca żadna i dopominanie się o swoje pieniądze,właściciel cwaniak
    ReviewUserIconŁUKASZ

10.04.2015 10:21

pracowałem u niego i pieniądze na czas i pensja adekwatna do wykonywanej pracy,warunki dobre,wymaga jak każdy pracodawca,ale też za to płaci.Może kolega nie radził sobie ze swoimi obowiązkami,albo po prostu nie nadawał się do pracy(zarobić i nie narobić się?)
    ReviewUserIconMały

18.04.2015 21:46

Wszystkie powyższe złe opinie o Firmie Holiday Sport a w szczególności o Panu Romanie Kunert są nieprawdziwe. Jest to młody energiczny człowiek, który tak wiele osiągnął że wszystkich z żalu ściska i wypisują pierdoły. Jak każdy pracodawca wymaga i ma do tego pełne prawo. A jak ktoś jest gamoń to niech idzie ulice zamiatać albo się zgłosi do MOPS-u po zasiłek jak mu się robić nie chce. Można się z nim dogadać bez problemu. Z żoną chętnie służą wszelką pomocą. Do widzenia!!!
    ReviewUserIconkierowca

10.12.2013 15:09

chytry pracodawca, umowa na najniższa a najlepiej za darmo jakbys jedził

Zostaw merytoryczną opinię o P.H.U. Holiday Sport Roman Kunert

Nie przegap nowości o P.H.U. Holiday Sport Roman Kunert!