Joanno. Może powinnaś się jednak podpisać prawdziwym imieniem - Małgorzato synowo prezesa z ciepłą posadką w kombinaciku :D mam uważać na słowa bo co, bo przyjdziesz i mnie zbijesz hehehe :D
Mam "się szanować" z tobą czy z prezesem czy z kim? A prezes kogo szanuje? Tych ludzi co im odszkodowania wypłacił za nieprawidłowe zwolnienia, ich szanuje i ich rodziny? mam podać ich nazwiska? bo tak się składa że znam :D
ja prezesowi Słomianowi tego pseudonimu nie wymyśliłem i nie nadałem, funkcjonuje w środowisku od wielu lat :D i oczywiście że da się go uzasadnić - prezesik ma zapędy dyktatorskie, nie znosi słowa sprzeciwu, wszystkich którzy myślą inaczej niż on musi wyeliminować, jak po3bany wszędzie węszy teorie spiskowe na swój temat, twierdzi że ma podsłuch w telefonie ehehe, kręci wałki takie że głowa puchnie a udaje skromnego biednego człowieka, otworzył sobie firmę i świadczy usługi UWAGA - dla kombinatu ahahaha, a w niedziele w kościele siedzi w pierwszej ławce i składa ręce do Boga.
A no i jeszcze ma swoją świtę ulubieńców, (usunięte przez administratora), donosicieli, których suto wynagradza premiami i nagrodami... szkoda tylko że za plecami oni również mówią na niego (usunięte przez administratora).
I jakby się tak przyjrzeć to jest nawet do niego podobny :D
Argumentów wystarczy?