Niestety z przykrością muszę zgodzić się z przedmówcami. Piszę o tym tutaj, bo administrator dopuszcza wypowiedzi KLIENTA (odp. opcja pod treścią komentarza). Firmowy pan "Krzysiek668822" pod tym pseudonimem może ukrywać się sam właściciel (dlaczego nie?) zechce zapewne się do tego ustosunkować, że to pomyłka, niedopatrzenie, słoneczna pogoda, plamy na Słońcu lub inne bla, bla, bla. Na Allegro zakupiłem jak K. Wąsowicz Czeladź ( wypowiadał się wcześniej tutaj) rzekomo silnik do kosiarki 7,25kW i pojemności skokowej 200cm3. Produkt oczywiście chiński z kategorii "NO Name" nieoznakowany i trudny do zidentyfikowania. Za pośrednictwem stron "Made-in China" i francuskiej dotarłem w końcu do prawdy, że zapłaciłem za silnik 7,25kW a otrzymałem silnik o mocy dwukrotnie mniejszej 3,6KM i pojemności 139cm3. Czy to uczciwe? oceńcie sami. Ponieważ jak to w tej firmie nie, doczekałem się kontaktu, przeprosin, chęci wymiany i polubownego załatwienia tej sprawy. Na razie sprawa jest w Allegro, potem zapewne trafi do podmiotów chroniących prawa konsumenta UOKiK, Rzecznik Praw Konsumenta, może do Krajowej Administracji Skarbowej ( oni doskonale przewietrzają wszelkie papiery i faktury, bo (usunięte przez administratora) czai się wszędzie, a ja też padłem ofiarą takiego oszukańczego procederu. Jeśli lubicie kłopoty KUPUJCIE u Pana Marcina Sikory!!!
P.S> szanowny Panie K. Wąsowicz- proszę sprawdzić co tak naprawdę Pan kupił? czy silnik ma deklarowaną moc? Może dlatego nic nie pasuje do tego produktu made in China ?