Umówienia na oglądanie nieruchomości trochę problemowe, ponieważ raz coś było dostępne, następnie nie (czytając inne komentarze, jest to chyba stara zagrywka tego pośrednika). Jedynym plusem jest to, że Pani bardzo miła i sympatyczna przy początkowym kontakcie. Niestety na tym pozytywy się kończą, ponieważ mimo dużych chęci, do zakupu nieruchomości nie doszło. Dostanie umowy przedwstępnej z numerem KW bardzo długo trwało, ponieważ najpierw właściciel był na wakacjach, później pośrednik, następnie coś, później znowu coś... Kiedy już pośrednik kredytowy ze wszystkimi załatwianymi dokumentami do banku czekał w gotowości, 4 godziny (słownie cztery) dostałem informację, że ustalona cena jest nieaktualna i wynosi ponad 100 tys. więcej od ustalonej. Po chwili dostałem informację "że jednak właściciel zgodził się na trochę mniej" - jednak to była i tak cena dużo wyższa niż w ogłoszeniu, gdzie zaznaczę, cena była do negocjacji. Ogólnie nie polecam, szkoda czasu. Nawet gdybym się zgodził na cenę wyższą niż w ogłoszeniu, bo chciałem nieruchomość kupić, to ceny negocjuje się podczas ustaleń, a nie chwilę przed podpisaniem dokumentów. To niedopuszczalna zagrywka. Podejście bardzo nieprofesjonalne, szczególnie jak została mi zarzucona nieznajomość ceny, tej samej ceny, której dostałem potwierdzenie w drafcie umowie przedwstępnej. Ogólnie 2/10