Opinie o Przychodnia Dla Zwierząt Gaja I Przyjaciele Joanna Ziółkowska-Babral w Zduńska Wola

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Przychodnia Dla Zwierząt Gaja I Przyjaciele Joanna Ziółkowska-Babral. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Przychodnia Dla Zwierząt Gaja I Przyjaciele Joanna Ziółkowska-Babral o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Weterynarze

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Przychodnia Dla Zwierząt Gaja I Przyjaciele Joanna Ziółkowska-Babral w Zduńska Wola

baner wywiady
Anonim Nowy wpis

O godzinie 20:30 ( weterynarz otwarty do 20) przyszłam z suczką ciężarną, drzwi były otwarte to weszłam, weterynarz uniósł głos i powiedział "widzi pani mojego syna? On musi zjeść kolacje, umyć się i spać, a która jest godzina? 20:30) po czym wyszłam. Według mnie tak nie powinien zachować się człowiek który "pomaga zwierzętom"... Zawsze do tej pory byłam zadowolona chociaż przyznam że jak nie raz przypadło mi żeby moja suczka była prowadzona przez tego Pana zostałam nie raz potraktowana z ironią. A po za tym skoro weterynarz otwarty do 20, a o 20:30 drzwi są otwarte wszystkie światła pozapalane to jak to jest?

Anonim Nowy wpis
@Anonim

Szanowna Pani, weterynarze również mają rodziny i przy codziennej pracy po 12h mają prawo pragnąc zamknąć swój zakład zgodnie z godzinami jego otwarcia. To, że zjawiła się Pani tam o takiej a nie innej porze oczekując bezwarunkowego przyjęcia świadczy jedynie o jej szacunku do drugiego człowieka i jego czasu, zdrowia oraz rodziny. Pozdrawiam, człowiek szanujący innych.

Każda opinia się liczy! Napiszcie co wiecie o zatrudnieniu w firmie Przychodnia Dla Zwierząt Gaja I Przyjaciele Joanna Ziółkowska-Babral w miejscowości Zduńska Wola, czekamy na info.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Przychodnia Dla Zwierząt Gaja I Przyjaciele Joanna Ziółkowska-Babral - Zduńska Wola

Przychodnia Dla Zwierząt Gaja I Przyjaciele Joanna Ziółkowska-Babral
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Szadkowska 23 lok. 1
    98-220 Zduńska Wola
  • NIP: 8291602066 REGON: 100412018
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)