Pan Andrzej uratował naszego 3,5 miesięcznego buldoga francuskiego, który połknął 6 cm kość wapienna. Gdyby nie jego pomoc w środku nocy naszego pupila mogłoby już z nami nie być. Doktor przekazał nam wiele szczegółowych informacji co do diety i opieki nad Leosiem. Jesteśmy Panu Andrzejowi dozgonnie wdzięczni , za pomoc w tak trudnym przypadku. Naprawdę jest go człowiek z ogromną wiedzą , doświadczeniem i miłością do zwierząt. Podjął się ratowania naszego szczeniaka pozostając do naszej dyspozycji cała dobę . W poniedziałek czeka nas wizyta kontrolna i z pewnością zamienię swojego dotychczasowego weterynarza , aby nasz Leon był pod opieką Pana Andrzeja. Przez kilka wizyt zdaliśmy sobie sprawę ze popełniliśmy kategoryczny błąd dając psu kość, Doktor doradził co będzie dla psa najlepsze do „ szlifowania „ ząbków :)
Nigdy nie spotkałam się z tak dużym profesjonalizmem .
Z całego serca polecam Pana Doktora !!!!!
Moje sugestie dla Andrzej Zawodny Lecznica Weterynaryjna:
Lubię atmosferę w Andrzej Zawodny Lecznica Weterynaryjna za: