Pan Piotr,ma ewidentny problem z komunikacja z pracownikami,Wyzywa,obraza pracownikow,Jest w stanie wstrzynac wieczne awantury,wydziera sie na cala kamienice,co takze nie podoba sie sasiadom ktorzy w tej kamienicy mieszkaja,Stosuje klasyczny mobing na pracownikach,Nie wyplaca wynagrodze ia w terminie i opoznienia w granicach 1,2tyg sa dla niego norma bo jak to sobie tlumaczy "restauracja nie zarabia",ucinanie godzin,bądz calych dniowek,Nagle zamykanie restauracjii bo Panu Piotrowi coś nie pasowało,Nagle przyjejdzanie i wydziera ie sie na caly zespól są dla niego czymś tak naturalnym,że chyba sam w to zaczol wierzyc😆.Ciągle. nie zadowolenie z wszystkiego,zero premii i jakiekolwiek wdziecznosci z jego strony,Placenie ponizej najnizszej krajowej,zatrudnianie bez umowy o prace,nawet na zleceniu,😉,Ciagly mobing i wyzysk z jego strony.Naprawde nie polecam,czlowiek ewidentnie ma cos z głowa,Na pewno nie nadaje sie jako osoba zarzadzająca zespolem a tym bardziej szef restauracjii.Caly czas zyje tym ze rest kiedys tam zarabiala i miała swoǰa pozycje,Nie bierze pod uwage opinii kucharzy i sushimasterow ktorzy przeciez znaja sie przeciez na tej pracy lepiej niz on.Ogolnie mega porazka i strata nerwow,pieniedzy i przede wszystkim czasu.