@ByłyPracownik06.07.2023 14:10
Nie polecam pracy w tej firmie. Zarówno Pan Witek jak i sam szef kuchni Kuba mają jakąś dziwną przypadłość "bawienia się"w psychologów i pomimo iż wykonywałem swoją pracę rzetelnie i należycie (jak i kilku jeszcze pracowników których znam a których wpisy usunął admin na polecenie szefów tej firmy)to jeden z szefów "ów"Pan Witek, zrezygnował ze współpracy ze mną nie podając żadnych konkretnych powodów. Jak się domyślam ponieważ jestem osobą inteligentną a pracowałem w gastronomii kilkanaście lat, chodziło o stawkę godzinową która miała być mi podniesiona ale z powodu tego że znaleźli sobie kogoś najprawdopodobniej po szkole bez doświadczenia i bez wygórowanych stawek, wiadomym jest że "wymienili"mnie za tę osobę. Z całego serca odradzam pracę w tej restauracji jeśli nie chcesz się niemiło zdziwić i z dnia na dzień dowiedzieć się że już nie pracujesz bo to normalna praktyka w tejże "firmie". Polecam także zasięgnąć niezależnych opinii pracowników z innych restauracji, pracowników z doświadczeniem bo tych akurat nie brakuje, którzy mieli "okazję"współpracować z tą pseudo firmą i zobaczyć że to co jest tutaj napisane zgadza się w stu procentach z prawdą,zanim któryś z szefów nie usunie tego wpisu ponieważ jest niewygodny i rzutuje na to aby znaleźć dobrego pracownika.