Dzień dobry,bardzo mało pracowników wyraża tutaj swoją opinię, więc może ja zacznę pierwsza? Dużo opinii jest negatywnych i tych dobrych nie sposób opisać wszystkiego wiec ja napiszę tylko w skrócie. Sprawa grafikow- było dobrze, pracownicy zadowoleni 2dni pracy po 12godz.2 dni wolnego,2 weekendy w miesiącu wolne No i tu zrobił się problem wobec KRS-a i tych osób w biurze które pozazdrościły Nam w kolekturze tych przedewszystim wolnych dni i weekendy,teraz zmienia KRS grafik bo mu się tak podoba a jeśli nie tylko to zależy od KRS-a to i tak nie ma z Jego strony pomocy i zrozumienia, zrozumienia ze współpracownicy w kolektorze dobrze pracują w takim systemie i dogadują się,są zadowoleni z pracy,starają wykonywać swoje cele,oprócz Kolektury obsługują Salon Gier gdzie psychicznie gracze ich wykańczają, sprzątają po tych graczach,niektórzy śmierdzą nie tylko alkoholem, za taką obsługę mamy 900zl brutto za 3miesiace.W kolekturze nie jest lepiej bo są klienci różni a Ci grający w Keno przez 10godzin przez Nich czasem nie jemy obiadów bo tacy emeryci siedzą I grają,jeden skończy przychodzi drugi,wogole to praca z Klientem jest ciezka psychicznie I OT co dostajemy????? Najgorszy grafik dzień pracy dzień wolne dzień pracy IDZIE SWIRA DOSTAĆ. Grafiki które robią nie interesuje Ich jak wypadają dni pracujące przed świętami, jeden pracownik w kolekturze pracuje co rok tak samo a drugi co rok ma więcej wolnego, mało tego to KRS nie zezwala zeby się zamieniać dniami, dlatego między sprzedawcami są nieporozumienia i sprzeczki. W innych firmach potrafią zrobić grafiki przed i po świętach kto pracuje a kto ma wolne, w tej firmie TS mają w nosie człowieka. Muszę przyznać że jak grafik robił Bogdan to robił sprawiedliwie,jeszcze spytał przed świętami czy tak nam pasuje czy chcemy się zamienić świętami, wspanialy człowiek był ,był bo już nie pracuje w TS. MY pracownicy kolektor jesteśmy zawiedzieni taką zmianą grafikow,grafik wchodzi od stycznia, pracownicy pracujący przed świętami pracują przed i po świętach i mało tego ci sami pracują przed i po Nowym Roku, czy to nas zachęca czy mobilizuje do wykonania celów ? do wykonania dobrze swojej pracy ? do polecania produktów TS ? do zaliczenia TK ?? Niee !!!!! dlatego że taki system grafiku wprowadzają w oddziale Kielce w innych oddziałach mają taki system jak sobie ustalą nie taki jak im narzucą. Przykre to wszystko.