Nie polecam szukać pracy w sklepie Symk w Gemini Tarnów Pani kierowniczka nie wie z czego żyje Jestem zszokowana ze ktoś taki jest kierownikiem
Panie które tam pracują nie miłe patrzą z góry zwłaszcza Pani M która połknęła kij od szczotki Nie polecam!! Atmosfera straszna
pompom
16.04.2019 20:16
Omijać szerokim łukiem pracę w restauracji Olimp, zmiana trwa 12-13 godzin dziennie, z przerwa 30 minut na sredniej wielkości i jakości "koryto". W ogłoszeniu pisze 14-15 zł na rekę, a w praktyce na start jest 13. Idąc na dzień próbny lepiej po pierwszych 2-3 godzinach zdecyduj czy chcesz tyrac w tym małym (usunięte przez administratora), bo jesli przepracujesz cały dzień i uznasz że jednak nie jesteś masochistą i szanujesz swoje zdrowie to szefowwa powie Ci że nie zapłaci za twój czas bo nie wyrobi się z papierami... porażka jakaś. Podsumowując, lepiej miec pracę do której lubi się chodzić i zarabiac troszkę mniej, niz katowac się w tym (usunięte przez administratora)pod ciągłą obserwacją za przysłowiową miskę ryżu, dodatkowo z takimi wrednymi osobami jak kasjereczki, których imiona przemilczę z czystej przyzwoitosci.
Zostaw merytoryczną opinię o Gemini Jasna Park
Nie przegap nowości o Gemini Jasna Park!
Gemini Jasna Park
Tarnów
33 484 07 00
Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Gemini Jasna Park. Znajdziesz ...