Plusy: Dobry pierwszy kontakt, inicjatywa ze strony studia, zaproszenie na integrację na początku.
Minusy: Fatalna komunikacja, brak transparentności, unikanie odpowiedzi na pytania, sprzeczne komunikaty.
Opinia:
Przedstawicielka studia sama zaproponowała mi współpracę. Zostałam dodana do grup pracowniczych i zaproszona na integrację. Niestety, do podpisania umowy i wejścia na salę nigdy nie doszło. Zbywano mnie komunikatem, że „ciężko z chętnymi”, a niedługo później w social mediach studio chwaliło się rekordową liczbą ponad 500 zapisanych osób. O tym, że nie ma dla mnie miejsca, dowiedziałam się sama... analizując oficjalny grafik, w którym moje zajęcia przypisano innym. Mimo moich pytań, nikt nie potrafił napisać mi wprost, jaka jest sytuacja. Inni nowi instruktorzy dostali logowania do systemów, ja zostałam odcięta bez słowa wyjaśnienia.
Nie oceniam poziomu sportowego studia, ale standardy rekrutacji. Brak tu szacunku do cudzego czasu i otwartości, którą firma tak chętnie się chwali. Nie polecam kontaktu, jeśli oczekujecie Państwo profesjonalnego traktowania w relacjach B2B / pracowniczych.