Chciałabym odnieść się do wypadku który wydarzył się w firmie Tym-Wit Garmażerka w Bydgoszczy przy ulicy Źródlanej 23. Otóż została tam poparzona dziewczyna która będzie miała traumę do końca życia przez takich prywaciarzy jak właścicielka firmy która z tego co się dowiedziałam z gazety ignoruje i gardzi tym co jest jej obowiązkiem a na pewno jest to BHP w miejscu pracy. Takim ignorantom PIP powinien zamykać firmy bo karanie nic nie da ponieważ i tak pracownik będzie musiał zapracować na kary które są nakładane na takich ignorantów którzy widzą tylko swój czubek nosa a pracownik to zwykły robol. Po tym wypadku jak opisują w mediach nie zostało wezwane pogotowie ratunkowe a nawet właścicielka nie zawiozła poszkodowanej do szpitala gdzie sama poparzona musiała zorganizowana sobie transport. To są szczyty chamstwa i ignorancji które winny być surowo karane do odsiadki włącznie. Niestety służby zbyt mało kontrolują prywaciarzy więc wypadki będą się zdarzać. Chciałabym przestrzec przed takimi pracodawcami więc kochani sprawdzajcie opinie na temat danej firmy aby nie zostać kaleką lub by nie być oszukanym finansowo co w polsce jest plagą biorąc pod uwagę firmy prywatne. A oni co by nie było i kto by nie rządził i tak wychodzą na swoje a ty tyrasz jak (usunięte przez administratora) na jego jachty wille i wspaniałe życie. Pozdrawiam kumatych nie dajcie się (usunięte przez administratora) z każdej strony.