Ten Zakład to czyste nieporozumienie , szeregowy pracownik nie ma tam żadnych praw. Większość zatrudnionych tam osób to ludzie niepełnosprawni którzy pracują ponad własne siły. Nie ma żadnych szkoleń stanowiskowych , pracuje się na wszystkich stanowiskach a większość z nich łączy się z pracą przy maszynach .Szkolenie bhp jest ogólne a tzw. - ,, Behapowiec ,, gdy widzi złe warunki pracy, udaje że ich nie widzi . Dla właścicieli firmy ( Dyrekcji ) ważna jest tylko kasa, zwykły człowiek się nie liczy i często jest to wręcz demonstrowane przez jednego z Prezesów firmy . Jest trzech właścicieli zakładu którzy to zatrudniają całe swoje rodziny na etatach w biurze , nie liczą się ich kompetencje , liczy się stopień pokrewieństwa i tylko to ma wpływ na ich zarobki . Jest to duży zakład poza Kaliszem i nie zapewniają transportu swoim pracownikom a jeśli już jest ktoś posiadaczem własnego autka to nikt mu chociażby częściowo nie wróci za paliwo . Parking jest zapchany luksusowymi samochodami kupionymi dzięki niewolniczej pracy osób niepełnosprawnych jak i dodatkowym funduszom towarzyszącym w zatrudnianiu takich właśnie osób . Ilość miejsc na parkingu jest ograniczona i panuje jedna zasada - ,,Najpierw limuzyny a cała reszta póżniej ,, nawet za ogrodzeniem .To wszystko co opisałam jest moją prywatną opinią popartą wieloletnią pracą w tym zakładzie .