Nie polecam pracy w tej firmie. Szefa o wszystko trzeba się prosić, nawet o środki czystości które są obowiązkowe i bez których nie da się utrzymać porządku który chciałby mieć. Zero życzliwości dla pracownika, w losowych sytuacjach w których nie można przyjść do pracy można usłyszeć tylko, że trzeba sobie samemu poradzić. W trakcie dnia wolnego szef życzy sobie aby być na miejscu w razie potrzeby i najlepiej pełna dyspozycyjność pod telefonem 24h na dobę. Kiedyś od szefa dowiedziałam się, że gdy chce wyjechać gdzieś muszę prosić o URLOP, a dzień wolny nie jest dniem dla mnie. Mimo wolnego weekendu szef potrafi wykonać kilkanaście telefonów z pytaniami, które mógł by zadać w następny dzień roboczy. Pracując tam nie czułam się jako pracownik. To ile płaci pracodawca a ile wymaga niestety nie równa się.
Dlatego jeśli ktoś chce pracować 24/h 7 dni w tygodniu to jest praca dla niego.
Mimo że pracodawca na samym początku powie, ze można się dogadać co do godzin. Poźniej okazuje się to problemem dla niego. Grafik przekazuje dzień przed rozpoczęciem miesiąca, i jeszcze mówi, że to nie jest pewny grafik.
W sytuacji losowej nie wolno korzystać z tego co się należy, tj urlop na żądanie czy opieka na dziecko.