Ola616x05.09.2018 00:01
POL MOT gondy polecenia, wspaniala atomsfera jak i porzadne przygotowanie do egzaminu, moj instruktor zawsze dbał o to aby teorie nie tylko znać ale rowniez umiec wykorzystać w zwyklej jezdzie, odbycie takiego kursu wlacznie ze zdaniem wszystkich egzaminow zajelo mi okolo 2. 5 mieisaca, instrukotor wszystko dobrze wyjaśnia, przed egzaminem mialam wszystko opanowane do tego stopnia, iz nawet stres ze mna nie wygral i zdalam za magicznym pierwszym razem, calosc kursu szybko mi zleciala, mimo iz kurs odbylam w trakcie roku szkolnego jako licealistka, nie mialam problemu z umowieniem sie na jazdy, mimo iz dojezdzalam 40 minut do krosna, instruktor skupia sie na kursancie i stara sie skorygować jak najwieksza jak nie wszystkie nasze problemy zwiazane z jazda, trasy na szkoleniu bardzo przyjemne, poznanie miasta oraz opanowanie nawet najtrudniejszych skrzyżowań, praca na palcu rowniez przyjemna, instrukotor doskonale pomogl w opanowaniu łuku oraz prezentacji do egzaminu, uważam ze Polmot to jedna z tych szkol jazdy która zostawi mile wspomnienie oraz doskonale nauczy jeździć autem, gdybym miala ponownie wybrac szkole, wybralabym ponownie Polmot!! Polecam