Szukałem strony pana Michała, żeby móc skomentować podejście jego do pracy i klientów. Niestety nie ma nic odpowiedniego więc opiszę wszystko tutaj i mam nadzieję ludzie chcący skorzystać z usług Polcar Sikora Michał, będą uważniejsi niż ja.
Aczkolwiek widzę, że już parę komentarzy oddaje opinie o człowieku i jego pracy.
Oddając mu swój samochód nie spodziewałem się, że człowiek okaże się (usunięte przez administratora) przywłaszczającym samochód. Przyjeżdżając w okolice lakierni, próbując go namierzyć bądź telefonicznie… ilość wymówek…sytuacji życiowych…jaka spotyka tego „biednego” człowieka jest aż śmieszna ;)))
Nie odmawiam, poślizgu czy sytuacji które opóźniają wydanie samochodu ale nie o kilka miesięcy i notoryczne blokowanie numeru i te wymówki… znaków brakłoby żeby opisać co się takiego wydarzyło u tego pana… ;))))
Po prostu ostrzegam i przestrzegam ani to profesjonalnie zrobione ani ładnie, nerwy w całej rodzinie czy auto się uda odzyskać. Radzę zamknąć tą firmę i zająć się grą w paradokumentach ukryta prawda albo inny badziew może tam ilość bzdur opowiadana przejdzie. Podejście do klienta żadne, wykonanie pracy 1/10.