Generalnie właściciel nie ma żadnego środka transportu ,został mu jeden ,ale skupił się na wynajmowaniu samochodów z kierowcami .Oferuje w miarę dobre warunki finansowe dla firm ale to jest zmyłka ..Dla firm płaci ok obecnie 800 zł za każdy dzień wykorzystania sam plus kierowca ,atrakcyjne,nic bardziej mylnego .Generalnie dobrał tak sobie spedytorów aby wykorzystywali kierowców na maxa .Co to znaczy :odpowiadam -Jazdy dzień noc dzień później tel np od spedytora Łukaszka łajzy -o widzę że spałeś 1,5 h to jesteś wyspany i bach 1500 czy 1000 km .Czlowiek (usunięte przez administratora) co ma za nic kierowców zarabia z właścicielem spedycji Szczepanem na takim wykorzystywaniu kierowców .Odradzam współpracę z firmą As trans ,omijajcie ją szerokim łukiem .Firmy z nią współpracujące od dawien dawna planują ucieczkę od tej firmy .Pisze ten post bo w końcu firmy się zreflektowały i opuszczają ją ,większość od dnia dzisiejszego .Szczepan będzie sral po nocach zamiast normalnie w dzień .W końcu nadchodzi ta chwila dla Szczepana .Wszyscy już mówią że to jakiś (usunięte przez administratora) ,no i to stwierdzenie okazuje się prawdą .Jego (usunięte przez administratora) spedytorzy Łukaszek ,Andrzejek Irlandia będą jego gwoździem do trumny .Upadlosv firmy As trans nadchodzi a (usunięte przez administratora) nie wie że to rzeczywistość ..Chciałbym widzieć minę Ch…ją jak zobaczy co się dzieje od 20.10.25 to musi być widok niesamowity .Za to przyzwalanie na jazdy nocne ,1h snu na dwa dni dla kierowców wszyscy życzą co (usunięte przez administratora) w (usunięte przez administratora) .Ja osobiście będę śledził twoje poczynania aż w końcu nie usiądę do stołu aby otworzyć szampana na początek twojego kresu i upadek (usunięte przez administratora)