Naiwny klient08.05.2022 08:56
Witam wszystkich od razu mówię, że to nie jest hejt tylko ostrzeżenie Przed nie przemyślanym zakupem...
Tak więc zaczynam opis całej sytuacji..
Szukając na OLX skutera znalazłem ogłoszenie właśnie tego Pana
Opis pod każdym skuterem normalnie idealny każdy jeden a opis ten sam pod każdym skuterem taki sam..
Złapałem się na to
.. Lecz już na miejscu okazało się, że tak idealnie to nie jest bo coś tam nie działa (drobnostka taka) ale to nie duże koszty więc ok biorę
Później zaczęły się problemy z papierami (pilnujcie żeby było wszystko po polsku i oryginalne dokumenty) 2 tygodnie czekałem na 1 dokument, który został wydrukowany na szybko bo widać, ale udało się zarejestrowałem go...
Po 2 tygodniach skuter zaczą gubić śruby i tydzień później padł całkowicie i teraz mam duże koszty naprawy.
Odniosłem wrażenie, że te skutery są kupione chyba na złomie i odrestaurowany by tylko sprawiać wrażenie, że działa i jest jak w opisie.
Przestrzegam przed kupnem na szybko sprawdź dobrze wszystko bo będziesz miał tak jak ja czyli ani skutera ani kasy. Pan z Chwałek (chyba tak to się pisze) z Sandomierza wydaję się być osobą profesjonalną, ale tak niestety nie jest... Byle zarobić na szybko i dowidzenia.. Morał z tego taki, że lepiej szukać osoby prywatnej co chcę sprzedać NIGDY OD HANDLARZA!!! Pozdrawiam.